Anhora Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Kaderim al beni kucağına, salla ninnilerle. Gelin de sohbet edelim her telden. Güncel Başlıklarda hareket yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 bende ilginç değişik konu arıyorum nette bulamadım. dyatlov faciasını buldum bi balına başka yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 kişiselden 1 ay banliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Sen gelme fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Mal said: bende ilginç değişik konu arıyorum nette bulamadım. dyatlov faciasını buldum bi balına başka yok. Abi internette de değişik bişi yok her yeri gezdim. Reddite bakayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Ben kisiselde insanların sıkıldığını görmek istemiyorum dvshns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 ne güzel lan insanların işi yok sıkılıyorlar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Mal said: bende ilginç değişik konu arıyorum nette bulamadım. dyatlov faciasını buldum bi balına başka yok. Şunlardan başla, aşağı yukarı ezberden yazıyorum sallıyor olabilirim numaraları falan fin - rus savaşı ve rekortmen fin sniper'ı araştır. unit 731'i araştır LANSA flight 308'i araştır. spoiler- juliana köepcke diye bi hatun var 3 kmden düşüyor ve ölmüyor. spoiler- interstellar'ın fizik yönünü bilimsel olarak eleştiren bir yazı oku ekşiden 2014'ün en beğenilen entrylerini oku inside turkish airlines'i izle inside vestel city'i isle aeroflot flight 593'ü araştır. neden düştüğünü oku. -spoiler kokpitte velet var spoiler- geçenki air france uçuşunun neden düştüğünü oku -spoiler air france pilot binon diye arat- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 bosna piramitlerini tartışıp yav fasafiso bunlar demişmiydik http://www.bilgidostum.com/wp-content/uploads/2014/02/bosna-piramitleri.jpg roketadam yavaş yavaş ver dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Şöyle bir şey atayım bari ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 şunu falan izle http://www.youtube.com/watch?v=F77MBqpkul8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 youtube dan National geographic - Mega Structures vs şeyleri izle, hem güzel vakit geçiyo, hem de yeni şeyler görüyosun falan, baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 kişisel değil ama güzel şeyler paylaşılmış ^^ konu dışı bölümüne yolluyorum o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Şunu önermiştim ama kimsenin ilgisini çekmedi: http://forum.paticik.com/read.php?11,7887010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 90lar Türkçe Pop şarkıları mı paylaşsak ne yapsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 ben de çok sıkıldım. hadi sıkılmışlar partisi kuralım. midem ağrıyor sıkıntıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 sıkı can iyidir,ZOR ÇIKAR NIHAAHAHAHHAHA NAIHAHAHAHAHHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 hayata küstüm senin yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Sıkıntı arada tavan yapıyor 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 offf bende sıkıldım acc seçiom kendime pöfff http://imageshack.com/a/img538/6067/3JHu6p.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 abi beni sec! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 internette bir şey yok denmiş lan çok ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar