Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 viktor peki bu maskülen nick nerden geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Ashes2ashes said: kuddusiyle yarışırım yaşta ama akıl yaşta değil ne yazık ki #selfrekt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 mori çifte kavurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Quel-Thul said: viktor peki bu maskülen nick nerden geliyor biz bunlari kitaplarimizda yazdik diyecek simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 clownbaby tam uçmuş zaten tam bir "anlamasam da emin olmasam da ilgilendirmese de yargılarım" kafası da.. Ashes2ashes said: şimdi kişisel var kişisel var sen bütün kişiselini bütün topluma açıyormusun ? bura internet yahu ne kişiseli konu bir kişinin kendini mesih sanması ve gerçekten olup olmadığı hakkında fikir danışmasından daha kişisel değil. benim yaptığım gibi bölüme bakmayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Quel-Thul said: viktor peki bu maskülen nick nerden geliyor yazilmisti da yeniden yaziyim cunki cok geride kaldi http://31.media.tumblr.com/tumblr_m777xusxuB1qe4965o1_400.gif suikoden 2 den viktor, o zaman daha bebeydim bole bildigim en "manly man" oydu bende direk onun ismini koydum, overkompanse etmek bole bisi iste :) ama herkes biliyor hani son 10 yilda "laurelin" ve "shanoa" disinda baska hicbir nick kullanmadim oyunlarda filan hani su kadar senede en cok kullandigim mailim birakana kadar [email protected] idi mesela, ismimi girmek gereken yerlerde birtek ismimin oldugu maillari kullaniyordum Silmarillion u okurken direk kesfetmistim Laurelin i, dunyayi aydinlatan iki agactan disi ve altin olaninin adi idi. cok hosuma gitti ve ondan sonra hic birakmadim Shanoa yi anca Laurelin alindigi zaman veya alt char acicagim zaman kullaniyorum, shanoa da su direk : http://vignette2.wikia.nocookie.net/castlevania/images/f/f2/OoE_Shanoa.png/revision/latest?cb=20140923133940 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 http://balkania-fanzine.com/blog/wp-content/uploads/2012/01/azis-2012-laying.jpg azisi boşa sevmiyomuşuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Laurelin said: Ashes2ashes said: buraya yazıp da yanlış anlaşılmamak için çok tuttum kendimi sanırım artık tutamıycam victor senin yazılarını zevkle okudum yazarsan hala da okurum np ama bi sorum var hala çaktırmadan aynı tonda yazsan deli gibi rep in olduğu bir forumdasın neden bu itiraf ? ben şahsen önyargısız hiç tanımadığım vic in yazılarını okumaktan hoşlanıyordum , hiç düşünmedim de bu kız mı erkek mi vs diye , ha def olarak gelen bi lan erkektir bu düşüncesi yok diil ama bu cinsel dışavurum niye ? anlamaya çalışıyorum, zor günler geçirmişsin ve sanırım bütün dünyaya ben buyum artık demek istiyorsun ?' ( sanırım ) ama ( lütfen affınıza sığınarak ) BANA NE ? yani cinsel tercihini neden benim gözüme sokuyorsun senin erkek yada kız yada gay yada trans yada ( artık ne kaldıysa geriye doldurun ) olmanın bize bir getirisi yada götürüsü yok, neden bunu gözüme sokuyorsun ben şahsen bunun hala yılın trolü yada şakası ne derseniz deyin o olduğunu düşünüyorum, malum pati burası ha değilse de sosnsuz saygı duyarım ama keşke gözümüze de sokmayaydın böyle birilerini kırdıysam affola kermit ve cons (postunun son kismina sesli guldum) cok guzel yazmis zaten, sen burda takilan ama aktif olmayan bir uye oldugun icin anliyamassin ama 14 senede bu forum sayesinde kurdugum BIRSURU bag var, senelerce beraber oyun oynadigim, gecenin abuk subuk saatlerinde yuzlerini hic gormesem bile en derin ailevi sorunlari paylastigim YIGINLA insan var, gecmiste samimi oldugum ama bir sekilde uzaklastigim gene suruyle insan var burda gercek hayatta da duzenli bulusup konustugum insanlar oldugunuda eklememde gerekiyormu buna? sanirim gerekmiyor bir insanin cinsiyeti onu belirliyen en sert ve somut seylerden biridir. o yuzden bu kadar sorun yasadim zaten ben, insanlarin sana nasil davranip nasil hitap ettigine kadar herseyi o belirliyor. dusun bi omrun boyunca insanlar sana surekli hanfendi dese, kadinsin sen dese ve o sekilde davransa ne tepki veririsin? (bunu yazarken ozellikle erkek oldugunu farzettim, kiz isen erkek oldugunu farzederek yazdigim icin dahada win olur bu) insanlar burda begendigi kadinlarin resimlerini alakasiz her topige koyarken ve kendi tercihlerini rahatlikla ifade ederken kimse rahatsiz olmiyordunda ben soyleyincemi rahatsiz oldun? ben zorundamiydim insanlarin o kadinlarin vucutlari ile iligli detayli olarak yaptigi igrenc yorumlari okumaya? said: burası da kendi kelimelerimizi yazamayacağımız bir yer olunca basar giderim merak etme sunu yazarak zaten direk kendi bacagina ates etmissin, farkinda degilsin senin kendi kelimelirini yazma hakkin var ama benim boyle bir hakkim yok? nasil bir kafa bu? adamin teki ayni sayfada gidip "mesih oldugumu dusunuyorum" demis, misal ona niye BANA NE? yazmadin? yilbasina calisarak girenler kulubu diye baslik var, baktim onada post atmamissin "sizin yilbasinda calsitiginizdan BANA NE?" diye cidden komik yani Ashes2ashes said: Shean said: sorunlarımız, dertlerimiz, paylaşmak istediklerimiz... community feelin olayı o kadar basit değil işte senin böyle bi olayın olsa mesela ... yazarmıydın buraya surada zaten niyetini belli etmissin lol herkesin kendi cinsiyetini ifade etme hakki var ama benim yok niye? farkli oldugum icin kafasi basmayan bazi insanlar kendini rahatsiz hissetmesin diye. hayir yani neden bu kadar rahatsiz oldun? seni ilgilendiren bir sey yok ama sanirim benzer olmasada seninde icinde sakladigin bazi problemlerin var bu kadar rahatsiz olduguna gore :) GÜZEL KARDEŞİM öncelikle şunu söyleyeyim her ne kadar tasvip etmiyorsam da saygı duyuyorum /respect yaptığın şey taşşak isteyen birşey ve çoğu erkek geçinen adamdan fazla taşşşak var onu biliyoruz zaten woman with balls diye gif vardı ( insert here ) sana karşı falan değilim yanlış anlama ha birazcık homofobik olabilirim bugünün türkiyesinde kise yargılayamaz beni , kusuruma bakmayın insanlar ayrıştırılıyorlar ha ben de karşıyım ama , senin durumun bana fazlasıyla ters geldi şurda aksini söyleyen de yalan söylüyordür malum aynı topraklarda aynı şekilde büyüyüp öğreniyoruz hepimiz ha ters derken yanlış anlama , gelip geçirdğimiz herşeye ters yoksa yazdıklarınla herşeyinle zaten olduğun yerdesin saygılar terbiyesizlik etmek bana düşmez , zaten öyle bir insan da değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Ashes2ashes said: ha ben de karşıyım ama , senin durumun bana fazlasıyla ters geldi şurda aksini söyleyen de yalan söylüyordür Oldu teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Cesaret kelimesini kullanamayacak ve inceden ayar vermeye çalışacak kadar alçak bir insansın. Yazık. O kadar yaşamışsın ama boşa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 ne o sıradan birinin postunu okuyunca fenalık mı geldi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 su tatli konuda antipatiklesmeyin, adam diceni demis, birakin gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 virgülün nereye konulacagını bilmeyen adamla gender disorder tartışmak yanlış tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 sokaktan biri gibi yazıyorum olm nolduuu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 bende yönetime başvurdum maksat tim e yük binsin evet versin acc umu yazarız gene :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 @Ashes2ashes çok içten saçmalıyorsun kardeş. kızamadım bile o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 saçmalamıyorum işte keşke saçmalasam insanların ne düşündüşüğünü düşünüyorsam sölüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 en azından kendi düşündüğümü sölüyorum o zaman varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 editörden yazsaydın bunları keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 oha editör mü lan bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 hanzo karakteriyle gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 editörün kaç tane accsi var lan 2'de editör değilmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 20 tane vardır. cia var daha aahahahhaha bilinen editörler: editor 2 crymeariver ashes geldi şimdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 ben de 2 yi editor diye biliom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar