Madcat Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 kağıt huniye işiyorlar öyle mi? kağıt? mühendislik harikası dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 RamsesII said: abi yalnız tüm kadınlar özeniyor o ayakta işeme olayına hatta yurt dışında bunun için kağıt huniler çıkarmışlar kadınlar kullansın diye... kağıt huniye nasıl işiyorlar dostum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 aquila said: seninkini de insan oldugunda degistirirler gokalp. gökalpten insan olmak baya sürer ya evrim mevrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 spo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Laurelin said: son olarak /v/ de bir adam vardi bi ara trans falan olmadigi halde sirf FPS lerde milleti trollemek icin oturup ses calismis, kayboldu sonradan ortadan :) bu olabilir mi? http://www.youtube.com/user/YoutubableHD mükemmel yapıyor. hatta tipini de yapıyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 ne kadar sallasalar da dona düşer ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Yurt dışına git,kaç orada yaşa demek isterdim ama her ağaç kendi toprağında yetişiyor şimdi kökü saldın eşşek kadar oldun. Giriş gelişme güzel ama sonuca gelirsek orası olmamış tepki verirseniz çekip giderim gibi bir duruş seni başladığın noktaya geri götürür halbuki internet sana en az zarar verecek sosyal platform yani burada verilecek ilkel tepkiler seni sinirlendiriyor veya üzüyorsa,dışarıda büyük riske girmiş olursun,birde kendini ifade edebilen ikna kabiliyeti olan bir insansın bunlarla uzlaşabilme,başa çıkabilme kabiliyetin var. Tabii tebrik ettim geçte olsa bunu açıklaman ve yaşadıklarını güzel bir şekilde özetlemen büyük başarı,artık onur yürüyüşlerine katılırsın,paticik ahalisini de katılmaya davet edersin artık. Lgbt yolları taştır,orada hem yaratıcılığını hemde bilgi birikimini kullanarak daha güzel kampanyalara imza atıp,şu anormal toplumu normalleştirme sürecine büyük katkı sağlayabilirsin diye düşünüyorum. Geçmişe göre hakikaten gözle görünür bir gelişme var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Adam mutlu olmuş. Güzel bir şey. Mutlu bir yaşam sürmeni dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Madcat said: kağıt huniye işiyorlar öyle mi? kağıt? mühendislik harikası dsf Cahil herifler, bir de bilip bilmeden testis geçiyorsunuz benimle. Alın: Kadınların Ayakta İdrar Yapması İçin Kağıt Huni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 ayakta 2 numara yapmak içinde huni var mı imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Her aklınıza geleni yazmayın abi şuraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Onun için huniye gerek yok ya, yerçekimi yeterli sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Laurelin said: Ahahahah iran i ovenler <3 Dun gece artik facebooktan attigim son mektuplarada bu sabah cevap geldi, en dindar ve yobaz kesin beni taslar dedigim arkadasim bile bana kalbini acmis :D hicbir kitabi kapagiyla yargilamam gerektigi artik kafaya cakildi direk. Ayni surec icind esahip oldugu herkesi kaybeden ve sifirdan hayata baslamak yetmiyormus gibi bunu yanliz yapmak zorunda olan tanidiklarima kiyasla 11/10 luk hikaye oldu direk :D 2 kisi haricinde hickimseyi kaybetmedigim gibi tonlada yeni bag kurdum ve eski baglarimi guclendirdim :D yeni kurdugum bu baglari zamana kaybetmemek icin elimden gelen herseyi yapicam! 28 sene konusmadim, var olmama bile izin verilmedi artik kimse susturamaz beni :D Bir ruyada gibiyim gercekten donup donup mutluluktan agliyorum, insallah bir ruya degildir de bitmez hic, herkesten saklandigim bir sabaha uyanmak zorunda kalmam geneÇok içim ısındı gerçek haline , eskiden pek sevmezdim seni , Bir ara satranç oynayalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Dönüp dolaşıp işemeye sıçmaya mı geldiniz yine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 ayakta işemenin klozetin pis olması dışında avantajı yok ki dikkatli olmaınca sıçrıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Bu yaştan sonra hala sıçratmayın yahu. Ayakta işemenin temizlik dışındaki avantajları başta hız ve kolaylık ve kışın buz gibi klozete oturmak zorunda kalmamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 dana22 said: Laurelin said: Bir ruyada gibiyim gercekten donup donup mutluluktan agliyorum, insallah bir ruya degildir de bitmez hic, herkesten saklandigim bir sabaha uyanmak zorunda kalmam gene dur kiz nazar degmesin.. insallah, masallah http://www.youtube.com/watch?v=hqhJAZMDq4Q elesso said: ayakta işemekten vazgeçebilir misin? omrum boyunca pislik yuvasi umimi tuvaletler disinda ayakta isemedim zaten, igreenc Madcat said: yazdığı bütün wotları deli gibi okuyabildiğim tek insan ya enteresan. <3 <3 <3 ve deliverlamaya devam edicem bundan sonra RamsesII said: abi yalnız tüm kadınlar özeniyor o ayakta işeme olayına hatta yurt dışında bunun için kağıt huniler çıkarmışlar kadınlar kullansın diye... grass is always greener hede hodo olayi o, ne kadar pislik birsey oldugunu ve kiyafetler dahil her yere gozle gorulmesede sicradiginin farkinda olsalar hayatta ozenmezler bide sunu tekrar koymam gorekiyor :3 sabiha gokcen tuvalet uyari http://haber.sol.org.tr/sites/default/files/fotograf/tuvalet_afisi.jpg paparnoz said: Yurt dışına git,kaç orada yaşa demek isterdim ama her ağaç kendi toprağında yetişiyor şimdi kökü saldın eşşek kadar oldun. Giriş gelişme güzel ama sonuca gelirsek orası olmamış tepki verirseniz çekip giderim gibi bir duruş seni başladığın noktaya geri götürür halbuki internet sana en az zarar verecek sosyal platform yani burada verilecek ilkel tepkiler seni sinirlendiriyor veya üzüyorsa,dışarıda büyük riske girmiş olursun,birde kendini ifade edebilen ikna kabiliyeti olan bir insansın bunlarla uzlaşabilme,başa çıkabilme kabiliyetin var. Tabii tebrik ettim geçte olsa bunu açıklaman ve yaşadıklarını güzel bir şekilde özetlemen büyük başarı,artık onur yürüyüşlerine katılırsın,paticik ahalisini de katılmaya davet edersin artık. Lgbt yolları taştır,orada hem yaratıcılığını hemde bilgi birikimini kullanarak daha güzel kampanyalara imza atıp,şu anormal toplumu normalleştirme sürecine büyük katkı sağlayabilirsin diye düşünüyorum. Geçmişe göre hakikaten gözle görünür bir gelişme var. ya sokaktaki random bir insandan tepki yemek koymuyorda insanin yuzunu bildigi, zaman gecirmis oldugu ve tanidigi biri tarafindan hor gorulup alay edilme ihtimali cok korkunc. hani omrumde nickini bile gormedigim adam beni hak dini islama cagirip tovbe etmemi istedi ozel mesaj yolu ile, genede hani dalga gecmedim ciddi ciddi cevap yazdim hic tanimadigim bu insana. Sokakta zaten tepki yiyorum seyrek te olsa, aylar once goztepe istasyon caddesi gibi nezih sayilabilen bir yerde bir teyze bakip bakip "pis ibne" dedi yurudu misal, herkes sordu niye bisi demedin diye. simdi oturup ben allahin zir cahile "hayir ibne diilim, benim durumum bu bu. escinsel farkli bu farkli vs" diye anlaticakmiydim? anlatsam inanicakmiydi? inansa hazmedebilicekmiydi o bilgiyi? akintiya kurek cekmek yani onur yurusleri ve LGBTWTFBBQ ranti burdan patileri onur yuruyuslerindeki kaos a cagirmayi gectim oradaki bazi manzaralardan tiksindigim icin omrum boyunca katilma gibi bir niyetim yok. Bize saygi gosterin! bizde normal insaniz! diye senelerce haykirip sonra uzerlerine 30 tane dildodan yaptiklari kostumu gecirip geziyorlar. kel killi sakalli adamlar fetish kadin kostumleri giyip geliyorlar. ondan sonra NEDEN BIZE KIMSE SAYGI DUYMUYOR? once sen kendine saygi duy. hani origin i zaten "gay" pride dir bunun, katilimcilarinda %90 i LGB olur hani T den cok, dalgalandirilan gokkusagi bayrakta asil gay bayragidir. T yi bir sekilde yamadilar LGB ye birbirlerine cok uzak olduklari halde ama LGB olmasa tek basina da T hicbir halt yapamazdi hak savunuculugu konusunda. trans bireylerin kendi haftalari var zaten ayrica kutlanan trans onur yuruyusu cagri videosu http://www.youtube.com/watch?v=WZNW97l7NIs hani insani katil eder su yorumlar direk neyse videodada goruldugu gibi katilimcilarinda ezici cogunlugu trans erkekti zaten, ha gitmedim tabi hani gorutnuyu vs gectim boyle itici bir kulturleri var, lubunca denen (kutlurel olarak onemli olsada benim icin) salak bir dilelri var. Daha ilk terapi toplantisina gittim biri geldi "sen koli kesiyonmu bakiyim? ayyy bu doktorda madiliyor direk neyseki aksama gullum var" seklinde bisiler soyledi bole dumura ugradim. Hani geliyor bana "sende lubunmusun?" diyor cinlerim tepeme cikiyor LGBT haklarini savunurum sonuna kadar, homofobik veya transfobik degilim ama hetero bir insanda bu sekilde davransa itici bulurum direk ve kacarim yani. Kicini basini acip, ele mustehcen pankart alip BIZE SAYGI DUYUN diye haykirmak olmuyor gercekten. O yavan ve itici kulturun hicbirzaman bir parcasi olamiycam ben ve ne yazikki lgbt dernekleri bu kultur tarafindan domine edilmis durumda. ben kendimi siradan bir kiz olarak tanimliyorum ve oyle hissediyorum. siradan bir hayata sahip olmak, siradan bir kiz gibi giyinmek ve siradan bir kiz muamelesi gormek istiyorum. bu insalara gore bu istegim hem ihanet hemde imkansiz cunki onlara gore ne yaparsam yapiyim kimse beni "siradan" bir kiz oalrak gormiycak ve omrum boyunca kadinligimin basina "tran" ibaresini yiyicem. karmasik bir konu o yuzden cok kurcalamiyorum yani ama umudum var bu konuda genede :) benim kafamda olan cok lgb ve ozellikle trans birey var, onlarda hic bulasmiyip hayatlarini bildikleri gibi yasiyorlar direk. Bu yapida olan arkadaslarimin arzusu zaten benim ile ortak, cogu gecislerini basarili bir sekilde tamamladiktan sonra yeni bir sehire yerlesip eski hayatlarini cope atiyorlar ve stealth oluyorlar, kendileri soylemedikce kimsede anlamiyor zaten durumlarini surecleri basarili gitti ise. gezi hariketinin tek kazananinin lgbt hariketi oldugu uzerine cesitli gorusler var zaten, buyuk bir kirilma oldu o ve algilari komple degistirdi. Cevresine acilan ve saklanmaktan vazgecen LGBT birey sayisinda da patlama yapti gercekten, kendilerine AK-LGBT diyen guruh bile bunun kaymagini yedi filan. Wishmaster said: Adam mutlu olmuş. Güzel bir şey. Mutlu bir yaşam sürmeni dilerim. http://ih3.redbubble.net/image.11640687.0698/pp,375x360.jpg downwhereiam said: Çok içim ısındı gerçek haline , eskiden pek sevmezdim seni , Bir ara satranç oynayalım :D <3 satranc sevmiyorum ama, aceleci oldugum icin blunder yapiyorum surekli forgiver said: ayakta işemenin klozetin pis olması dışında avantajı yok ki dikkatli olmaınca sıçrıyor Rewendor said: Bu yaştan sonra hala sıçratmayın yahu. Ayakta işemenin temizlik dışındaki avantajları başta hız ve kolaylık ve kışın buz gibi klozete oturmak zorunda kalmamak. http://www.dailymotion.com/video/k79vuHH30jB946qp9v?start=1 japon yapiyo ya, gostermisler iste kagitla ne kadar sicradigini ahahah japon erkeklerin %40i oturarak yapiyormus zaten neyse tuvalet geyigi ile yeteri kadar derail oldu ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 sırf facebook'ta gelen mesajları okumak için bile değer ya sdfs şimdi her gün selam tanışalım mıyla başlayan şiirlerle biten bir sürü yurdum erkeği hayranın olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 bide su igrencligi ayri post olarak koymak istedim, pazar gunu gencecik yasinda inthear eden o cocugun annesi facebooktan aciklama yapmis http://i.imgur.com/KCjwMyS.png hani evladini kaybeden bir anne diye cok ileri gidemiyorum AMA omru boyunca anneligi tadamiyicak bir insan oalrak bu gibilerinin cocuk sahibi olabilmesini de hazmedemiyorum, ADALETINEDE, DININEDEE, TANRINADAAAA diye baslayip gerisini getirmek geliyor hani cocugun zaten duyurmus olmasini ve basina coktan yansimasini gectim direk yalan soyluyor yaaaa, abv hani ozellikle cocuk aciklamisken herkese ne oldugunu ve simini soylemisken son mektubunda israrla eski ismini ve "oglu" oldugunu vurgulamasi filan, bari olumde rahat birakin cocucugu yasarken kendi olmasina izin vermediniz. oldugunde bari kendi olsun yuh yaaa su kizin olumunde yapilanlar geldi aklima http://www.miamiherald.com/news/local/community/gay-south-florida/8b6u1j/picture4055598/alternates/FREE_960/Jennifer.jpg kac senedir kendi kimligiyle yasayip resmi olarak ismini degistirdigi ve tum sevdikleri tarafindan oyle bilindigi halde onu reddeden ailesi cesedi teslim alinca sacini kestirip, takim elbise giydirip bide ustune open cascet funeral yapmislar eski ismi ve resmi ile yasarken sayi yok bari olumde saygi olsun, cokmu zor o kadarcik merhamet gosterebilmek veya en azindan bir insanin anisina saygi duymak? su ilk bahsettigim cocugun intehar mektubunun ilk okudugmdan beri icimi parcaliyan kismini yeniden koyuyorum, hani ozeti okumak istemeyenler icin boldliyim diyorum can alici kisimi ama her cumle ayri can yakiyor said: "The only way I will rest in peace is if one day transgender people aren’t treated the way I was, they’re treated like humans, with valid feelings and human rights. Gender needs to be taught about in schools, the earlier the better. My death needs to mean something. My death needs to be counted in the number of transgender people who commit suicide this year. I want someone to look at that number and say “that’s fucked up” and fix it. Fix society. Please." hani "annedir nasil kabullensin kolay kolay cocugunun durumunu?" olayi icin direk bir uzmana goturebilirdi "hristian terapistler" yerine. Kalp hastasi olan birini haci hoca tayfasina goturup "dua edelim iyilesir!" ile oldurmek ne ise buda aynen o. karanlik caglarda yapiyordu insanlar sunu, hadi o zamanin insani cok daha gerizekaliydi ama 21.yy da aydinlanma cagini atlatmis bir dunyada sunu yapmak? cinayet direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 o yuruyusler normallestırme acısından fena deıl yanı dıldo kostümüyle takılıyor eleman, o abzurt gelıo gerı kalanı normal falan fıaln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qarmatian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 60 sayfayi okudum ve gercekten basa gelinmeden anlasilmasi guc bir durum bence. Ama en buyuk sansin din kokenli bir ailede olmaman ve aileninde senin gorusune saygi duymasi herhalde. Onerecegim ulkeler; Kanada, Tayland, Tayvan, Singapur, Japonya ve Kore dir. Digerlerini hic bilmiyorum. Bu genc yasinda ve yasindan buyuk quest in de basarilar dilerim. Dilerim yolun hep aydinlik ve isik dolu olsun Laurelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 En azından nick değiştirmek için ne yapmamız gerektiğini öğrenmiş olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 ya ben tam tedavı bıttıgınde, işte tam dönüşüm tamamlandığında zorlanacağını zannetmiyorum. Yani tamam kalın ses olabilir ama müzeyyen senar dıye bısı var lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Yok ses tellerinide hallediyorlar sorun yok yani sestede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 cicibeybe said: RamsesII said: abi yalnız tüm kadınlar özeniyor o ayakta işeme olayına hatta yurt dışında bunun için kağıt huniler çıkarmışlar kadınlar kullansın diye... kağıt huniye nasıl işiyorlar dostum? kağıt deyince aklına a4 gelenler parmak kaldırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar