deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Sayfa basinda ben kucak dansina aciklama getirmistim aslinda da ragbet gormedi post. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 rallici koltuklarından almıştım dün geldi. baya rahat tabi. ama klimasız ortamda yazın terletir bu. komple fake leather. ayarlanabilir yastıklarıyla bel boyun desteği iyi. ama 1000 lira verilmez bu koltuklara ya. yani sırf gaming diye fiyat resmen 2 kat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Kumaşıda var ben ondan alcam deri benide terletir gibi kiloluyum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 hatta fileli koltukla arasında baya rahatlık farkı var diyebilirim. filelide bi süre sonra file kıçımı acıtıyodu bunda 8 saat otur yine bişi olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Kiçin narinmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 yağ yok abi ondan. kemige deyiyo resmen sert yüzeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Adore max racing alıcaktım kalmamış. dx racer'lar pahalı hem de ofise alıcam komik kaçarlar , şu nasıl sizce ? http://www.hepsiburada.com/adore-max-office-high-trend-yonetici-koltugu-p-OFISADRMXY400SF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Tam bir yönetici koltuğu. Yapıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 dikleştirip,yatırma ayarı yok galiba bir de deri olması düşündürüyor ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 evet sırt sabit sanırım şöyle arkana yaslanmak istesen yaslanamazsın alma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 şunu alana kadar markus alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 samaella said: Masticore said: samaella said: Çaktım markusu http://i.imgur.com/0x0CgH8.jpg tavsiye edermisin kardeş Gidip almaya üşeniyorum ben de. 65 TL kargo vermem abi ölürüm vermem asdaf ya benim önceki koltuk koçtaşta indirimden aldığım sırt ortası 50tl lik bişeydi, arkaya yaslanmaya korkuyordum :D Ha bu koltukla işyerindeki bürositi karşılaştıracak olursam hemen hemen aynılar diyebilirim. Mağazada denediğim koltuk teşhirden dolayı daha yumuşaktı bu şuanda biraz sert, umarım yumuşar :D Onun haricinde hesaba katmadığım başka bir ayrıntı oldu. Oda ufak olduğu için böyle uzun sırt biraz boğdu odayı ona da dikkat edin. bugün gidip Markus alıcam muhtemelen. IKEA'da bunu böyle direkt tek parça mı veriyorlar? Yoksa tekerleği ayrı koltuğu ayrı verip montajı sana mı yaptırıyor. 2 tane alıcam arabaya sığar mı onun derdindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 sığar, kendin monte ediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Adore DxRacer'in Tank serisini getirmeye baslamis 1 tane alirim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 fiestaya 1 taneyi zor sıgdırdım dikkatli ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Bu arada gecen bi markusa oturdum gayet boktan olm. Fiyatina gore idare eder tabi de. Amatoru eglendirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Markus baya leş ya 500 tl istiyolar bide. Totoma layık koltuklar min 1k'dan başlıyor amk. Elin alamancısı bi koltuğa 300 birim para ödeyip en kral koltuğa öptürüyo totosunu biz x3, x4 verelim, adaletin bu mu dünya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Markus 300'dü. Geçen Ikea gittim 500 lira yazıyor lel. Keko Dxracerlar şu kadar pahalı olmasa vurucam suratına da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 bi kac kisi toplasalım da çinden 5- 10 tane getirtelim yahu soyle biseyler https://turkish.alibaba.com/product-gs/relax-massage-computer-game-chair-60369619726.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 65 dolarese dxracer mı gönderiyolarmış? Koltuk yerine ciklet çıkmasın abi paketin içinden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 ben hemen dahil olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 sadman said: 65 dolarese dxracer mı gönderiyolarmış? Koltuk yerine ciklet çıkmasın abi paketin içinden? dx racer falan diil. çakma işte. açık açık da yazmışlar markasını. baya ciddi iğrenç bir şey çıkacağı garanti. buradan 250 tl'ye dandik bi koltuk alın daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Çakma tabi onu kast ettim zaten. Hatta o bile gelmeyebilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 tr deki dxracer zaten 65 dolar anca eder kalitesiz plastik full kanserojen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar