Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedi Sahiplenmek - Scottish Fold&British Shorthair

BulletRide

Öne çıkan mesajlar

RamsesII said:

Lakin evde 1 kişiyi sahip seçiyorlar, 2. kişiye karşı hep ürkek hep çekingenler. Sahiplerine bile zannedildiği gibi lap catlık yapmıyorlar arkadaşlar.

abi evet, arkadaşın scottish foldu da bu şekilde.

bir tek uyurken ayağımla oynuyordu, onun dışında hiç yüz vermedi şıllık.
Sosyal ağlarda paylaş

Zikko said:

adam hem fakir hem asabi, git parasını ver al ozaman niye tatava yapıyon

Snn be slk. Barınak United'ı sevmiyorum. Petshop'da 4 haneli döviz kuru ile satanlara da para yedirmem. Çalıştığım limanda barınaktan edindiğimiz 5 yavru köpek var, temizmama'dan da destek olunuyor, hayvanları canavar gibi kıyak yaşatıyoruz. Bilip bilmeden yazana asabiyet var evet

Bu arada scottish'lerin tavırlar mikemmel. Yılış yılış kedi insanı değilim, bildiğin 3 yaşındaki çocukla maç vs. konuşuyorum ben. İçimizden seveceğimiz birbirimizi

Bir de soru: Bu sevgi bölme olayını sık duyuyorum, bütün gün mıncırmayacağım desem de evlat olcak bir nevi gidip manitayla münasebet kurup beni devre dışı bırakırsa gönül koyarım resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

Abyssinian düşün abi bir de o zaman bulabilirsen. Komut falan öğreniyor, yılış yılış değil. Sadece işten eve gelince kucağıma aldığımda biraz özlediğinden mayışıyor, bir de sabahları kalkıp gelip kafasını kafamın yanına yastığa koyup koluma sarılıp uyuyo.

Onun dışında bütün olayı şebeklik, arkadaş "evinizde sürekli youtube videosu var abi" diye özetlemişti olayı. Tavsiye ederim, araştır istersen.
Sosyal ağlarda paylaş

Scottish fold kucağa gelmez. Kendini çok az sevdirir. O da uyurken genelde. Koltukta yatarken yanına oturursan kaçar gider. Sana pislik muamelesi yapar. Kızdıkları zaman yatağa işerler

4 senedir scottish fold ile birlikteyim. 4 tane yavrusu oldu zamanında 3ü british 1 tanesi scotish. Hepsinde aynı huy vardı.

Aynı zamanda 2 yaş küçük tekir kedim var. Kucaktan inmez. Sürekli kendini sevdirir. Her daim pusu kurar ambush atar. İbn.lik yapmaz. Daha cana yakındır.
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim onu tekir yapıyor. Köpek gibi. Kağıttan top yapıyorum attığım zaman burnumun dibine bırakıyor tekrar atayım diye.

Uyuduğum zaman kafamın üstüne coca cola fok oyuncuğanı bırakıyor atayım da getirsin diye.

Scottish de pis pis izliyor bizi. Gerçi tekir gelmeden 2 sene kendisi ile başbaşa yaşadık. Herkes kendi hayatını yaşıyor. İletişimimiz çok az. :)
Sosyal ağlarda paylaş

karşıyaka izmirde yeni yavruladı abimlerin skotişin öptüğü dişi. tesadüf olmuş :P bize bi tane vercekler ama diğerlerinden sahiplendirmek isterlerse ses ederim sana.

edit: sordum satıyolarmış ya. valla skotiş biritiş abi 1,5 falan tanesi veren çıkmıo pek asdf

edit2: an itibariyle bizimki birine daha çakıyormuş evde. belki yeni yavru gelir asdasd
Sosyal ağlarda paylaş

souldarkorn said:

Scottish fold kucağa gelmez. Kendini çok az sevdirir. O da uyurken genelde. Koltukta yatarken yanına oturursan kaçar gider. Sana pislik muamelesi yapar. Kızdıkları zaman yatağa işerler

abimlerinki de hiç böyle değil ya. sabah yere yatıp karnını açıyo sevmezsen peşini bırakmıyo falan. kedi böyle bişey hepsi farklı huyda oluyo işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Black-ice said:

souldarkorn said:

abimlerinki de hiç böyle değil ya. sabah yere yatıp karnını açıyo sevmezsen peşini bırakmıyo falan. kedi böyle bişey hepsi farklı huyda oluyo işte.

benim scottish fold'um da boyle degil. kucaktan inmiyor surekli bir sevdirme pesinde kendini. kacma etme zaten yok. yatarken falan ustume cikip zorla sevdiriyor hayvan kendini
Sosyal ağlarda paylaş

Çok aktivist severim de bilmemneyim de bir sürü tatava yazıp da "SCOTTISH KİM SATAR ARKADAŞLAR YA Bİ ÖM ATSANIZA" diye bağlayıp, sonra millete atar yapmak da iyiymiş.

Yarın öbür gün evlenip çocuk yapma o zaman, git sarı saçlı mavi gözlü evlat edin. Çirkin falan çıkar abi aman.

Çakma hayvanseverler.

Not: kendinize süs arıyorsanız bu kendi tercihinizdir, yeter ki rol kesmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...