Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Bende JC olarak para yapıyordum bu expansionda sadece 2-3 karakter yapıp treasure hunter followerlarla doldurdum, hem harcadığımı çıkardım hem az da olsa üstüne ekledim. Expansion çıkmadan 2m olurum artık bir türlü geçemedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Ben 200knın üstünü görmedim hiç ya bende mi vat bir terslik :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Ota boka harcamayacan, üreten bensem tüketen de ben olayım demeyecen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Aynen ya feci pintilik yapa yapa birikti :p Flightpath bineceğime uçuşa bırakordum falan =D RL de böyle değilim halbuki heueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 flightpath'ten bi şey birikmemiştir, boşuna amelelik yapmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Birikiyor :p gitmek istediğin yere haritada bakınca çıkıyordu toplamı hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Bütün olay AHden saçma sapan zırh kalkan trinket hede hödö almamakta bitiyor. Mount dışında para harcamak gereksiz aslında çünkü en baba zırh silah vs 1 aya eski kalıyor. Daha doğrusu kalıcı eşyalara para bayılmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Ben kendi kullanabileceğim boe itemları bile sattım yahu :D nasılsa sonra ucuzlar veya başka yerden alırım diye eheh. Bir mount a para bayılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Oynadıgın oyundan biraz zevk alman lazım ama simdi inanılmaz abartmıssın pintiligi. http://images.scroll.com.tr/2012/03/varyemez_amca.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 4-5 tane level 100'üm var, garrisonlardan şakır şakır para geliyor valla 100k'yı geçti şu an param, ama token alıcam düşücek gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 100k mı sdfg fakir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 toggie said: Oynadıgın oyundan biraz zevk alman lazım ama simdi inanılmaz abartmıssın pintiligi. http://images.scroll.com.tr/2012/03/varyemez_amca.jpg Zevk almadığımı kim söyledi :P Ben WOD dan önce AH de saatlerce takılıyordum. Trade de bir oyun :) Wod da proffessionlar batınca, garrisonda iyi para verince uğraşmadım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Napicaz şimdi garrisonda, bari oyun zamanını bedavaya getirelim daha 7 8 ay var kazanırız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Kullanabilecegin item'ı kullanmayıp satmanın nesi oyundan zevk almak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Güvenilir ve ucuz gold alabileceğimiz siteler hangileridir? TN için forumdan satanlar da var ama diğer serverlar için diyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 toggie said: Kullanabilecegin item'ı kullanmayıp satmanın nesi oyundan zevk almak :) Raid yaparken progress dan ve challange dan zevk alırsın. Trade yaparkende kendine hedef koyduğun miktarlara ulaştığında :D Ulaşınca yeni hedef koyuyorum veya bundan sonra yaptığımı harcarım diyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Harcamazsın ya sen, kendini kandırma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Bayağı harcadım ya ona rağmen böyle, 253 tane mount var mount/pet collectorum güya. WOd öncesi tüm petler var neredeyse onlarda bayagı pahalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Abi daha oyundaki yeniliklere adapte olamayan eski bir oyuncu olarak bilale anlatirmis gibi anlatin ya garrisondan falan nasil para kaziyosunuz? Yada baska taktikleriniz neler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Bütün 7 charın garrison followerlarını 25 tane yaptım ben. Sadece missionlardan günde min 1000 max 5000g geliyor şanslı isem. Ama haftada ortalama 15 falan garanti geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Ben de tekrar başladım ancak şu para konusunda çok fakirim ya. Questler'den ne gelirse o yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Sanırım garrison gold u nerflediler eskisi gibi değil ama bayağı oldu oyuna girmeyeli :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 fena değil ama bir l3 garrison'ın işleri rahat 15-20dk sürüyor, bende 4 full karakter var ama bayıyorum yapmıyorum hepsini. zaten eskisi gibi de satış yok ah'de özellikle flask fiyatları dipte artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 portal açmaya hala para alıyolar mı bilmiyorum da alıyolarsa portal açın sjkdfh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Felblight mı ne farmlamak lazım. Herbalist olun, dağ tepe gezin Tanaan'da. Ha bir de Cataclysm raid'lerini farmlayabilirsiniz. 1-2k geliyordu saatte sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar