Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 k1nJo said: Jaegerjaquez said: müdür dediğin kendinden büyük koltukta oturur abi şunu umut sarıkaya'ya söyleyin de bi karikatür patlatsın ya tam karikatürlük olmuş ahah : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 ne koltukmuş arkadaş. sandalyede oturun esh gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 yumy said: bingildak said: aynı olabilir abi zaten? ne demek istediğini anlamadım. kalitesi fiyatla doğru orantılı değil diyorsan, herkes onu söylüyor zaten. sen farklı bir şey söylemiyorsun ki. bingil beni burda kaybetti :D neyi tartışıyonuz abi siz o zaman asdfks 50 dolarlık çin replikasının aynı kalitede olamayacağını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 mokoko said: hala herhangi bir kanıt sunamıyorsun aynı olduğuyla alakalı olarak :( Ve sen de hala onun söylediklerinin de bir kanıt olmadığını, eğer öyleyse esh'ininkinin de aynı değerde kanıt olduğunu anlamayarak kafana göre değer biçiyorsun. Okumuyorsun çünkü. Neyse yeter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Feamer said: Porsche Driver’s Selection http://karage.tv/en/wp-content/uploads/2014/10/porsche-911-office-chair.jpg cok guzelmis bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 yalnizca 6.595 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 üstüne biraz daha koy gerçek porshce al içindeki koltukları sök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 onun üstüne değil yanına koymak lazım abi. sıfır falan koyabilirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 40k ya 2. el porshcelar var abi öndeki iki koltuğu söksen tanesi 20k ya geliyo işte bu da 7k close enough Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 yazin kiciniza alev atar o porche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 gümrüğü takılır mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Laorx said: yazin kiciniza alev atar o porche porche atabilir abi daha ucuz cakmasi. porsche atmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 demek ki porsche 911 koltukları 6k dolar, buradan yürüyüp maliyet bulabiliriz :) ayrıca müdürün hası porsche den inip, porsche koltuğuna biner birde, şu koltuğun aynısını çin de yaptırıp satın 1000tl ye, g*tmüz bayram etsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 sanssizsansli said: Sürekli koltuk değiştirerek ürün konusunda expert olunuyosa sürekli don değiştiriyoruz hepimiz don expertiyiz gidip doncu olalım o zaman bak o işte de para var ona da para yatırabilirsin. Sonuçta o işten de zengin olan var. üreticilikle, farklı ürünleri kullanarak deneyim kazanmak ayrı bir şey. eğer çok farklı markalardan don alıp, deniyorsan tabii ki tek markayı ömür boyu giymiş adamdan daha iyi bir perspektifin olur. o adamın dikkat etmediği detaylara dikkat etmeye başlarsın, satın alım yaparken uyguladığın seçicilik farklı olur. uzun lafın kısası bu. onun dışında senin ne soru sorduğun ben görmedim. biraz tepesinden girdim başlığa. şimdi koyduğun ürüne baktım geçmişe dönüp. aslında doğru yanıt verilmiş zaten. denemeden dokunmadan incelemeden anlayamazsın. en fazla yapabileceğin youtubeda falan unbox, detaylı inceleme bakabilirsin eğer ürünü görme deneme şansın yoksa ama onlarda ne kadar taraflı ne kadar tarafsız şüpheli yani. ayrıca paketten ne şekilde çıktığı değil 6 ay sonra kullanımda ne olduğu önemli. başı götü dağılmaya başlıyor çoğunun. iyi ürünle kötü ürün uzun vadeli kullanımda kendini gösteriyor. ben mesela 2 markus kullandım, ikisi de sanırım 4-5 yıl götürdü beni ki hayvan gibi otururum üzerinde. ben şahsen alacak olsam ve dx racer falan topuna girmek istemiyor olsam amazon.de'e bakarım kargo bedava ürünlere. avrupada çok fazla bizim bilmediğimiz yerel marka var ama google'a adıyla yazdığın bir sürü review ıvır zıvır bulabiliyorsun. avrupa standartları olması da cabası yani. bazı arkadaşlarımızın sandığının aksine amazon'a yan sanayi ürünü orijinal markasıyla koyamıyorsun, adamın götünden kan alırlar. (dx racer yazan ürünü aldığında DC KACER gelemez yani) o koyduğun ürün deri bu arada, deride sürünürsün baya çünkü suni deri onlar. gerçek deri almayacaksan deri alma çünkü şıpır şıpır terletir, etin yapışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Evet senin gibi yapan bireyin seçiciliği olur ve tercihini o şekilde yapar fakat bu herkesin öyle olacağı, ya da bir malı alacak herkesin bunlara önem verdiğini ve malın satılıp satılmayacağını göstermiyor. Sikimsonik stres şeysi satılıyor lan tüm dünyada, siz herkesi süper bilinçli alıcı mı sanıyosunuz :) Nasıl sattığın daha önemli. --- Böyle cevap verebilirdin en başında başımın üstünde yeri var. Benzer cevabı veren arkadaşlar var ve onlarla da konuyu benzer şekilde konuşmuşuz. Katılıyorum deri konusunda ve yapcak bir şey yok diyip geçiyorum. Kumaşı olsa o fiyata parayı fırlatırım elbet. Zaten danışmak istediği şey de o. Ürünün özellikleri bunlar siz ne dersiniz şeklinde. Daha karar vermedim ben de hala araştırıyorum bakalım. Belki kulllanan biri çıkar sorarız öğreniriz. Kalite konusu da kullanıma göre değişiyor senin 3 ayda kırdığını diğeri 2 sene kullanıyor o biraz şahsi bi konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 şanssız bişi diycem esh'in verdiği link https://www.alibaba.com/product-detail/Gaming-chair-dxracer-Racing-chair-gaming_60598776560.html dxracer değil bu gözünden kaçtı heralde dxracer linki demişsin 2-3 kere dxracer yazmış ama KingCore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 herkes öyle yapıyor demiyorum abi. yan sanayi mal satılmaz da demiyorum satılır zaten. sana dediğim çok fazla ürün kullandığın zaman ürünü incelerken daha geniş bir açıyla inceliyorsun. bana "sen yan sanayi malı alsan farkı anlamazsın" dediğinde yanlış bir şey söylemiş oluyorsun çünkü anlarım. ufak tefek parça olsa belki dediğin doğru ama ben kendi işim için çinden sürekli mal alıyorum. hatta üretim yaptırdığım malları da kendi markamız gibi branding'ini yapıp satıyoruz. ucuz etin yahnisi yaklaşımı çoğu zaman doğrudur çünkü üretim söz konusu olduğunda düşük maliyetli üretim dediğinde her şeyin ucuzuna kaçmaktan başka bir alternatifin yok. koltuktan parçalarının ucuz olması demek, replika satan adamın dx racer ile aynı malzeme kullandığı çıkarımına varılabilecek bir yaklaşım değil. fiyatı daha ucuz diye ben kalitesi daha düşük çıkarımı yapmıyorum çünkü adam kaliteli üretim yapmış olabilir ki zaten 800 liraya satıyor yani premium pricing baktığın zaman seninki. esh'in koyduğu örneklerde öyle. araya marka değeri ve tasarım girdiğinde konumlandırmaya göre istediği gibi fiyatı şişirebiliyor adam satabildiğine. ben demiyorum dx racer 1500 liraya satıyor ve en iyisi. dx racer'ın kalitesinde bir malı büyük ihtimal yarı fiyatına son kullanıcıya satacağın şekilde ürettirirsin fakat gidip çinde 50 dolarlık replika ile olmaz o iş. iki farklı konu yani. ayrıca ayıp ediyosunuz. şu forumda bilgili olduğu konuda benim kadar zaman ayırıp da uzun uzadıya bildiği kadarıyla anlatan adam sayısı kısıtlı. ne zaman görmüşüm de kestirip atmışım. eticaret konusunda her pm atana paragraf paragraf yanıt verdim anlattım, yardımcı oldum. her başlıkta sorulan soruları yanıtlıyorum falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Üstüne marka bas geç dendi kaçırdın galiba kaslım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 esh'in anlayacağı dilden konuşmak lazım. yapıştırıcan aliexpress'ten alibaba'dan 30 dolarlık kulakları, bak bunlar da beyerdynamic ile aynı kalitede ama marka ismini satmıyor o yüzden ucuz diyeceksin. çinden sakız fiyatına alacağın koltuğun, dxracer ile aynı kalitede olduğunu düşünmek aşırı büyük saflık ya. tshirt konusunda da örneğin (gerçi eskiler için geçerli şu an kalitesi düşmüş), babamın 35, baya bildiğin 35 senelik lacoste tshirtleri var. azıcık renginin solması dışında en ufak deforme olmuşlukları yok. 35 sene dayanan tshirt mü olur lan? oluyor işte kaliteli malzeme kullanınca. ama hala çıkıp "lacoste da marka satıyor ağbiieieiei" diyenler olur. onu geçtim ulan ben geçen alışveriş yaptığımda indirim var diye selpak yerine hayatımda ilk kez solo tuvalet kağıdı aldım, o bile direk kalitesini belli ediyor. bir daha hayatta solo almam. beats by dre falan almıyorsanız, veya ünlü dizayn kıyafet/ayakkabı falan almıyorsanız fiyat ile kalite çok büyük oranda örtüşerek gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 abi siz bilirsiniz. trde muadili yok zaten dx racer in. avrupada 5 tane marka var. arozzi nip in sponsoru akracing dignitas in sponsoru ikisinin de mallari ayni. fiyatlar da 200 300 lira farkli. bu mallari ureten firmanin yaptigi urunu koydum buraya. birebir ayni. fason urettirdiklerinden adim gibi eminim. arozzi danimarkada uretiyoruz biz diyo. ama agir sekilde cinde urettikleri belliydi zaten kutudan. maks rebranding i danimarka diye eu pazarina vergisiz giris icin ufak bi dolandiricilik soz konusu. dx racer da almanyada uretiyoruz biz diyosa ona da inanmasaniz iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 ayrica tekrar diyorum aldiginiz butun yaris koltuklari suni deri. varsa hakiki deri ureten bu paraya, ismi AHMETLER KOLTUK SANAYII de olsa onu alin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 buradan çağlayanda ki koltukçu mustafa abiye selamlar. elinde ki sağlam iskeletli müdür koltuğunu 125 tl ye adam edip sarmıştı bize. 4 kişi ile test ettik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 bi koltuk önersene esh, 700-800 lira arası https://www.amazon.de/gp/product/B019IZKTAI/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&th=1 şöyle bişey var, 700 liraya geliyo alınır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 tili nin yukarıda linklediğinden getirelim işte ya. 3-5 gönderiyordur herhalde. yemişim dxracerini. alibaba dan alırsanız beni de dürtün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar