Laorx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 RamsesII said: Lakin evde 1 kişiyi sahip seçiyorlar, 2. kişiye karşı hep ürkek hep çekingenler. Sahiplerine bile zannedildiği gibi lap catlık yapmıyorlar arkadaşlar. abi evet, arkadaşın scottish foldu da bu şekilde. bir tek uyurken ayağımla oynuyordu, onun dışında hiç yüz vermedi şıllık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Zikko said: adam hem fakir hem asabi, git parasını ver al ozaman niye tatava yapıyon Snn be slk. Barınak United'ı sevmiyorum. Petshop'da 4 haneli döviz kuru ile satanlara da para yedirmem. Çalıştığım limanda barınaktan edindiğimiz 5 yavru köpek var, temizmama'dan da destek olunuyor, hayvanları canavar gibi kıyak yaşatıyoruz. Bilip bilmeden yazana asabiyet var evet Bu arada scottish'lerin tavırlar mikemmel. Yılış yılış kedi insanı değilim, bildiğin 3 yaşındaki çocukla maç vs. konuşuyorum ben. İçimizden seveceğimiz birbirimizi Bir de soru: Bu sevgi bölme olayını sık duyuyorum, bütün gün mıncırmayacağım desem de evlat olcak bir nevi gidip manitayla münasebet kurup beni devre dışı bırakırsa gönül koyarım resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Abyssinian düşün abi bir de o zaman bulabilirsen. Komut falan öğreniyor, yılış yılış değil. Sadece işten eve gelince kucağıma aldığımda biraz özlediğinden mayışıyor, bir de sabahları kalkıp gelip kafasını kafamın yanına yastığa koyup koluma sarılıp uyuyo. Onun dışında bütün olayı şebeklik, arkadaş "evinizde sürekli youtube videosu var abi" diye özetlemişti olayı. Tavsiye ederim, araştır istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Level 70 necromancer char ismi gibi o tür de. Aslında seviyorum, tavır olarak da aynen fitiz. Fakat bazıları büyüdüğü vakit suratı çakal gibi oluyor, bazıları bebek surat kalıyor. Araştırayım biraz daha onları da sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Albüm topiğinde var benimkinin 3-5 fotosu, doğurana kadar bulamamış olursan bizde de kalırsa tekrar konuşuruz dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 aslında kedide ırk çok fazla önemli değil hepsi şebek ama tekirler çok fazla meraklı ve oyuncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Scottish fold kucağa gelmez. Kendini çok az sevdirir. O da uyurken genelde. Koltukta yatarken yanına oturursan kaçar gider. Sana pislik muamelesi yapar. Kızdıkları zaman yatağa işerler 4 senedir scottish fold ile birlikteyim. 4 tane yavrusu oldu zamanında 3ü british 1 tanesi scotish. Hepsinde aynı huy vardı. Aynı zamanda 2 yaş küçük tekir kedim var. Kucaktan inmez. Sürekli kendini sevdirir. Her daim pusu kurar ambush atar. İbn.lik yapmaz. Daha cana yakındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 valla benim scottish kısırlaştırıldıktan sonra pamuk gibi oldu. bi ara agresifti ama köpek gibiydi. top at getir oynuyordu falan dsfkjs. şuan benim kollarım ağrıyana kadar kucağımda kalabiliyor. evde 5 saat kucakta gezdiri koca kedi uyuyor kucağımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Bizim onu tekir yapıyor. Köpek gibi. Kağıttan top yapıyorum attığım zaman burnumun dibine bırakıyor tekrar atayım diye. Uyuduğum zaman kafamın üstüne coca cola fok oyuncuğanı bırakıyor atayım da getirsin diye. Scottish de pis pis izliyor bizi. Gerçi tekir gelmeden 2 sene kendisi ile başbaşa yaşadık. Herkes kendi hayatını yaşıyor. İletişimimiz çok az. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 BulletRide said: papağan gibi insanları burada sürekli klişelere boğarak barınak aktivistliğinin de bokunu çıkarıyorsunuz. barınak aktivistliğinden ziyade her sene sokaktaki yavruların yarısından çoğunun telef olduğunu gördüğümüz için olmasın o tavsiyeler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Xaenin in kedisi cok cirkin lan, surekli rizkina kosan kûrd havasi var Saka lan saka, kesinin cirkini olmaz, kedi kedidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 gokalp faktor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 http://cl.ly/image/362D0L1j1A1U/dd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Scottish foldu bedavaya verecek bir baba yigit CIKMAZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 benim olsa bir tane ve yavrulasa bedavaya verirdim. sorun, tanidigi kisiler haric yabanciya bedavaya verecek adam genelde zaten cins kedi beslemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Öncelikle duyarlılığın için teşekkürler :) British shorthair'lerde oldukça popüler olmaya başladı, bu arada size exotic shorthair'de tavsiye ederim. Oldukça akıllı ve sakin bir kedi ırkı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 karşıyaka izmirde yeni yavruladı abimlerin skotişin öptüğü dişi. tesadüf olmuş :P bize bi tane vercekler ama diğerlerinden sahiplendirmek isterlerse ses ederim sana. edit: sordum satıyolarmış ya. valla skotiş biritiş abi 1,5 falan tanesi veren çıkmıo pek asdf edit2: an itibariyle bizimki birine daha çakıyormuş evde. belki yeni yavru gelir asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 souldarkorn said: Scottish fold kucağa gelmez. Kendini çok az sevdirir. O da uyurken genelde. Koltukta yatarken yanına oturursan kaçar gider. Sana pislik muamelesi yapar. Kızdıkları zaman yatağa işerler abimlerinki de hiç böyle değil ya. sabah yere yatıp karnını açıyo sevmezsen peşini bırakmıyo falan. kedi böyle bişey hepsi farklı huyda oluyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Black-ice said: souldarkorn said: Scottish fold kucağa gelmez. Kendini çok az sevdirir. O da uyurken genelde. Koltukta yatarken yanına oturursan kaçar gider. Sana pislik muamelesi yapar. Kızdıkları zaman yatağa işerler abimlerinki de hiç böyle değil ya. sabah yere yatıp karnını açıyo sevmezsen peşini bırakmıyo falan. kedi böyle bişey hepsi farklı huyda oluyo işte. benim scottish fold'um da boyle degil. kucaktan inmiyor surekli bir sevdirme pesinde kendini. kacma etme zaten yok. yatarken falan ustume cikip zorla sevdiriyor hayvan kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Bende british var. Kendi isterse gelip sevdiriyor. Onun dışında mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Çok aktivist severim de bilmemneyim de bir sürü tatava yazıp da "SCOTTISH KİM SATAR ARKADAŞLAR YA Bİ ÖM ATSANIZA" diye bağlayıp, sonra millete atar yapmak da iyiymiş. Yarın öbür gün evlenip çocuk yapma o zaman, git sarı saçlı mavi gözlü evlat edin. Çirkin falan çıkar abi aman. Çakma hayvanseverler. Not: kendinize süs arıyorsanız bu kendi tercihinizdir, yeter ki rol kesmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 turkiyede hayvan severlik cins kedi kopek ekseninde donuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 hehehe eşinizide pavyondansokaktan alın ne öyle iyi aile kızı almak falan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 ne kadar bütcen var hayvan alıp satan bir arkım var sorayım ona komisyon alırım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar