sabonis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 mokoko said: sabonis said: mokoko said: samaella said: http://www.burosit.com/tr/content/file-9-ba%C5%9Fl%C4%B1kl%C4%B1 şirkette bunu kullanıyorum güzel koltuk valla. Evde bombok bişi var yeni bişi almam lazım da 500 tl veremem bende gittiğim bi müşterinin ofisinde bunlardan görmüştümde kullanmıştım. resmen muhteşem ötesi koltuk. para vericekseniz bundan alın valla bence. arkadaşa aldırdım çok memnun. 740 liraymış bu. 600 lira Markus yerine şunu almaya yakınım. dün gidip denedim, oldukça rahat gibi. ikea'ya gidip markus'u denemeye üşenirsem, direk bunu alıcam gibi duruyor. 625'e de şu var file7: sabo almışsındır heralde artık ama bu file7'yide yine müşteride görüp kullanmıştım. bu da baya rahat ama diğeri kadar geniş değil arkası. o yüzden bence bilgisayar sandalyesi olarak file9 dhaa iyi. bu arada aldıysan ne aldın ne kadar aldın nerden aldın az bilgi versene bende bakınıyorum bu ara. ben buna cevap vermemişim ya. araya türlü türlü şeyler girdi kaynadı gitti hala kırık koltukla oturuyorum anasını satiim :D şimdi dxracer'a doğru da kaymıyor değilim. 740 lira. üstüne 250 daha verip evladiyelik dxracer almak falan.... ama en büyük derdim istanbul'da deneyememek. denemeden de 1000 tl'lik alışveriş mi yapılır anasını satiim. en az 5 sene boyunca götümü koyucam sonuçta... o yüzden yine kararsızlığa geri döndüm. ama şeyi söliim, markus da denedim ikea'ya gidip, markus'un iyi olduğunu düşünmüyorum. build quality meh yani. ikea işte zaten, en üst kalitesi bile belli bi seviyeyi aşmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Dxracer'a içim gitmiyor değil de en büyüğü 1400 lira. Evlat acısı gibi koyar o. LoLculere sponsor oluyolar anca, oradan da koparamadım bişey sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Şöyle götü koyup deneyebileceğimiz bi yer olsa belki bi gazla verilir o para da, ben hala bulamadım istanbulda satan bi yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 gel bende dene. çay da yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 aiko kalkmadan oturma ama : ))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 bu arada koltuk seçiminde dikkat etmeniz gereken şey 30 sn oturmak ile iki saat arasındaki fark. genelde insanlar en ergonomik şekilde kazık gibi oturup kısa süreli deneyimle ölçüyorlar koltuğu, yanıltıcı olabiliyor. zamanınızı verin, dükkan sahibi godoş değilse bol bol oturun, biriyle gittiyseniz iki sandalyeye oturun sohbet edin, telefonda bakının kaykılın doğrulun, fap pozisyonu alın falan. bütün bunları yaptıktan sonra karar verirseniz daha isabetli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Gittim aldım bunu demin dükkanda deneyip. https://www.adoremobilya.com/dxracer-dx-ohfe08-nb-1-profesyonel-oyun-koltugu Düz siyah istiyordum da stokta yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Esh said: gaming için kolçaklı koltuk sux.. this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Çaktım markusu http://i.imgur.com/0x0CgH8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 o yerdekiler ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Asilirken parkeye damlamasin diye konmus ne alirsan 1 lira paspasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 yok eski koltuk laminantı çizmesin diye koymuştum onu oraya bunun tekerler çizmez heeralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Şu Markus hiç rahat görünmüyor resmine bakınca. Ne düşünüyorsunuz kullananlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 biraz sert şuanda yaylanması ve bel desteği ama zamanla yumuşar. Onun dışında gayet salon koltuğu tier. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Benim de totomu acıtıyor çok Markus. Onun dışında rahatım gayet. En kısa zamanda bi Dxracer patlatasım var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 abi zaten işin özünde kıçının acımaması lazım değil mi? sdfgsd gerisi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Sırt bel. Gerçi benim kuyruk sokumumda saçma bi ağrı var, nereye otursam ağrıyor. Canım Markıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Burada bi tane ucuz isvec markasi buldum dxracer rakibi. Yari fiyata urunleri var Arozzi.se , trde de vardir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 insanda birazcık utanma olur lan.... adamlar 1e1 yapmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Sizde biraz utanma olsun lan, alin benim oturdugum koltuk sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Esh said: Sizde biraz utanma olsun lan, alin benim oturdugum koltuk sdfg Akskdvjsjakd adam 10.000 Tl laptop alınca eve haciz gelmiş sanırım Game pro gibi bi model dimi o msi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Gidip dogru duzgun bisi almadim ya usengecligimden, yemek masasini bilgisayar masasi olarak kullaniyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 benimki daha kötü ya cam masa üstünde aynısı var ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Aynı sandalye yastığından bizde de var lan kırmızısı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Esh'in setupı görünce halime şükrettim ve bir süre erteledim alımı :) Ama Dxracer alacağım herhalde aldığımda. Şöyle bir kampanyası indirimi vb olsa da yapıştırsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar