Laorx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Grego said: nasıl bir esnaf mescidi dönemine denk geldik şu forumun bilmiyorum.. niye öyle dedin şimdi? http://www.hurriyet.com.tr/_np/4373/15584373.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Elcia said: Ben olsam asla camı açmazdım..Evde kapı çaldığı zaman kapının yanına bile gitmiyorum kapıya ateş açabilirler die...zaten dışarıdada hep korkuyorum arabalardan tarayabilirler bizi die...O nedenden kız pencereyi açmasaymış..ama madem açtı çanta falan önemli deil bence fıymakla iyi etmişh ee canımızı sokakta bulmadık dimi!! geniş bir hayal dünyası varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Elcia said: said: BonePART, 22 Eylül 2004 02:25 tarihinde demiş ki: bak zegna olayı solemiş ama sole bişide yapabilirsin "ben gecelerin yanlız prensiyim. her gun dogumuyla olur her gunes battıgında tekrar dogarım. bu gun sneinle olmek istiyorum.dansederek. war mısın?" bence bu çok hoş!ben olsam hayır demezdim:)[signature][hline]Marit Pryan boneparta yürümüş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 boneparta bak lan hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Elcia said: Ya aslında kendimi savunamıycak durumda deilim...sadece birazda üşengeçlikten yoksa peyyy...mesela okuldayken bi oğlan eteğimi kaldırmıştı bende onun kolunu 2 yerinden kırmıştım...sonra bi çocuk bana laf atmıştı onunda burnuna su altında kullanılan fenerler varya onlar çok ağır olur onunla burnunu kırmıştım...ama bunlarla uğraşmak sıkıcı..bööle bi sürü olay var...çok pish döverim:D hatun psikopat çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 sanki banada yürümüstü zamaninda. asli sizinle konusmak istemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Oha kizin kac sene onceki mesajlarini delik desik ediyorlar >_< Sonra niye kacti, heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 alayınız işsiz ya alayınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Laorx said: Grego said: nasıl bir esnaf mescidi dönemine denk geldik şu forumun bilmiyorum.. niye öyle dedin şimdi? http://www.hurriyet.com.tr/_np/4373/15584373.jpg forum bildiğiniz mes kokuyor arkadaşlar. ıslak suni deri abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 kızın mesajlar bi garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 bi jimmy fallon faili olmasa da bone'de kaçırmış fırsatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 mesajlar garip evet ama o da 10 sene önceki hali yani. öf be. ekşide de nicki aynı mı du bakayım. stalk powa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 http://forum.paticik.com/profile.php?15,19160 http://forum.paticik.com/search.php?13,author=19160,match_type=USER_ID,match_dates=0,match_threads=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 benim bildiğim paticik buraya fb, twitter, linkedin linklerini atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 http://instagram.com/asltandogan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 aynı kişiler mi anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 bugün işte çok canım sıkılıyor konunun da içine ettik yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 beyler 2007 senesinde gelip bir bakmış. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Elciaaaaaaaaaa senı cok seviom askım Elciaaaaaaa nolur gerı don Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 hep derim bizim memleketin kizlarin sasmayacaksin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Başlık daha uyumlu oldu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 http://sozcu.com.tr/2014/magazin/asli-tandogan-55-aylik-574076/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 hakkaten aslı'yı mı kaçırmışız lan. bence gizli gizli okuyordur hala. patiye bi giren,bıraksa, mesaj atmasa bile girmeye devam ediyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 o imla ne ya aslı. İnşallah ders falan almışsındır ünlü olurken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar