di Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 "yuttum" naber? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 di bi' de şapşirikler desene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Masakari said: Yok be o kadar da degıl. Pis sisko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Viktor yazılarını okuyorum ve beğeniyorum. Forumdan gitmeni istemem. İnternet sayesinde bazı şeyler artık tabu değil. Millet bilinçleniyor. Özellikle bu forum için ise endişe etmen yersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 cok iyisiniz yaaa :D hayatimin en iyi aksamalrimdan biri oldu bu gercekten, annem dogumgunu pastami yeni ismimle yaptirdigindan beri bu kadar yogun duygular yasamamistim cok soran oluyor burdan yaziyim hemen iletisimi Steam: http://steamcommunity.com/id/Shanoa/ BattleNet: Laurelin#2549 burdaki ortak arkadaslardan cok rahat bulabiliceginiz icin yeni facebookumuda saklamama gerek yok artik https://www.facebook.com/arya.lyrical en sacma sorulari bile buyuk sabirla cevapliyorum su anda o yuzden cekinmeden sorun kafanizda birsey var ise bu konu ile ilgili <3 <3 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Bu arada herkes ayakta. gündüz işe gitmeyecek misiniz. Kapitalizmin çarkında sadece ben mi dolanıyorum yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Ağlama abi, keşke herkes dilediği gibi mutlu yaşayabilse şu beş para etmez ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Seru said: off kendini öldürecek sandım başlarda. rahatladım sonlarda. off aynen başlığı görünce yine kime naaptılarda gidiyor dedim, sonra okumaya başlayınca ciddi ciddi şaşırdım. Sevindim ama sonunda. Bu kadar arkadaşım olan insan var burda demişin zaten. Ben seviyordum senin yazılarını okumayı birde, gitme o yüzden sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Ben zannedersem 6 yil sonra ilk kez ciddi mesaj yaziyorum bu foruma. Toplamda da 4. Veya 5. Yazisim. Cesaretin derecesi yoktur. Seni tebrik ediyorum. Bu konuya aksi bir sey yazanin da iletisim bilgilerini bekliyorum. Umarim gittigin veya kaldigin yerde cok mutlu olursun. ... albay seninle gurur duyardi emin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 ya zaten cizgi dunyasi ile pc&konsol disina cikmiyordum nisan 2013 den beri, hep icimde korku vardi "ciddi birsey yazarim, biri durumu biliyor olur veya anlamis olurda yumusak karnimdan vurur deisfre ederse" diye yersiz bir endise ama insanin hayatini yikabilicek buyuk sirlari saklamak boyle ne yazikki. biri her OM attiginda veya skype dan filan her pati threadi linklendiginde "eyvah bu defa herkes ogrendi" korkusu ile yasamak... eurovision i kazanan conchita wurst u ve lgbt haklarini savundum diye kimse bisey bilmedigi halde one piece den ivankov a benzetildim misal bu forumda >_< kac defa gaymisin ne diye lgbt haklarini savunuyorsun diye OM geldi bana gecmiste. bu gece bu zayif noktamdan kurtulmus oldum, artik dahada rahat cekinmeden yazabilirim yazdigim zaman ha SJW lik yapmami beklemeyin >_< kimseyi briseylere ikna etme veya alsitirma gibi bir niyetim yok. aktivistleride biraz itici buluyorum benim haklarim icin mucadele ettikleri halde. mesela buda cok soruluyor derneklere gidiyormusun diye, burdan cevapliyim hayir gitmiyorum. lambda kadikoye tasinmadan once 1-2 kere gitmistim ama hep kendimi bir yabanci gibi hissettim o ortamlarda. Turkiyedeki genel profilin biraz disina cikiyorum ne yazikki buda ayni sorunu paylasan insanlar arasinda bile dislanmama neden oluyor >_< derneklerden irtibata gecip ozellikle LGBT lerin siyasi temsili konusu ile ilgili calismam icin tesvik edenler, calismalara vs cagiranlar oldu ama Turkiyede siyaset zaten yalan dolan iken toplum tarafindan bu kadar ocu olarak gorulen bir gurubun siyasi temsil kazanmasi? cok meh geliyor bana en buyuk basari olarak gosterilen aktivist boysan yakar in sisli belediyesinde hayri inonu ile beraber calismasinin yol actigi skandali gorunuz iste. Once sabah gazetesi tarafindan pride resimleri konulup alay konusu yapildi ondan sonra gecen hafta sisli belediyesinde sarigulun adamlarindan dayak yedigi goruntuler cikti ortaya, sisli belediyesi karisti ki toplum tarafindan nispeten daha normal karsilaniyor gayler dis gorunusleri feminenlik kusmuyorsa heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Sırf bu yüzden forumdan ayrılmış olsaydın yani... aslında olay forumda değil bir ortam bir topluluk olayından kendini bu yüzden soyutlasaydın inan yakardım burayı hatta gerçek anlamında yakardım. Bizim gibi gereksiz insanlar barınırken burda senin bu şekilde kırılacağını düşünerek gitmen üzerdi beni açıkcası. Feedbackler sayesinde mutlu olmana ve fikrini değiştirmene sevindim. Biz rahatsız sende aynı şekilde devam ediyorsun değişen birşey yok. Sevgi insanların kişiliklerine davranışlarına bilinçlerine bağlıdır. Vucudları, cinsiyeti veya seçimlerine değil. Kısacası Zor yolları seçtiğine sevindim. Hayat zor yollarla güzel kolay yolu herkes seçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 gerçekten çok şaşırdım ama bir o kadar da takdir ettim seni. 2004den beri bu foruma üyeyim. forumda o çocukluğumdaki nick altı reputation kasma sevdasından vazgeçip unknown bir kullanıcı gibi takılmaya başladığımdan beri daha çok keyif almaya başlamıştım. ki zaten böyle olduğumdan beri forumdaki tüm kullanıcılara karşı bakış açım da değişti ve kimseye ne takıntım ne de küçümseyici halim kaldı. her şeye gülüyorum, hiç kimseyi yazdıklarından dolayı yaftalamayıp kendi hayat menkıbemde bir tecrübe olarak görüyorum. Misal dindar biriyimdir ben. Ailem ve akrabalarımın dindar yapısı gereği ben de bu şekilde evrildim. Fakat çocukluğumdan beri bu forumda vakit geçirerek bakış açım çok farklı şekilde gelişti. İçimde hep sıradan ve alışılagelmiş din olgusunun yanlış olduğu ve kendi kendime çıkarım yaparak bir şeyleri daha iyi anlayabilmenin ve yaşayabilmenin savaşını verdim. ortaokulda gönderildiğim yatılı kuran kursundan kaçtım. herkes kuranı arapça okuyup anlamazken ben Türkçe okudum. hep kendim çıkarımlar yapmak istedim. bu forumda teolojiye karşı sarkastik bakış açısı da ben de tam tersi etki yaparak daha iyi öğrenmeye itti. imanım git gellere maruz kalsa da hiç bir zaman tevhidden kopamadım. hep okudum hep araştırdım. aklımın verdiği kadar anlamaya ve anlamlandırmaya çalıştım. çevremdeki insanlardan hep entelektüel seviyede bir üst seviyede olduğumu söylemeleri ise hep bu daha doğrusunu öğrenme çabasındandı. bu süreçte bir çok kişi tarafından kimi zaman ateist kimi zaman dinci biri gibi gözüktüm. yeri geldi bu beni rahatsız etti, yeri geldi mutlu etti. çünkü diğerlerinden farklıydım, en azından çevremdekilerden. senin kadar zeki yahut akıllı biri değilim biliyorum. bu da benim biyolojik yapım. el verdiğinde doğru kullanmaya çalışıyorum. bunu da kabulleniyorum ve eziklik hissetmiyorum. teolojiyle ilgili herşeyi okumaya çalıştım. her dinin kitabını okudum, el verdiğince her inanışa bakmaya çalıştım. ezoterik inançlara da merak sardım. her şeyden koptum derken bir gün ilginç bir değişim yaşadım ve mensubu olduğum dine kendi bakış açımla daha da bağlandım. misal alkolü vb. herşeyi kullanırken bir anda bıraktım. namaza başladım. ilginç bir şekilde bundan zevk almaya ve rahatlamaya başladım. sonrasında ilgimi daha iyi kullanabilmek için şimdiye kadar yapmış olduğum tüm kariyeri bir kenara bırakarak tekrar üniversiteye hazırlanmaya ve arap dili ve edebiyatı okumaya karar verdim. yaşım 29. belki 4-5 sene boyunca beş parasız geçireceğim günler olacak. çok zorluklarla karşılacağım. belki fikirlerin tekrar değişecek ve pişman olacağım. emin olamıyorum. zevk aldığım şeyi daha iyi yapabilmenin heyecanı belki de. şunu söylemem gerekirse sanılanın aksine dinci biri değilim. din ile ilgili herkesin yaptığı kadar sarkastik olabiliyorum. hiç bir şekilde "rencide oluyoruz " tribine girmiyorum artık. misal dine bakış açımı hiç kimseye tabiri caizse satmıyorum. dışarıdan herkes gibi görünen ama iç dünyamda ait olduğum şeyi yaşayabilmenin zevkini de tadıyorum. belki bakış açılarımız ve çıkarımlarımız bizi hayatta bambaşka şeylere yöneltti, belki ben gerçekten boş şeylerle uğraşıyorum. bilemiyorum. ama şundan eminim. insandaki inanç yahut inanmamak zekayla veya akılla alakalı değil. biyolojik bir kodlama yahut genle alakalı olabilir. belki bunu okuyan herkes aptal olduğumu düşünecek. olabilir. ben mutlu olabileceğim şeyin şu anda kokusunu aldığıma inanıyorum. tam tadına varmam hangi vakti bulur göreceğim. hayat senin dediğin gibi anlamsız olabilir. kendi düşünceme göre bence hayattaki amaç kendini bir şeye adamaktır. bir yardım kuruluşuna, zengin olmaya, hedonizme, bir inanca vb... bir doğrultuda adanmışlık olduğunda aslında mutsuzluk veren etkenler anlamsızlaşıyor diye düşünüyorum. ben bunları niye anlattım bunu bile bilmiyorum. sanırım sende gördüğüm kabullenmişlik görüntüsü beni anlatmaya teşfik etti. ilerde hayat neler getirecek bilmiyorum fakat şu anda bir hedefim varmış gibi hissediyorum. Tekrardan senin adına çok sevindim. çünkü forumda belki birebir hiç bir konuşmamız, tartışmamız olmamasına rağmen sana karşı hep bir saygım oldu. bazen şu adamın tarih bilgisine sahip olsaydım keşke dediğim günler olmadı değil. işte onca kalabalıkta sırf bana bile faydan olduysa eminim senin için gurur kaynağıdır. belki senin istediğim şekilde evrilmemişimdir ama yontulduğum bir gerçek. aslında merak ettiğim ve sormak istediğim çok şey var. ama değerli vaktini çalmak ve yormaktansa sendeki gelişimi burada kendi gözlerimle görüp sorularımın cevaplanmasına zaman içerisinde kavuşmak daha mantıklı gibi. bu yüzden benim isteğim burada devam etmen. belki ilerde birbirimize laf sokucaz ve sonsuz madde evreninde ego masturbasyonu yapacağız, sanki herşeye muktedir bizmişiz gibi. kim bilir. daha uzun ve detaylı yazmak istiyordum aslında ama kelimelerin duyguları anlatamayacağı yerler vardır. duygularım tamamıyle pozitif yönde, bunu bilmeni isterim. ki bu da sana yetecektir zaten. izin verirsen seni facebookta eklemek istiyorum. hayatta böylesine cesur insanlara sahip olamayabiliriz, hiç değilse ekranımda saygı duydupum birini görmek bile mutlu edecektir beni. sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 lan rakı içecektik hani? ankara'ya düşerse yolun haber et, iki muhabbet edelim rakı içerken. ayrıca ekleyim; ne zamandır yeraltında yaşıyorum ama kendi bedenine hapsolmak yeraltının dibidir. yaşamadım ama biliyorum. o çok farklı bir şey. iki muhabbet edelim dediğim o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Bayadır çok fazla yazmıyodun ama arada sırada bi aptal çocuk demeni özledim açıkcası. Geçen gün wow hesabımı açtım vay ak'ye bakınca rank olarak aptal çocuk gördüm bi duygulandım. Forumda kalmanı isterim açıkcası. Artık bir çok insan aktif degil ama en azından arada gel 2-3 anime yorumu yap bakıyım meh çok uzun seriymiş üşendim diyim. Zaten saçma sapan bişey söyleyen insan burda barınamaz imkanı yok. Umarım mutlu olursun. Böyle salak bi ülke ve toplumda yaşadıgımız için tekrar utandım topici okuyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Bir dönem tanışıyor olup uzun zamandır konuşmasak ta tebrik etmek istedim bütün bunlar için. Yaşadıkların ve verdiğin kararlar ile ne kadar güçlü olduğun zaten ortada. En azından bundan sonraki yaşamın dilediğin gibi olacak (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 taş gibi hatun olmuşsun gz. hayatta mutluluklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 said: Gel, gel, ne olursan ol yine gel, İster kafir, ister mecusi, İster puta tapan ol yine gel, , Bizim dergahımız, ümitsizlik dergahı değildir, Yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel... Şu toprağa sevgiden başka bir tohum ekmeyiz, Şu tertemiz tarlaya sevgiden başka bir tohum ekmeyiz biz... Beri gel, beri ! Daha da beri ! Niceye şu yol vuruculuk ? Madem ki sen bensin, ben de senim, niceye şu senlik benlik... Ölümümüzden sonra mezarımızı yerde aramayınız! Bizim mezarımız âriflerin gönüllerindedir. Forumu bırakma abi bence cesaretin ve zekan bu yolda bir çok insana yol göstermek için aydınlatmak için gerekli. Bu ülkede en yakın çevrende bazı şeyler değişmeye başlıcaksa senin gibi insanların yok olmaması var olması gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Şu forumda post'larını en keyifle okuduğum insanlardan birisisin Viktor. 3-4 yıl öncesine kadar konu dışında girilen tartışmalarda "Viktor"'u görünce dikkat kesilip okurdum. Sonra beraber elimizi ayağımızı çektik konu dışı / gündem'den :D Baştaki endişeni anlıyorum, her geçen gün daha fazla aşırı dozda geyik dönen bir foruma dönüştü burası. Ben bile yazıları okurken nick'lere bakmamamaya, anonim yorumlarmış gibi okumaya falan başlamıştım oyun bölümü haricinde kalan bölümlerde. Ama hala ümit var burada, bu konu onun bir örneği! Kalmana sevindim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 bir de özelden konuştuk seninle gerçi baya koşulların iyi yönde ilerlemesi sevindirici şu an için. fakat biraz gülelim diye şu soruyu sormak istiyorum yanlış anlamayacağını da biliyorum :D şimdi biz erkeklerin hep yaptığı geyik var ya, kız olsam şuna veririm diye. malum, senin bi hedefin var mı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Gitme be tanışmasakta yazdıklarınla değerliydin hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Artık rl buluşmalarında sen varsan ben gelemicem o zaman vik. Karım kıskanır asdfds. Helal ama ihtiyacın olan yönde karar alıp bunu uygulayabilmek büyük iş elf götlü paladin oldun yani mis :D Forumu da bırakıyorum demişsin ayıb etmişsin neyse sonra vazgeçmişsin iyi olmuş. Evet iğrenç bir communityiz ama en azından çakma bir sanal aileyiz şuracıkta. Konuşuruz bi ara beybisi eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Başarılar panpa. Umarım huzur ve mutluluğu bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 tebrikler. burasi cok farkli bi community. hele sokaktaki random insanlarla karsilastirdiginda paticik senin icin easy mode olur. ters sacma sapan laf edene de sktr der gecersin. ki oylesi de 100de 1 gelir. 100de 1 icin de kacmaya gerek yok. birak o kacsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Siyasi üslubunu ve fikirlerini yazış şeklini hiç beğenmedim, hatta hep biraz fazla kibirli bulmusumdur. Hani baya da uyuz oldugum zamanlar vardır. Ama böyle insani mevzularda böyle şeylerin hiç bir şekilde önemi yok. Tüm bu çabanı takdir ve tebrik ediyorum. Bundan sonra mutlu olursun inşallah. Aslında şunu bile yazmayacaktım çünkü insanların olmak istedigi gibi olması su Dünya'daki en doğal hakları. Ama Başlıkta hep "zaten seni cok seviyorduk" diyen insanlar Yazmış. Senden zamanında pek de hazzetmeyenlerin de bu mevzuda yanında oldugunu bil istedim sadece. Saygılar sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 nasıl mutlu olacaksan öyle yap tabiki :) yaşam, hayat uzun bir şey, neden olmadığın biri gibi geçirecektin ki. en güzelini yapmışsın. bi de trden kurtul tam olur her şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar