Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 Seduna genelde söylediği tarihten daha önce gönderiyor. 1 hafta erken gelmişti benim sipariş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 dota 2 ve koşu bandı kombosu ile 157'den 125'e geri kalan kısım tüp mide ameliyatı ile. evet benden bir tane daha çıkmış oldu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 bir iki seneye alırsın geri. stres iş hayatı evlilik derken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 Alalaala... Ne biliyon? Belki almayacak adam. Belki yediğine içtiğine dikkat edecek. Belki (yoksa) hatun yapacak. Zayıf olarak hayatın güzelliklerini tatmaya başlayacak. Montunu XXXXXL yerine XL aldığı için mutlu olacak. İstediği kıyafetleri giyecek. 2 adımda bir nefessiz kalmadığı için spor yapacak... Nazar etme noolur yeme senin de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 ohoo ace daha doğru düzgün okuyamıyorsun bile mesajları bi de bana babacan posta koyacan... adam zaten hanıma vermiş koltuğu. esas sen yuvasını yıkacaksın hatun yap falan? hayırdır??? sen de boşandın diye herkesi boşa.ç... sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 puahhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 adam haklı 75'te kalmadı kilo ilk sene sonrası 80'lere geldi. Müzik hayatı vardı, mart 11'de son sahneden beri full evdeyim en son 88 gördüm. Hanımı da oyuncu kategorisine soktuktan sonra ikimiz birden yuvarlanacak kıvama doğru yaklaşıyoruz. Koltuğun kaç kiloda çatırdamaya başladığı ile alakalı bilgileri yakında veririm buradan yol o yol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 hayat boş abi küçük zevkleri kovala. yiyen öldü de ace ölmedi mi........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2020 Adamın mesajı önceki sayfada kalmış görmemişim evli olduğunu. Ama farketmez. Redall uyma sen buna. Herkesi kendisi gibi yapmaya çalışıyor. Bak ben de evdeyim. Ben de kilo alıyorum ama sınırlı kalıyor. Niye? Çünkü boğazımı (bi nebze de olsa) tutuyorum. En son tatlı sınıfına giren bir şey yediğimde Ocak ayıydı. Korona yüzünden hareketsiz kalmamıza rağmen 10 ayda sadece 4 kilo aldım. Lütfedip korona biterse aynı ay geri veririm. Gold'a bakma sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2020 yesene abi tatlı. ne zorun var. ölümlü dünya yemeyecen de ne yapacan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2020 abi hakket kilo falan alma o kadar ameliyat olmuşun evde spor yap ne bilem bişey yap yahu tatlı yemeğen adamda ılıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2020 tüp mideden sonra öyle ağır kilo istense de alınamıyor olması lazım dfeğil mi zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2020 (düzenlendi) İşte tatlı yemediğim için ayı gibi yemek yiyip az kilo alıyorum. Şöyle diyim eski patronum bana "Seni boğaz tokluğuna çalıştırmaya kalksam iflas ederim derdi" Düşünsenize bir oturuşta 5 lahmacunun üzerine künefe yediğimi... Gerek yok. 5 lahmacun kafi. Ayrıca asıl tatlı yiyen adam ılıktır. Siz şimdi eşlerinizle karşılıklı dondurma, baklava falan yiyorsunuzdur. ERRRRRKEK adam tatlı yemez. Acıyla doğar, acıyla yaşar. Aralık 15, 2020 Aceace tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2020 ben decofis senkron u beğendim. malzeme kalitesi iyi.Bi sorunum var gerçi. sorun bende mi koltukta mı onu da anlamadım belki de alışık olmadığımdandır hep çok dandik sandalyelerde oturdum da.koltuğun normal pozisyonunda otururken sanki düz değil de öne eğik gibi.aşağı düşecekmişim gibi rahat edemiyorum bi türlü.(ama görünüş olarak öne eğimli durmuyor yanına geçip inceledim uzunca)bi tık arkaya eğik pozisyona kilitleyip oturuyorum öyle rahat oluyor.baş yastığı da bana pek bi işlevsiz geldi.yastığa yaslanınca karşıya bakmıyosun çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2020 ee neyini beğendin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2020 (düzenlendi) e rahat işte ya tam anlatamadım belki yada sen fistanlık yapıyosun yine. şöle sölim serbest pozisyonda otururken arkama yaslanmazsam sanki öne eğimli gibi koltuk.e arkama yaslanınca geriye eğimli hale geliyor ben de o pozisyona kitliyorum rahat etmek için. neyini beğendiğimse genel olarak beğendim malzemesi her an elinde kalacakmış hissi vermiyor tabi 1 haftada belli olmaz bu. Aralık 16, 2020 Osuran_boga tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2020 abi bacaklarının dayandığı yer kısadır o nedenle öyle geliyordur, seduna'da da fazla uzun misal o kısım o da bacağa ağrı yapıyor falan gidip denemeden alınınca sıkıntılar benzer. Bi yerde kilitleyip huzuru yakalamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 bir haftada geldi sedunam eve gidince kuralım bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drlanbn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 thunder prom 9 gün sonunda kargoya verildi. Yarın gelir heralde. 1 2 ay kullanmadan yorum yapmak zor olacak ama ilk izlenimleri yazarım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Hem fıtık, hem skolyoz var bende, rahat oturuyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drlanbn Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 baş kısmı biraz geride sanki buna bi yastık falan almam lazım var mı öneri? Koltuk güzel bu arada şimdilik tek yorumum bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 koltukların hepsinde geride oluyor özellikle bu tarz koltuklarda o yüzden hep yasık var ya zaten bende biraz önce tamamladım kurulumunu oldukça geniş oturma kısmı duruşuda güzel sadece kafalık sanki böyle çekerken elimde kalır gibi geldi ama bilemiyorum kırarsam bi tek bu kafalığı kırarım gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2020 (düzenlendi) bunların kıç koyduğun yer ve "spor koltuk diye yana düşme yeri" arasında milyon tane saç, tüy, kıl,toz birikiyor. temizlemesi çok zor, arasını genişletip hepsini yere döküp üstüne cif fıslıyorum kağıt havluyla. BAYA TOZ birikiyor, tek taraf 2-3 ıslak mendil komple doluyor diyeyim balkona çıkarıp hava kompresörü ile temizleyeceğim sanırım artık. Aralık 29, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 On 22.12.2020 at 16:28, drlanbn dedi ki: baş kısmı biraz geride sanki buna bi yastık falan almam lazım var mı öneri? ergonomik acidan zaten pc basinda otururken kafani bir yere yaslamaman, hareketini kisitlamaman lazim, o geriye dogru yatip yaslanman icin, ekstra bir sey de almani onermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar