Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Bahar gibi Turkiye pazarina girecekler diye duydum sektorde calisan birinden. FIyatlari ne olur dersiniz? Eskimeye baslamasina ragmen 900TL filan gibi bulunmasiyla bavul tuccarlarindan su cok alinir bir model bence: http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_3-5678.php Kendileri girdiginde daha da ucuz olma ihtimali olabilir mi?
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 sanmıyorum hele ki şu yeni damping düzenlemeleriyle falan. telefonlar olsun, onlara yaptıkları aksesuarlar ve uyumu olsun başarılı buluyorum ben dünyanın en büyük 3. mobil üreticisi zaten hayırlısı be
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 sözde 2014 sonlarında geliceklerdi bahara mı kaymış :/
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 mi4'lere de bakmanı tavsiye ederim. Çok başarılı olmuş.
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mi2 den başlayıp, daha sonra Mi2s ve şu an Mi3 kullanıyorum. Miui gerçekten çok iyi bir arayüz.Androidi Baştan yaratmış adamlar. Mi3 çok güzel bir telefon. Tam F/P. Şu ana kadar girdiği bütün ilkelerde önce Redmi 1S- 170 USD , Redmi NOTE - 200 USD dolar civarı giriş yaptılar. Türkiye de fiyatlar nasıl olur bilemiyorum , Ama tahminim 250 ye kadar yolu var. Şu an dünya üzerinde Mi3 = 280-300 dolares. Daha ucuza da var elbette.Ama çakması da çok. Türkiyede 350 USD olur gibime geliyor, vergi şu bu derken 999 TL gibi bir fiyat görünür. Girse de bir Mi4 alsam :)
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 mi4 ü inceledim baya güzel ,özellikleri en üst düzey tutmuşlar ve kaliteli marka parçalar kullanılmış hep sony kamera sensoru,philips flash gibi falan..
Afterdeep Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Şu an korkulan iki GSM firmasından biri. Diğeri de Huawei. Çin gümbür gümbür geliyor. Time'da daha çok taze çıkan yazıyı aşağıda okuyabilirsiniz; TIME - Why Xiaomi Terrifies the Rest of the Tech World?
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Yıllar önce bunların MIUI arayüzünü kurmuştum. O zaman bunların değildi heralde yapan firma, yeni çıkmıştı ve beleşti. Beğenmemiştim. Şimdi nasıldır bilemiyorum. Ama iphone gibi fazla basit ve işlevsel olmayan mantık devam ediyorsa yine beğenmem heralde bi de googla play store falan olmadan mümkün değil almam kullanmam
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 ayni firma miui yi yapanlarla, arti playstore var tabiiki. sadece sense, touchwiz vs gibi bir skin-theme-launcher miui.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Türkiye pazarında satar hani ucuz ama yerli telefonlardan performans ve stabilite anlamında öndeler, ben almam o ayrı sevmiyorum Çinli markaları 8-)
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 ben bayadir kullaniyorum MI3 64GB, Mi Band, Piston 2 falan. MI4'u es gectim, MI5 ciktiginda ona gecerim muhtemelen. Memnunum gayet fiyat/performans muazzam.
Bright Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Apple mapple bırakmıycak gibi duruyor bu çinliler.
matama Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Yiyorsa girsin bati marketlerine iki gun satistan kaldirilirlar adamlar apple in designini bildigin ne kadar patent varsa hepsini cigneyip takir takir is yapiyorlar cinde . Avrupada amerikada oyle bir kafa yok Afterdeep said: Şu an korkulan iki GSM firmasından biri. Diğeri de Huawei. Çin gümbür gümbür geliyor. Time'da daha çok taze çıkan yazıyı aşağıda okuyabilirsiniz; TIME - Why Xiaomi Terrifies the Rest of the Tech World?
Afterdeep Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Giriyor yavaş yavaş. Girince ortaya çıkacak patent davalarına göre konuşuruz :) matama said: Yiyorsa girsin bati marketlerine iki gun satistan kaldirilirlar adamlar apple in designini bildigin ne kadar patent varsa hepsini cigneyip takir takir is yapiyorlar cinde . Avrupada amerikada oyle bir kafa yok Afterdeep said: Şu an korkulan iki GSM firmasından biri. Diğeri de Huawei. Çin gümbür gümbür geliyor. Time'da daha çok taze çıkan yazıyı aşağıda okuyabilirsiniz; TIME - Why Xiaomi Terrifies the Rest of the Tech World?
dana22 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 ya girer de nereye nasil girer..sony nin bile telefonlarinda tr distibutoru tirt diye millet kosarak kaciyor..bu adamlar ne sony ne apple hani kullan at telefonu olarak algilarsan satilir ama teknik servis destek isin icine girince ki avrupa amerikada onemli kelimeler bunlar cinlilerin isi zor
Afterdeep Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Merak etme dediğin şey Genpa ya da KvK ile anlaşmaya bakar Türkiye'de :) Al sana servis..
delihan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 http://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-4-p-TELCEPXIAOMIMI4-B satmaya başlamıslar alınırmı sizce _?
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 ithalatcı firmanın ürünü o resmi xiaomi değil ayrıca 16gb tel alınmaz
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 abi 2senelik aralarla telefon degistiyorum. teknik servis ihtiyacim olmadi. (tabii bu dedigim 100kadinla prezervatifsiz sevistim, hic std kapmadim gibi bi cumle oldu) hatta bi telefonu 2 kere suya dusurdum, sarj olmuyordu. ben de yenisini aldim. insanlar hakikaten bunu gozonune aliyorlar mi yahu? bu arada xiaomi yeni seri guzel, cine yolum duserse alirim (bok alirim, son gittigimde bayagi piyasada xiaomi telefon kalmamisti lan. millet ac gibi tuketmis telefonu.)
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Xiaomi 5 çıkacakmış ta nette her sitede özellikleri farklı yazıyor.güzele benziyo ama
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 hortlattım ama xiaomi'nin akıllı telefonları türkiye'de satılıyor mu? p/f olarak uygun olan hangi ürünler var türkiye'den uğraşmadan alabileceğimiz? ve bu markanın akıllı telefonları bahsedildiği kadar iyi mi?
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 hb mi4 mü ne satılıyor. ama nasıldır bilemiyorum.
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 zte nubia daha iyi bir secim olur ama tr de yok galiba
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Mi 5 modeli tam bir f/p canavarı olmuş. Ama TR'de daha ithalatçılar getirmemiş. Acaba ne zaman getirirler çok sürecekse gidip g4 alayım.
Öne çıkan mesajlar