Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gold kasma - WoD

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bende JC olarak para yapıyordum bu expansionda sadece 2-3 karakter yapıp treasure hunter followerlarla doldurdum, hem harcadığımı çıkardım hem az da olsa üstüne ekledim. Expansion çıkmadan 2m olurum artık bir türlü geçemedim :D
Mesaj tarihi:
Bütün olay AHden saçma sapan zırh kalkan trinket hede hödö almamakta bitiyor. Mount dışında para harcamak gereksiz aslında çünkü en baba zırh silah vs 1 aya eski kalıyor. Daha doğrusu kalıcı eşyalara para bayılmak lazım.
Mesaj tarihi:
toggie said:

Oynadıgın oyundan biraz zevk alman lazım ama simdi inanılmaz abartmıssın pintiligi.

http://images.scroll.com.tr/2012/03/varyemez_amca.jpg

Zevk almadığımı kim söyledi :P

Ben WOD dan önce AH de saatlerce takılıyordum. Trade de bir oyun :) Wod da proffessionlar batınca, garrisonda iyi para verince uğraşmadım hiç.
Mesaj tarihi:
toggie said:

Kullanabilecegin item'ı kullanmayıp satmanın nesi oyundan zevk almak :)

Raid yaparken progress dan ve challange dan zevk alırsın.
Trade yaparkende kendine hedef koyduğun miktarlara ulaştığında :D
Ulaşınca yeni hedef koyuyorum veya bundan sonra yaptığımı harcarım diyorum mesela.
  • 9 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Bütün 7 charın garrison followerlarını 25 tane yaptım ben. Sadece missionlardan günde min 1000 max 5000g geliyor şanslı isem. Ama haftada ortalama 15 falan garanti geliyor.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
fena değil ama bir l3 garrison'ın işleri rahat 15-20dk sürüyor, bende 4 full karakter var ama bayıyorum yapmıyorum hepsini. zaten eskisi gibi de satış yok ah'de özellikle flask fiyatları dipte artık.
  • Yeni Oluştur...