DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Darksun soylemisti sanirim su treasure hunter ozelligi olan followerlarla cok guzel para yapiliyo, followerlari yolladigimiz gold odulu olan missionlara 3 tane treasure hunter ozelligi olan follower gorevlendirince 3 kati para geliyo. Tavernden her hafta zaten treasure hunter ozelligi olan 1 er char aliyorum gunde 3-4 k gelirim var 5 charin toplaminda. Zahmetli bir iste degil pek. Enazindan ayda 2 tane token parasi cikartiyorm, 90-100k geliri var artik mine a hic girmiyrm vakit kaybi geliyo token haric paraya da ihtiyacim yok sadece pvp ile vakit gecirdigimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Ben de günde 800-1000 arası para kazanıyorum followerlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Ben sırf para bulunsun diye hesabı açıp şu treasure hunter spamleme olayına girmek istiyorum da, şu an garrisonda duran adamları nasıl treasure hunter yapcam onu kestiremedim. Trait değiştiren şeyler vardı da onları nasıl topluyoduk unuttum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 1000 garrison resource ile trait rerol satın alabiliyosun. ana binanın girisindeki orc satıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 gold gold gold gold kasma kasmaaaa canlara kıyma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 kaç goldla game time alınıyodu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 EU 50 civarı oldu Bu arada kapıdaki orcdan treasure hunter alınamıyor direk değil mi? Random veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Hayır trait rerol alıyosun, kullandıgında artık bahtına ne cıkarsa. Treasure hunter istiyosan frostwolf tavern lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Yanlız nasıl bi bolluk bereket varsa EU de murrikalılar ağızları açık izliyormuş bizim piyasayı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 ya pislikler gold missionları nerflüyormuş. Güya artık her karakterinize bağımsız gold görevleri yerine account bazlı belli şansla çıkacakmış. Öyle 4-5 alt ile günde 1-2k mission devri bitiyor yani =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 meh.. iyi bari 2 tane daha 100lemeye çalışıyordum hiç uğraşmayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Reduced the frequency of high-value gold missions appearing across multiple characters. Blingtron’s Secret Vault has moved to a new, even more secret location. But, his stash of riches has grown considerably because of the decreased number of raids on his vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Off yine arenada milleti boostlamaya devam edicem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 eski 25h raid farm güzel para getiriyor. 4-5 char ile yaptın mı her hafta 1 aya 100k olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 hangileri mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 FL, DS mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Şu Cataclysm bossları 25h de itemler dışında 150 gold dşürüyor. İtemleri falan satınca epey para gelmiş oluyor. http://www.wowhead.com/zones=105#raids Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 felblight'ı bir ay boyunca hic stoklamadan satın paraya doyarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 İyi Fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Kazzak ı kesin, toplu felblight düşürüyor. 12 tane verdi. Her karakterler öldürün bayağı biriktirirsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Blingtron's secret vault görevi çıktı demin , 1k gold veriyor, 3 treasure hunter ile 4k gold reward, maşallah bereket versin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 valla iyi şanslıymışın 3 treasure traits i bulabildiysen. kaç k garrison res harcadım 1 tane anca çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 nereden çıkıyor onlar hiç haberim yok benim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 random ben de coalfist mountunu bekliyorum. 150k'dan okutucam alır almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 bana çıktı o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar