Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gold kasma - WoD

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Darksun soylemisti sanirim su treasure hunter ozelligi olan followerlarla cok guzel para yapiliyo, followerlari yolladigimiz gold odulu olan missionlara 3 tane treasure hunter ozelligi olan follower gorevlendirince 3 kati para geliyo. Tavernden her hafta zaten treasure hunter ozelligi olan 1 er char aliyorum gunde 3-4 k gelirim var 5 charin toplaminda. Zahmetli bir iste degil pek. Enazindan ayda 2 tane token parasi cikartiyorm, 90-100k geliri var artik mine a hic girmiyrm vakit kaybi geliyo token haric paraya da ihtiyacim yok sadece pvp ile vakit gecirdigimden.
Mesaj tarihi:
Ben sırf para bulunsun diye hesabı açıp şu treasure hunter spamleme olayına girmek istiyorum da, şu an garrisonda duran adamları nasıl treasure hunter yapcam onu kestiremedim. Trait değiştiren şeyler vardı da onları nasıl topluyoduk unuttum sdf
Mesaj tarihi:
ya pislikler gold missionları nerflüyormuş. Güya artık her karakterinize bağımsız gold görevleri yerine account bazlı belli şansla çıkacakmış. Öyle 4-5 alt ile günde 1-2k mission devri bitiyor yani =P
Mesaj tarihi:
Reduced the frequency of high-value gold missions appearing across multiple characters.

Blingtron’s Secret Vault has moved to a new, even more secret location. But, his stash of riches has grown considerably because of the decreased number of raids on his vault.
  • Yeni Oluştur...