k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 profil linki ver bari vicdansız edit1:forumdan izlemiştim tamam youtubeda varmış edit2:çok müthiş reportladım :D
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 ben dalga geçiom lan asdf obvious hekti de kennys pro oyuncunun nicki ashes, öyle bin tane adam gelir karşına asdf. hatta benim diğer hesap bile prenses kennys asdfghjk
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Ya ben onu hep soracam unutuyorum. O gif'i nasıl koydun lan profile asdf bulamadım ben lel
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Silphatos said: ben dalga geçiom lan asdf obvious hekti de kennys pro oyuncunun nicki ashes, öyle bin tane adam gelir karşına asdf. hatta benim diğer hesap bile prenses kennys asdfghjk Ya ne kadar noob olsakda seyrettik bet yaptik hatta kazandik Biliyoz kennys kim Bole hype yapinca sahibi geldi sandim :)
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 @DarKRideR herhangi bir oyundan community hub -> artwork e bi şeyler upload ediyosun sonra kendi profiline de koyabiliyosun.
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 ben de dedim bi bakayim neymis bu cs diye, vurdular hep =(.
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Ya o diilde bana sunu aciklayin Bende kevlar helmet var. Karsida sniper Tak tek yiyorum . Adami görüyorum elinde sniper var kocamaman durbunu acmis ates ediyor 1 shot xxx dmg usps/ glock falan yaziyor Onlarla o armorla tek yememe imkan yok hs bile olmuyor bazen Xfireda da degilim Teke tek kapisiyoz scout la vuruyor adam beni ses vs tamam Ama ben pistolle tek yemis gorunuyorum Macro desem imkansiz recoil falan Pistol cekcek zamani yok herifin Bana instant nasil vuruyor bu herifler scouttan sonra pistolle ?
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 su iki mac siniri olayina uyuz oluyorum yalniz. daha 5 mac kazanmadan da kurtulamayacagim. not: bu arada izledim o video yu simdi. hahah hic utanmamis herif. hele deagle yururken sacildigi icin cross u baska tarafa tutarak head atti, ona koptum. 16 tick azizligi degilse eger recoil rezaleti.
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Ashes2ashes said: Bana instant nasil vuruyor bu herifler scouttan sonra pistolle ? loss? lag spike? arada clientin bir seyleri mi cizmiyor ekrana paket kaybi nedeni ile? bu arada scout kullanirken tabancaya cok hizli donebiliyorsun. geri scouta donup zoom acmak daha zor, ama gene awp den hizli. yalniz sniperla iskalayan kisinin ilk refleksi hemen silah degistirirken ya da zoom u tekrar acarken sag sol gezmektir. bu da crosshair genisligi cok artiyor demek. o sirada tabancaya gecip uzun mesefaden ilk atis head sansa atmis olabilir. bir de beraber yaptigimiz maclardan goruyorum ash, senin tepki suren henuz olmasi gerekenden cok uzun. senin gozunden izlerken biriyle karsi karsiya geldiginde farkediyorum. bu sure zamanla kisalacak. dolayisi ile sana cok kisa gelen bir sure uzun suredir oynayan bir oyuncu icin, rutbesi silver bile olsa, uzun bir dilim olabilir.
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Bazen cs de info sapıtıyor scoutla hs yemişsindir glock yazıyor banada oldu adamı awp ile vurdum usp yazdı.
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 hic karsilasmadim. ama ikiniz birden yasadiysaniz dogrudur.
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 sırf scout değil ya awp yle de aynı herif yaptı bunu info sapıtıyosa tamam da böyle macro script gibi bişey sandım ben
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 1. de ben ayağa sıkmışım croussu kaldıramıyorum yukarıya 2. de bıçaklıcam diye kaçırmışız.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 kennys neymiş öyle ya orjnin 5 katı iyi oynuyo
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Aiko said: http://www.youtube.com/watch?v=S2lJ3SuPOqI Serefsiz ulan ne sinirlendim
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 MasterHapLo said: taze taze http://www.youtube.com/watch?v=WKUAsfJoazg aynı adam ikincisinde smoke atınca dedim bir daha olmaz heralde ama hayat işte.
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 ahaha kennys neymiş öyle smoke dan 2 hs alması kopardı beni :D
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 alt hesap açıp aimbot mu alsam sırf şu şerefsizler için diye düşünmüyor diilim bazen
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Ashes2ashes said: alt hesap açıp aimbot mu alsam sırf şu şerefsizler için diye düşünmüyor diilim bazen overwatch ban degil de vac tarafindan sistem dosyasi yakalatirsan (aciklamada ikisine de vac ban diyor ama ayni degiller), ayni steami calistiran tum accountlarin beraber ban yer. hileciye kizip wall kurup 3 account birden banlatan var friendlistimde, sadece tek accountta hile kullandigi halde.
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 bu arada defuse videolarina baktim da ... :P genel olarak dusuncem,pati silver ekibine smurf degil, takima taktik verip cekip cevirecek commander lazim. o isi yapacak adam nova 1 bile olsa olur, yeter ki 5+ senedir oynuyor olsun ve nerede durulur nerede bakilir nerede bomba atilir nereden ne zaman rush edilir bilsin ve anlatabilsin. taktik olmadigi zaman cil yavrusu gibi dagiliniliyor.
Öne çıkan mesajlar