Miraul Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 kumas deri? hangisi iyidir acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 kumaş aldım, memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Deri aldım, mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 ben dx racer'ın hem kumaş hem derisini kullanmış biri olarak ve cildi hava almayınca bunalan/terleyen biri olarak kumaşın 158 kat falan daha iyi olduğuna kanaat getirdim. yazın oturulmuyor abi deri dxracer'larda. kumaş gibisi yok. benzeri markus falan için de geçerlidir yani, farkı olacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Ciplak oturunca yapisir abi. Ama katiliyorum yazin pu leather sikko olur baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 çıplakla ne alakası var olm la. sanki çıplak oturuyoruz :D bu çakma deriler nefes almıyo diyorlar ama gerçek derinin de çok farklı olduğunu sanmıyorum, kumaş/fileli sünger kadar nefes almıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 İKEA hakiki deri kullandigi için bir nebze daha iyi, ayrica sırt kısmı file olduğu için farketmiyor Kıç kismina da pike koyuyorum ben herZaman Götüm hava alsın rahat rahat diye. Kumaş ne renk alırsan al bi zaman sonra kirden yağdan renk değiştirmeye başlıyor, deriya az nemli bezle sildimi tertemiz oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Valla Ankara'da olmanın ender faydalarından biri o zaman, DX Racer kullandım bir kaç yazdır hiç yapışmadım koltuğa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 şu ikea da ki järvfjället koltuk mu yoksa xdrive filan var oyuncu koltuğu hangisini almalıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 Ben corsair'inkini aldım raadladım. Mis gibi yeni araba kokusu kokuyor derisi. GALP GALP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2019 ikea dakini aldım bende baya rahat benim gibi kilolu insanlara göre yapmışlar tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 bu xdrivelardan kullanan var mı? hangi modelini aldınız hangisi daha iyi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Selam, Ikea FLINTAN sandalye aldım ben, tekerleri değiştirdim rahat oldu Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 http://goodandwood.com/portfolio-item/simplechair/ bunda oturuyorum yillardir cok memnunum asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2019 Koltuğum patates gibi soyuldu iğrenç bir şey oldu. Acil koltuk lazım Şundan kullanan var mı ? (şişkolar assemble) https://www.adoremobilya.com/adore-akracing-pro-x-serisi-profesyonel-pc-oyuncu-ve-yonetici-koltugu-akr-cpx11-sm-1-siyah-mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2019 yuh 2k koltuk fdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2019 abi ismi neden akracing ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2019 ben de xdrive koltuklara bakıyorum ya. f/p dxracer çakması mı yoksa çöp mu öneri ve bilgi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2019 37 dakika önce, goldbären dedi ki: abi ismi neden akracing ya... rahatlık yetmez ama evet gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2019 (düzenlendi) 2 saat önce, GONDARCENGIZ dedi ki: yuh 2k koltuk fdsfsd Günde en az 10 saat pc başındayım. Çok çabuk gg oluyor benim koltuklar, biraz iyisini alayım bu sefer. 300 euroluk koltuklar black friday ayağına 1800 tl 450 euroluk bu koltuk direk 2200tl. Dxracer da şuna denk sanırım https://www.adoremobilya.com/adore-dxracer-profesyonel-calisma-ve-pc-oyun-koltugu-dx-oh-ks06-nb-1-siyah-mavi Kasım 26, 2019 Lopeth tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2019 koltuk bende bakıyorumda; oyuncu koltuğu mecburi değil, rahat ve dayanıklı olacak marka öneriniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2019 ikea markus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2019 Gidin markus alın beyler, şunu aldık zamanında hayatımın hatası https://www.adoremobilya.com/adore-max-office-racing-oyuncu-ve-calisma-koltugu-mxy200sg-gri-siyah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2019 yanlış yapmıssın markus bundan hayli hayli iyidir tabi. Dx'ler ile bunun arasında dağlar kadar fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2019 bende bundan almıştım ama 399 muydu neydi o zaman, hala kullanıyorum gerçi bana rahat geliyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar