pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 hiçbirisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 benim oyum laurelin'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 asd utanarak güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 pattis sen topic açma b*kunu çıkarıyorsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Tabii ki Dragon Age Inquisition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 action rpg ile bildiğimiz rpg'yi aynı sınıfa koymamalıyız bence. zira dark souls ile divinity extreme uzaklar birbirlerine mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 ya dark souls 2 yi hangi ankete koysan kazancak moruk haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Dark Souls serisi RPG degil ki. Mazo$izm simulatoru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 bloodborne çok güzel la baktınız mı ps4 aldırır o oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 pc ye çıkar ya, çıkar demi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Tori said: pattis sen topic açma b*kunu çıkarıyorsun :p 😓 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 D:OS'a oy atmayanlar kendini kessin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 sabonis said: action rpg ile bildiğimiz rpg'yi aynı sınıfa koymamalıyız bence. zira dark souls ile divinity extreme uzaklar birbirlerine mesela. evet aynı kategoriye koymayıp 3 oyun arasından yılın action rpg oyununu secebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Southpark hala oynamadım ama eh zaten ne çıkacağı belli ahah, GOTY materyali olsa da en iyi rpg olmaz. Ben dragonfall a bastım oyu, her ne kadar teknik açıdan divinity ezse de geriye baktığımda shadowrunı çok daha keyif alarak oynamışım onu fark ettim. Multiplayer odaklı temanın dialog eksikleri ve zayıf companionlar falan divinitynin daha çok yolu var düzelmek için. Dark souls tamamen farklı bi konsept, bence bu ankete ait bi oyun değil. Dead State de yapım kalitesinden kaybediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 lords of the fallen'a ds2'den iyi diyenler var ama oynamak nasip olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 The Banner Saga kısa olmasa çok güzel bir oyun, ufak tefek kusurları var ama olsun, bunu dışında divinity diğerlerin den daha rafine bir oyun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Claiborne said: lords of the fallen'a ds2'den iyi diyenler var ama oynamak nasip olmadı oyun diyenler genedel dark souls a yetemeyip daha bir casual friendly olan lords of the falleni tercih edenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 ^^^ Lords of the Fallen buglı,kısa, yavaş, ve daha lineer bir Dark Souls. Lesser Souls adeta :d ama eksiklerine rağmen oynattırdı, oynattırıyor. Dark Souls oyunlarının üstüne tatlı niyetine oynayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Shadowrunda özellikle şu bitmeyen combat statusler (keşke toggleable olsa acsak kapasak fallout gibin), olmayan loot sistemi felam gibi bi kaç sey ortadan kalksa cidden çok çok iyi. Birde hala şu summonların neden sürekli çıldırdığını çözebilmiş dğeilim herşeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 >Dragon Age: Inquisition >RPG http://www.reactionface.info/sites/default/files/imagecache/Node_Page/images/1311015555398.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 /v/ bu sefer sıvadı Laurelin hiç kusura bakmayın /v/ tayfası olarak. Inquisition gayet güzel bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Codexin de 2014 oylaması bitmiş, hem kullanıcı hem de staff oylarında ilk iki sıra şaşırtmıyor http://www.rpgcodex.net/content.php?id=9721 Dikkat çeken bi başka oyun Neo Scavenger. Bu tür indie roguelikeları genelde beğenmiyorum ama o kadar olumlu yorumlar almış ki bi ara denemek farz oldu. WL2 ise çoğu kişi için hayal kırıklığı olduğundan biraz daha gerilerde. 2015 en antipatik oyunlarda Torment başı çekiyor. Ardından arcanein pek bi sevdiği underrail ve benim vaporware age of decadence var :P Benim şahsi oyum 4. sıradaki pillarsa. 2015 incline ın zirve noktası olacak zaten, darısı diğer senelerin diğer kickstarterların başına (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Ciddi ciddi rpg nasıl oynuyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 7. legend of heroes :D züper oyun. http://www.rpgcodex.net/gallery/12147.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar