Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2014'ün en iyi Rpg oyunu

pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

Southpark hala oynamadım ama eh zaten ne çıkacağı belli ahah, GOTY materyali olsa da en iyi rpg olmaz. Ben dragonfall a bastım oyu, her ne kadar teknik açıdan divinity ezse de geriye baktığımda shadowrunı çok daha keyif alarak oynamışım onu fark ettim. Multiplayer odaklı temanın dialog eksikleri ve zayıf companionlar falan divinitynin daha çok yolu var düzelmek için.

Dark souls tamamen farklı bi konsept, bence bu ankete ait bi oyun değil. Dead State de yapım kalitesinden kaybediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Shadowrunda özellikle şu bitmeyen combat statusler (keşke toggleable olsa acsak kapasak fallout gibin), olmayan loot sistemi felam gibi bi kaç sey ortadan kalksa cidden çok çok iyi.

Birde hala şu summonların neden sürekli çıldırdığını çözebilmiş dğeilim herşeye.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...

Codexin de 2014 oylaması bitmiş, hem kullanıcı hem de staff oylarında ilk iki sıra şaşırtmıyor

http://www.rpgcodex.net/content.php?id=9721

Dikkat çeken bi başka oyun Neo Scavenger. Bu tür indie roguelikeları genelde beğenmiyorum ama o kadar olumlu yorumlar almış ki bi ara denemek farz oldu. WL2 ise çoğu kişi için hayal kırıklığı olduğundan biraz daha gerilerde.

2015 en antipatik oyunlarda Torment başı çekiyor. Ardından arcanein pek bi sevdiği underrail ve benim vaporware age of decadence var :P Benim şahsi oyum 4. sıradaki pillarsa.

2015 incline ın zirve noktası olacak zaten, darısı diğer senelerin diğer kickstarterların başına (tu)

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...