Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 bi dakika siz ne anlatıyorsunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 https://learnenglish.britishcouncil.org/en/english-grammar/determiners-and-quantifiers/definite-article Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 this ve that kısaltılması ile çıkan ek diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=FRH-HmX2T9U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 özel bir şeyi belirtirken the kullanıyoruz işte ingilizcede. türkçe'de sanırım yok onun karşısında bir kelime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 biz direkt yazmıyoruz işte, sonuna ek getiriyoruz özel bir şey değilse "bir" falan diyoruz "a/an" mahiyetinde ismin -i hali the oluyor kjsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 off çok noob noob açıklamalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 sen açıkla amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 give me a snow: bana bir kar ver give me the snow : karı ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 sene 2015 the mı açıklıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 ingilizce ne saçma dil ya ola ola bu dil mi dunya dili olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 tarzancadan hallice çünkü galiba o yüzden kolay diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 neden turkcede karsiligini ariyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Anelor said: give me map = bana harita ver give me the map = bana haritayı ver bu iyiliği kimseye yapmam. http://1.bp.blogspot.com/-vG1tMDjmJM8/UWxDayyceoI/AAAAAAAALR4/3NQ5W09mhH8/s1600/tom-cruise-no.gif No Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Artikeldir Türkçe'de karşılığı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 FromTheHell said: genelde önceden bahsedilmiş ya da konuşulan ortamda bilinen bi şeyi referlerken kullanılıyo tabi spesifik bambaşka kullanımları da var tam tersi değil miydi ya. aklımda öyle kalmış. misal bi paragraf yazarken x için ilk olarak bilinmediği için the x diyorsun daha sonra x olarak devam edebiliyordun. bahsedilmemişse the koyuyorduk diye kalmış bende sdf zaten artikel konusunda türk milleti olarak sıkıntılıyız ya. hazırlıktayken essayleri hocaya verirken artikelleri geç hocam görmezden gel diyordum sdfs. zaten o da alıştım türklerin artikel kültürüne diyordu garibim ingiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 bahsettiğim kullanım burdaki gibin mesela, bilinmeyene direk the deniyo mu hiç bilmiyorum. şu an aklıma öyle örnekleyebileceğim bi şey gelmiyo açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Baht oyunlarında vardı kraliçelik üzerine konuşuyorlardı. o sarışın itin annesi i dont want be a quenn", "i want to be the quenn" diyordu. ya da ben öyle hatirliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 the yı bilmem ama 4. sü taş ve sopalarla yapılcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Anelor said: give me map = bana harita ver Yukari Moskova lehçesi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 yah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 the'nın karşılığı yok tabii ki dendiği gibi. ama bir kelimenin tam olarak tanımlanmasını sağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 nasıl yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 KuddusiMavra said: Türkçe'de karşılığı yok bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar