Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Cons said: herifin dediği kötü niyetli veya salakça bişey değil. hatta arkasında mantık aranabilir ama genel olarak haksız bence saldırmasaydınız iyiydi kendi adıma açayım adamın dediğini; ben viktoru erkek zannederken ona kaymak veya onun bana saplaması gibi bir beklentim yoktu. kız, uzaylı veya at olması hayatımda hiçbişey değiştirmezdi. aynı şekilde dünya düzgün biyer olsa laurelin bu sorunundan sıkıntı duymazdı, yıllarca saklamaz, elalem ne der hayatım nasıl sikilir derdine düşmezdi. ben aslında karıyım der geçerdi. ama dünya boktan biyer. adamın haklı olduğu yer burası. haksız olduğu yer ise laurelin'in foruma 10 küsur senede 26k post atıp, birsürü arkadaş edinip, bu 26k postun hepsinde ve arkadaşlarıyla ilişkilerinde delikanlı esnaf rpsi yapmak zorunda kalması. diyor ki ben bu rp olayından sıkıldım artık olmadığım biri gibi gözükmek istemiyorum, kötü smileyler koyup kelimelerin sonundaki sesli harfleri uzatmak istiyorum. iilk paragraf sonuna kadar doğru ikincisini bilemem tanımıyorum cünkü benim olayım ilk paragraf ama helal önyargısız bi arkadaş da beni anlayabilmiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 ben hiç ata binmedim ya. birşey kaçırıyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 forgiver said: moriarty banlasın ama sağlam ayar vermiş moriarty banlansın bütün foruma kişiliksiz diyen tipitip dursun mu peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Ashes2ashes Paticik ne tam kavrayamamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Aluriel said: forgiver said: moriarty banlasın ama sağlam ayar vermiş moriarty banlansın bütün foruma kişiliksiz diyen tipitip dursun mu peki? onu da sen bamla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 ben niye banlanıyorum abi ne zamandan beri penis yazmak suç oldu hahaha. korkmayın lan, penis penis penis. küfür değil bu sizde var hep kullanmıyo olsanızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 GERGE said: Ashes2ashes Paticik ne tam kavrayamamis. senin ne kadar torrent korsan yazılım karşıtı olduğun kadar patiyim bende merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 penis onun tibbi adi..terim sayilir..evet..kufur degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Şuna sesli güldüm. Cons said: herifin dediği kötü niyetli veya salakça bişey değil. hatta arkasında mantık aranabilir ama genel olarak haksız bence saldırmasaydınız iyiydi kendi adıma açayım adamın dediğini; ben viktoru erkek zannederken ona kaymak veya onun bana saplaması gibi bir beklentim yoktu. kız, uzaylı veya at olması hayatımda hiçbişey değiştirmezdi. aynı şekilde dünya düzgün biyer olsa laurelin bu sorunundan sıkıntı duymazdı, yıllarca saklamaz, elalem ne der hayatım nasıl sikilir derdine düşmezdi. ben aslında karıyım der geçerdi. ama dünya boktan biyer. adamın haklı olduğu yer burası. haksız olduğu yer ise laurelin'in foruma 10 küsur senede 26k post atıp, birsürü arkadaş edinip, bu 26k postun hepsinde ve arkadaşlarıyla ilişkilerinde delikanlı esnaf rpsi yapmak zorunda kalması. diyor ki ben bu rp olayından sıkıldım artık olmadığım biri gibi gözükmek istemiyorum, kötü smileyler koyup kelimelerin sonundaki sesli harfleri uzatmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 melihe ilet hemen de o da gülsün lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Ashes2ashes said: GERGE said: Ashes2ashes Paticik ne tam kavrayamamis. senin ne kadar torrent korsan yazılım karşıtı olduğun kadar patiyim bende merak etme gerge bir kere bana korsan olarak crunchyroll üyeliği veriyor. imkansız bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Mal said: kermit said: özelden atma diyorum adama özelden atıyo tartıştığınız adama gelin amk laf anlamıyoki ya bi git allah aşkına. sana mı özel mesaj gönderecem işim gücüm yok. o kadar tartıştınız da ben en çok şuna güldüm http://www.statefansnation.com/wp-content/uploads/2014/10/fark_AyTubBc5Hr51cqrlMJ4a0ILjDWw.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 bilerek yaptım ben ya olacak olsun da önüne geçelim diye. kermit anlar dedim. bi süre sonra bu hale geliyor çünki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 bilerek olsa da güldüm olmasa da güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 kurallar çerçevesinde isteyen istedigini paylaşır, altına BANANE BUNDAN yazmak byte ısrafıdır, iq erozyonudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Ashes2ashes said: buraya yazıp da yanlış anlaşılmamak için çok tuttum kendimi sanırım artık tutamıycam victor senin yazılarını zevkle okudum yazarsan hala da okurum np ama bi sorum var hala çaktırmadan aynı tonda yazsan deli gibi rep in olduğu bir forumdasın neden bu itiraf ? ben şahsen önyargısız hiç tanımadığım vic in yazılarını okumaktan hoşlanıyordum , hiç düşünmedim de bu kız mı erkek mi vs diye , ha def olarak gelen bi lan erkektir bu düşüncesi yok diil ama bu cinsel dışavurum niye ? anlamaya çalışıyorum, zor günler geçirmişsin ve sanırım bütün dünyaya ben buyum artık demek istiyorsun ?' ( sanırım ) ama ( lütfen affınıza sığınarak ) BANA NE ? yani cinsel tercihini neden benim gözüme sokuyorsun senin erkek yada kız yada gay yada trans yada ( artık ne kaldıysa geriye doldurun ) olmanın bize bir getirisi yada götürüsü yok, neden bunu gözüme sokuyorsun ben şahsen bunun hala yılın trolü yada şakası ne derseniz deyin o olduğunu düşünüyorum, malum pati burası ha değilse de sosnsuz saygı duyarım ama keşke gözümüze de sokmayaydın böyle birilerini kırdıysam affola kermit ve cons (postunun son kismina sesli guldum) cok guzel yazmis zaten, sen burda takilan ama aktif olmayan bir uye oldugun icin anliyamassin ama 14 senede bu forum sayesinde kurdugum BIRSURU bag var, senelerce beraber oyun oynadigim, gecenin abuk subuk saatlerinde yuzlerini hic gormesem bile en derin ailevi sorunlari paylastigim YIGINLA insan var, gecmiste samimi oldugum ama bir sekilde uzaklastigim gene suruyle insan var burda gercek hayatta da duzenli bulusup konustugum insanlar oldugunuda eklememde gerekiyormu buna? sanirim gerekmiyor bir insanin cinsiyeti onu belirliyen en sert ve somut seylerden biridir. o yuzden bu kadar sorun yasadim zaten ben, insanlarin sana nasil davranip nasil hitap ettigine kadar herseyi o belirliyor. dusun bi omrun boyunca insanlar sana surekli hanfendi dese, kadinsin sen dese ve o sekilde davransa ne tepki veririsin? (bunu yazarken ozellikle erkek oldugunu farzettim, kiz isen erkek oldugunu farzederek yazdigim icin dahada win olur bu) insanlar burda begendigi kadinlarin resimlerini alakasiz her topige koyarken ve kendi tercihlerini rahatlikla ifade ederken kimse rahatsiz olmiyordunda ben soyleyincemi rahatsiz oldun? ben zorundamiydim insanlarin o kadinlarin vucutlari ile iligli detayli olarak yaptigi igrenc yorumlari okumaya? said: burası da kendi kelimelerimizi yazamayacağımız bir yer olunca basar giderim merak etme sunu yazarak zaten direk kendi bacagina ates etmissin, farkinda degilsin senin kendi kelimelirini yazma hakkin var ama benim boyle bir hakkim yok? nasil bir kafa bu? adamin teki ayni sayfada gidip "mesih oldugumu dusunuyorum" demis, misal ona niye BANA NE? yazmadin? yilbasina calisarak girenler kulubu diye baslik var, baktim onada post atmamissin "sizin yilbasinda calsitiginizdan BANA NE?" diye cidden komik yani Ashes2ashes said: Shean said: sorunlarımız, dertlerimiz, paylaşmak istediklerimiz... community feelin olayı o kadar basit değil işte senin böyle bi olayın olsa mesela ... yazarmıydın buraya surada zaten niyetini belli etmissin lol herkesin kendi cinsiyetini ifade etme hakki var ama benim yok niye? farkli oldugum icin kafasi basmayan bazi insanlar kendini rahatsiz hissetmesin diye. hayir yani neden bu kadar rahatsiz oldun? seni ilgilendiren bir sey yok ama sanirim benzer olmasada seninde icinde sakladigin bazi problemlerin var bu kadar rahatsiz olduguna gore :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 moriarty said: ya bu kesin editör. doğru tespit. Gramer hataları, üç nokta kullanımı ve gereksiz satır boşlukları bunu destekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 -Pardon. Alıntı yaptım.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 -Pardon. Alıntı yaptım.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 welcome to forum bilader dfnslkdfs edit: benden önce 3 tane shadowfox mesajı vardı sdfkls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 kızlığın racial bonusu olan kötü smileyler ve kelime sonu uzatmaları çok kötü ama ya :/ Neyse ki "kız aptallığı" bu seviyede kalmış sende buna da şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 onunda tadı başka niye öle diyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 aşkııııııııııııııııııııııııııııııııım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 emotelari eskisi gibi postlari yollamadan once kontrol edip siliyorum asiriya kacarsa hani gene sirf siz rahatsiz olmayin diye! daha ne istiyonuuuuuz? :D terminator gibi yazamam bundan sonra ki onun bile duygulari var http://www.youtube.com/watch?v=NodaKOlKq0U&list=PL_UOoQXBNylA_Phl1fPvJfFJ3MeWko79H&index=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 2 gündür millete >_< yolluyorum la devam bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar