Oski Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 ben gelirim Mortis'in yerine. hem ben Panda Warrior'im, amele monk degil. item level 635 mi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 8 gibi gideriz işte, iyi değil mi? 3 kişi olduk, 7-8 kişi toplarsak iteleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 ühühü yarın okul tatil olunca 2 çocuk 1 öğretmen eş ile bana raid maid hayal :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 ok ekleyin beni burasi kasiyo Oski: Oski#2754, Darksorrow, Tank Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 yalan olur babolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Bu akşam yapalim mi bişeyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Ben eski şirketle içmelere gidiyorum bu akşam malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 abi ben de guildeki gençlere söz verdim ama yalan olacak gibi iş güç haftayı kapatamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 İyi iyi ben de civ grubuna söz vermiştim zaten. Bugün olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 sequo bana 6 aylık subs al, gelim. bi de wod tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Seru said: sequo bana 6 aylık subs al, gelim. bi de wod tabi. kanka ben kenara geçip domaldım gelde işini hızlıca bitiriver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Bu defa güldürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 ben gelirim ama heroice yeter mi dps im bilmiyorum. 20k filan çıktı gladiator spec ile son boss. fury denedim de daha bok gibi yapıyorum onda. anca bir saglam dps benim acıgı da kapatırsa olabilir gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 axedice said: Bu defa güldürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Sequo said: Seru said: sequo bana 6 aylık subs al, gelim. bi de wod tabi. kanka ben kenara geçip domaldım gelde işini hızlıca bitiriver hahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Sequo said: Seru said: sequo bana 6 aylık subs al, gelim. bi de wod tabi. kanka ben kenara geçip domaldım gelde işini hızlıca bitiriver adsfadfgsdfghsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 ben de heroiclik alt yok abi, main saveli. normal tam kıvamında geçiyor işte, altlarla geyik toşşak yaparız salı yapalım mı? uyar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Salı okeyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 bana da uyar salı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 BRİT BANKA GATE AÇICAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 streami izlicem ya ben alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 ben salı yine istanbuldayım amk. stream baskası yapar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Millet 7/7 HM achivement için bir tarafını yırtıyor normal run için. Zaten LFR den gelmiyor mu bu achivement ? Birşey mi kaçırıyorum ? Elini sallasan herkeste var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Normal pugların kalitesi çok düştü zaten off alayım diye gireyim dedim sözde speed run birkaç gruba 1-2 boss zor dayandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 souldarkorn said: Millet 7/7 HM achivement için bir tarafını yırtıyor normal run için. Zaten LFR den gelmiyor mu bu achivement ? Birşey mi kaçırıyorum ? Elini sallasan herkeste var. Her zorluğun achievementı ayrı değil mi? LFR dediğin bildiğin faceroll, son boss dışında neredeyse hiçbir taktiği uygulamana gerek yok, ölmek imkansıza yakın falan. Normal ile aynı achievementı vermesi çok mantıksız yani sanmıyorum öyle bir hata yapacaklarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar