BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 oaaa hibikenin ikinci sezonu gelse ya mmmppphhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 hibikeyi yari dalgasina izliyordum yuri olacak diye, haftalik takip eder oldum ping pongla benzer bir tat verdi iyi de oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Ore Monogatari Kyoukai no Rinne Yamada-kun and the Seven Witches Punch Line Ninja Slayer sezon bittiğine göre sorayım. şunlardan hangileri izlemeye değer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Big Guy Monogatarinin shoujo kısmı pek az gözüküyor genelde, komedisi de fena değil izledim beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 ninja slayer ne güzel ya, lobster ninja konusuurken azını deil elinin acılıp kapanması off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 ben onu izlemedim ya, o karagöz hacivat animasyonları filan çok fena soğutmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Baby Steps Punch Line Plastic Memories Shokugeki no Souma Yahari Gintama (daha eskilerini bitiremedim ama listede) I can't understand what my housband says bu sezonda bunlardan başka izlemeye değer ne var? hani iyi başlayıp kötü bitenler haricinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 arslan senkiyi izlemelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Hibike! Euphonium en iyisiydi bence bu sezonun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Arslan Senki +1 Hibike! Euphonium +1 Ayrıca; Kekkai Sensen (güzel başladı ama hype ın karşılığını verecek kadar da değil, ama yine de izlenebilir bayağı güzel) Knights of Sidonia (S2) DanMachi Yamada-kun and the Seven Witches Ogre Monogatari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 danmachi Kami sama - NSFW http://imgur.com/a/H2KXv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Kekkai Sensen i yapanlar neyin kafasını yaşıyo abi ya? 1 cour seride recap bölümü koydular, son bölüm de 2 haftadır yok. Ne zaman çıkacağı da belli değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Staff problemleri vardir Kissdum engage planet diye bir efsane gordu bu millet asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Bütün kadroyu toplayıp bi Shirobako izletsinler bence, sorun çözülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 ahah yönetmen yetiştirememiştir script'i. https://washiblog.files.wordpress.com/2014/12/shirobako7d.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=OqlHlCzBuew şu hatun baya iyiymiş son bölüm 30dklık slota sığmıyormuş. 45dklık slot için ara bekliyorlarmış o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Rezalet. Bir de 11.5 çıkarmışlar utanmadan (11 den önce de 10.5 çıkarmışlardı zaten). Slot ayarlamak anca yumurta kapıya dayanınca mı akıllarına gelmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 3 bölümden beri nereye gidiceği belli deil zaten animenin, öle dolanıyoalrdı patladı işte sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 baby steps çok da güzeldi pek de güzeldi 18. bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 kekkai sensen finali 3 ekim'de geliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Abi şimdi bir sene nasıl beklenir Baby Steps... Neyse Haikyuu geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 ehehe baby steps izlemedim biriktirdim bayramda yardıracam ORAORAORAORA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 kekkai sensen'in son bolümü düşmüş nyaa'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 kekkai sensen gercek bir mindfuck olarak bitti. hic sasirtmadi jfkldsfja. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 cok oldu droplayalı onu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar