aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 herseyi koltuktan beklemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 ocak ayında bu koltuğu almıştım adoreden https://www.adoremobilya.com/max-office-racing-oyuncu-ve-calisma-koltugu-siyah-gri benim yoğun kullanımım sonucu ön tarafındaki dikiş attı ve içindeki süngeri zedelendi. ha kullanılıyormu kullanılıyor halen neyse gittim adorenin web sitesindeki formu doldurdum dedim şansımı deniyeyim, 3 gün olduydu ne geri dönüş var ne cevap. aynı gün ben bunları arayım diye düşünürken kargo smsi geldi eve adamlar oturulan kısmı göndermişler bastım repi adoreye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 mokoko said: tabiki dxracer https://www.adoremobilya.com/dxracer-oyun-koltuklari abi cidden şu başlıkta dxracer harici tavsiye verenlerin hepsini şikayet ettirip bamlatmak lazım (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 inanamıyorum gerçekten bu kendini bilmezler gidip markus falan diyolar bide valla acıyorum sizlere kuzum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 markus değil de poang olabilir belki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 mokoko said: inanamıyorum gerçekten bu kendini bilmezler gidip markus falan diyolar bide valla acıyorum sizlere kuzum markus bir çok açıdan kalitesiz de 10 sene garanti veren başka koltuk yok mekanizması patlamaz diyebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 yukarıda yazdılar abi o 10 sene garanti neredeyse hiçbişi kapsamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Arozzi nedir bilmeyen cahiller dxracer hypelamış dicem de satışı yok buraya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 mekanizmayı kapsıyor işte zaten önemli olan 10 yıl yazabilmeleri test etmişler demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 onlar insanın oturacağını düşünüyor ama yeri geliyor gold alıyor, markus ne yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 bende duorest var, dxracer çirkin ve biraz overpriced, ama ulaşılabilir ve sağlam gibi. ulan kime gösteriş yapcam diyip çirkin almanızda sorun yok konfor bu işin %95'i yani. markus ise overpriced, aslında 300 liralık bir ömrü var. markus aldım beş senedir hiç bişey olmadı diyen adamlar akşam koltukta kim milyoner olmak ister izliyor. günde iki saat belki oturuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 zipzip said: Arozzi nedir bilmeyen cahiller dxracer hypelamış dicem de satışı yok buraya :( arozzi dxracer akracing hepsi yakın bunların birbirine kalite olarak ya. diil mi. ben sanmıyorum biri birinden çok üstün olsun. tr'ye kumaş olan dxracerları getirmiyorlar, o sorun. hepsi suni deri. yazın yapışıp kalıyorsun üstüne. yani terleyen biri olarak ben yapışıyorum maalesef en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 ustune bisey sermek gelmiyo mu aklina. off oyun karakteri desenli oyuncu koltugu kilifi, al sana girisim firsati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 aquila said: ustune bisey sermek gelmiyo mu aklina. denedim bi boka yaramadı. ayrıca kayıyor katlanıyor bilmemne komforlu bişe olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 koltuğa bişey sermek (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 gençler sol l masa lazım varmı link adore tek tercih gibi duruyor şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Cokomantis said: koltuğa bişey sermek (td) eski yırtık pırtık tişort geçirmek (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Su nasıl ya. Kilolu adamı taşır mi? Sıfırı 1800 civarında koltuğun. https://letgo.onelink.me/O2PG/9166e7de Ayağına güvenemedim bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 aquila said: ustune bisey sermek gelmiyo mu aklina. off oyun karakteri desenli oyuncu koltugu kilifi, al sana girisim firsati. atolye ayarlayıp hemen diktirelim dxracera oturma kılıfı amazondan ver gitsin 69.90$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 markusun kumaşı mı daha iyi derisi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 bence kumaş iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Ben Markus kullanıyorum, kumaş, 5-6 yıldır ve baya da sık kullandım süngerinde sıkıntı yok ama mekanizması kırıldı. bi taşınma sırasında içinden bi rulman kayboldu o yüzden oldu. aynısından almayı düşnüyorum tekrar. Bu dxracer vs. belki çok rahattır ama acayip çirkinler, niye evin içine yarış koltuğu koymak istiyosunuz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Markus yerine madem alıyorsunuz yeni versiyonunu alın. 100 lira falan daha pahalı ama boyun ve bel desteği hareketli ve kol destekleri daha rahat pozisyonda 2 aydır kullanıyorum gayet memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 tunch said: Markus yerine madem alıyorsunuz yeni versiyonunu alın. 100 lira falan daha pahalı ama boyun ve bel desteği hareketli ve kol destekleri daha rahat pozisyonda 2 aydır kullanıyorum gayet memnunum yeni versiyonu dediğin hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Celtics said: tunch said: Markus yerine madem alıyorsunuz yeni versiyonunu alın. 100 lira falan daha pahalı ama boyun ve bel desteği hareketli ve kol destekleri daha rahat pozisyonda 2 aydır kullanıyorum gayet memnunum yeni versiyonu dediğin hangisi? https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/is-yeriniz-icin/ofis/sandalyeler/90363553/jarvfjallet-donen-sandalye.aspx kolçakları ayrı satılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar