Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 16. Hafta | Beşiktaş - Galatasaray | 4 Ocak Pazar - 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
S.Bilic
-------------
Beşiktaş 0-3 G.Saray
F.Bahçe 3-3 Beşiktaş
G.Saray 1-0 Beşiktaş
Beşiktaş 1-1 F.Bahçe
Beşiktaş 0-1 F.Bahçe
Beşiktaş 0-2 F.Bahçe
Beşiktaş 0-2 G.Saray
Mesaj tarihi:
Kendimizi kandırmayalım bir tane bile derbi kazanamıyorsan sezon sonu şampiyonluktan falan bahsetmek abesle iştigal olur. Abuk sabuk seçimlerle, korkak oynayarak derbi kazanılmaz zaten. aptal bilic anca bik bik ötsün..
Mesaj tarihi:
bjk balonu patladı

http://icube.milliyet.com.tr/170x292/2015/01/03/--5153446.Jpeg

taktik yoksunu sakallı Biliç'le bukadar. size de bi Fatih Terim ve paralel TD lazım. Dışarıdan talimatla iş yaptıracak.
Mesaj tarihi:
DoruK said:

o degil de derbi biraz zevkli olur diye 40 yilin basi mac izledim

besiktas o kadar kotu ki erciyessporla oynasa gs daha zevkli olurdu herhalde

kanke çok bşarısız trollsun ya, kimse söylemeyecek galiba da tutmayacak senin belli sdfsda

Cons'un yanında seviyesizlik eğitimi falan al sonra gel lel

sayfalardır debeleniyorsun kendi taraftarın bile iplemiyor üzülüyorum :(
Mesaj tarihi:
Hamza Hamzaoğlu çok net mesajı yolladı aslında. BJK bize göre değişiklik yapsın. Maça özel bir organizasyon, taktik maktik bir şey hazırlayı ver. GS bok gibi oynayınca BJK li gibi oldum lan asd
Mesaj tarihi:
ya beşiktaşlıyım da, allah aşkına bu sefer bir şeye de ağlamayın beşiktaşlı olarak.

veli gerizekalı gibi cüneyt çakır'ın önünde sneijder'in gözünü çıkarmaya çalışır, takım 60 dakika boyunca bir tane kaleyi bulmayan şut dışında şut atmaz.

kimse ileride pres yapmaz. demba ba bir tane top almaz. sosa aldığı her topu ezer. gökhan töre dışında bir kişi futbol oynamaya çalışmaz. oğuzhan sahada hayalet gibi gezinir.

iki tane bekin var, sağda serdar solda motta bir kere ileri çıkmaz. çıksa da yaptığı orta daha taşa gider.

mikeyim böyle takımı çok afedersiniz. anca gaza gelip avrupa'da top oynasınlar. onu da liverpool alır gazımızı rahatlarız. ligi üçüncü bitirir seneye uefada başarö goy goyuyla devam ederiz.

yine soğuttunuz beşiktaş'tan allah belanızı versin takımca ya. şu an yönetimin toplanıp acilen veli ve atiba'ya gerçekten çok ama çok ağır ceza vermesi gerekiyor. bu kadar aptalca kırmızılar görüyorsan kusura bakma da defolup gidebilirsin bu takımdan.

o kadar ayarsızlar ki, aynı şeyi avrupa'da eleme usülü oynanan herhangi bir turda da acımasızca yaparlar yani. aptallık parayla değil çünkü.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

DoruK said:

kanke çok bşarısız trollsun ya, kimse söylemeyecek galiba da tutmayacak senin belli sdfsda

senin sinir oldugun cok belli ama :D

sinirlenecekseniz oynamayalim beyler
Mesaj tarihi:
Rıdvan Dilmen BİLE kırmızı kırmızıydı dedi. Yüze çakıyorsan kırmızı, gözüne gelsin yanağına gelsin fark etmez. Gözüne geldiği için değil yani, yüze müdahale olduğu için kırmızı kırmızıydı.

Halen Arsenal denmemiş, G4la4t4s4r4y denmemiş, saray muhabbetinde kaldınız.

http://i.imgur.com/LYKSks0.gif
Mesaj tarihi:
Beşiktaş "bayağı kötü" değil, bu maç kötüydü. Yoksa denk getirdiğinde iyi oynuyor.

Bu maç çok çok kötüydü. GS her zamanki kötülüğündeydi, GS aldı.

Kırmızı kart doğru. Adamın saçmalığı. Öte yandan k.kart olmasa da çok fark etmezdi. BJK öncesinde de iyi oynayamıyordu, sonrasında da zaten GS ortasahayı sağlamlaştırmak yerine fantazi zorladı yine kırmızı kart etkisiz kaldı.
Mesaj tarihi:
Yeni geldim allahın dandik stadından , abi numaralının en üstündeydik yinede yağmurdan ıslandık nasıl yapmışlar bunu be.

2 takımda rezildi, ilk yarı heyecan bile yoktu donduk. geçen seneki gs maçına benziyor, 1 penaltı iş bitti. Bunda da 3 peşpeşe kornerden gol oldu.

Her maç kırmızılara devam, bravo böyle devam edelim topçuların anlayacağı dilden ceza vermezsen her maç 10 kişiye oynarsın.
Mesaj tarihi:
DoruK said:

DarKRideR said:

DoruK said:

senin sinir oldugun cok belli ama :D

sinirlenecekseniz oynamayalim beyler

Valla benim sinir olduğum tek şey "hakemler itekliyor" Kendimi tutamıyorum troll olduğu belli olsa da asfasd
Mesaj tarihi:
bilici o kadar sevmeme rağmen anaokulu hocası gibi yönetiyor ya şu takımı ben anlamıyorum yani.
atiba denen kazma çok saçma kartlarla takımını eksik bırakıyor, veli gibi çoluk çocuk adamlar anti-profesyonel davranışlarla takımın temposunu düşürüyor.

ceza'da veremiyorlar ağlayıp kaçacaklar diye.
zor işleri zor.
Mesaj tarihi:
doruk en başarısız hakikaten. trollü de güzel yapan var, böyle dandik yapan da var malesef.

kırmızı doğru. tartışalacak bir yanı yok. net bir kart.

motta iyi oynadı bence. hatta son 20 dakikaya bakarsanız solda bomboşken top istiyor kaç kere. isabetli şutu da var. sosa felaketti. yorgunluğa bağlıyorum. atiba olmayınca oğuzhan ile orayı idare etmek kolay değil. isabetli pas vermekte bile çok zorlandı. bilic kupa maçında bile oynattı adamı. bilic'e söylenecek çok şey var aslında.
  • Yeni Oluştur...