Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 oo viki kaldigina ve gameshow oldugumuza gore on dakikada bir girip topici kontrol etmeyi birakmanin vakti gelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Feamer said: TheRiverBelow said: abi ben sadece viktoru okudum. kalan 49 sayfayı okumadım. niye okuyum lan manyak mıyım. 49 sayfa okunur mu? atlanacak bi önsöz falan olup 20 sayfaya düşseydi topik belki okurdum. neyse. wow temalı uzun yazı yazcam. stay awhile and listen. bundan uzun süre önce, seneler evvel, malazgirt zaferinden bi 5 yıl sonra- abi wow dedim. hiç de demiyosun ne malazgirti diye. hehe. neyse benim espri anlayışım bu. only god can caşmi. 2009'da falan forumdan fromthehell, reelden seyit, wowdan glummy, lol'den frondie, wod wowundan, fronpie (hep kafiyeli nik almış yavşorç) kişisi sayesinde knight online oynarken wowa transit geçtim. knight online diyorum bak. nayt değil, kınayt. neyse işte bu adamın gazıynan wowa başladım. gaza getirmesi de ne biliyon mu? OLM WOW O KADAR İYİ Kİ, BURDA MESELA Bİ CANAVARA DALIYON, YANINDAKİLER DE SENİ KOVALIYO FALAN YANİ. YAPAY ZEKA YAPMIŞ ADAMLAR. adam nasıl sihirli annem kafasıyla anlattıysa ben bayaa büyülendiydim. halbuki kınaytta da oluyodu aynısı. aposlara bi dal bakayım, napıyolar. oyuna başladım ben. sinematikleri falan izliyorum, oha müthiş dedim. etkilendim. genlerimdeki ataerkil türk kromozomu ABİ ADAMLAR YAPMIŞ dedirtti. çünkü biz bunu deriz türkler olarak. tbc sinematiğindeki murlocları aleve veren warlock'u bildin mi? bildin. işte o dayıya özenip warlock açtım. sonra alchemy iyidir dediler... mfw i had to pick flowers as a warlock http://i.imgur.com/xKHn7sU.gif dedim ki böyle warlock olmaz olsun. paladin aççam. awyis. paladinin en mükemmel dönemiymiş o ara zaten. FCFS rotasyon. ne holy power ne bişey. açılanı vur. nasıl eğlenmeler. bide opshit zaten. lay on hands canıms. u gank me? not if i gank my inn keeper first. cya fagets. 80 oldum. sonra seyit şahsiyeti VAY AK'de olduğundan, bana da whisper atsana, patiye üye olduunu falan söyle alırlar dedi. hayır insan bizim bi arkadaş var diye girer konuya. ama yok. sonra girdim ben VAY AK'e. kimle konuşmuştum hatırlamıyorum. ama VAY AK'de VAY AK o zamanlar. böyle tam ulduar sonrası, icc öncesi falan. insanları armory'den stalklıyodum hep, espeşıli paladins. Laurelin'e bayaa özenmiştim hehe. herşeyi geçtim guild ortamı çok iyiydi abi. dışardan gelen içeriyi bilmeyen adam olarak bile sevilesi bi ortam yaratılmıştı. bide yaratmak sadece allaha mahsusken. olmasa VAY AK neler yapıcakmış sen düşün. işsizlik de varmış ama ucundan. dancına girip ventten koko jambo çalıp işi gücü bırakıp /dance yapmıştık bi ara. no kiddin http://i.imgur.com/iMYxoeF.jpg pop diye adam vardı mesela. oyunun 50 karakter limitini kırıp 82 karakter kasmış bi adamdı. her dancın arası kahve alıp geliyodu. birisi sorarsa eğer guild chatten BLACKSMITH VAR MI YA diye, kesin pop'da oluyodu. ama nerde? O BENİM 'DA VAR. genel olarak oynadığı karakter Jocghaur diye saurfang suratlı bi dk'ydı. (şu an bu infoyu vererek insanlara gerçek kesit kafasında ÇAT ÇAÇATÇAT ÇAÇAT diye info koyuyorum. POP, DK. JOCGHAUR...) yis http://i.imgur.com/Sqev6SA.jpg o ortamda bende prot paladin oynamaya çalışıyodum. niye? ÇÜNKÜ TANKLAR KOLAY GRUP BULUYO. yemin ediyorum tanklığımın başlangıcı bu kadar düz mantık ya. ÇÜNKÜ KONTROLÜN BENDE OLMASINI SEVİYORUM...hayır abi. grup buluyosun. ÇÜNKÜ NAKAMALARIMA ZARAR GELMESİNİ- abi grup... öyle ite kaka oynamaya çalışırken bigün Laurelin inspect attı bana. sonra baktım program ekle kaldırdan wowu arıyorum. neyse ki D'ye atmışım da format sonrası orda listeye girmemiş. abi bi insan herşeyi mi yanlış yapar. yapmışım. yani gemlediğim stamina yanlış, ve gemleyişim bile yanlış. doğru stamina bile değil. +24 ne? +30 bas da madem ki ABİ HP İYİ YA demeye yüzün olsun. nope. i got rekt by viktor. yani evet, adamın üslubu biraz harsh idi, but it was helpful. 9/10 would get rekt again. hehe. bi kere de sparkcaster rektlemişti. toc25 kurup 2. boss'ta yenen wipe ile raid dağılmış ve ben de toplayamamıştım. sonra birisi guildden sparkı toc25'e çağırınca: ABİ SAVELİYİM. RAID LEADERIN YETERSİZ OLDUĞUNU BİLMİYODUM, SAVELENDİK. falan demişti. keşke anneme falan da sövseydin o gün spark. hue. "sparkcaster rektlemişti." sonra Güneş diye adam vardı holy palaydı. hiç ret veya prot görmedim adamı. illa ki oynamıştır da, ben görmedim. yani oyunu prot pala olarak değil de, holy pala olarak oynasam Güneş'i örnek alırmışım. VAY AK'de örnek alıncak insanlar vardı abi hep. ofbearandcow hariç. argent lance takıp, çıkarmayı unutup festergut heallemeye çalışmıştı sanırım bi kez. bide bütün guild bir ay boyunca Xunn'un pvp'den adam lazım diye pve'e gelip, BURDAN MI GİDİYORUZ diyip valkyrie'e ölmesiyle dalga geçmişti lol. abi Vulrath... vulrath çok iyi adamdı ya. bigün ulduar 25'e invite attı böyle ignis önüne. sevindim falan. ama hala yetersizim oyuna. sonra Laurelin gene inspect attı bana. baktım ki artık grupta değilim. lel. 360 scoped by viktor. 8/10. got rekt again. çünkü gemleri enchantları falan fixlememiştim hiç. E GOLD GİDİYO!? meslekleri kasayım dedim. jewelcraft'ı kasışım diskavri çenılda falan çıktı galiba. öyle çile olmaz olsun. ama kastım. o ana kadar da Laurelin'i hep Mr.Who Knows Everything diye belledim. i cri evertim. ama hiç de ayar olamadım adama. ııh. yani adam sonuçta yardım etmeye çalışıyodu, "git üstünü başını düzelt, alalım" diyodu. bigün vaktini ayırıp anlatmıştı bana avoidance falan ne kadar önemli. stamina ne kadar pales in comparison, bunları anlattı hep. prot palayı Laurelin oturtmuştu yani bana. adama hep saygı duydum onçün. "Laurelin oturtmuştu yani bana." Screwy vardı mesela. bi kere gecenin bi yarısı guilde ABİ YA ICC TAKTİKLERİNİ ANLATCAK YOK MU? diye yazdığımda, adam 15 dakika taktik anlattı. o anlattı ben ss aldım. ve o şekilde icc ilk 4'lüyü öğrenmiştim. ama adam taktiği öyle anlatmıştı ki, marrowgar'ın eninden boyundan, lady'nin cast ettiği frostbolttan, herşeye değinmişti adam. o gün öyle anlatmasa bi icc master olamazdım heralde. ingilizcesi çok iyi olan adama uzaktan yapılan AMA OLM ADAMIN TEMELİ İYİ yorumu gibiydi yani o anlatış bana. icc'yi godlike tankladım ÇÜNKÜ TEMELİM İYİYDİ. "screwy bana temel attı." screwy the mvp http://i.imgur.com/1typ2Sn.jpg xXxVAY AKxXx pop: çok çarı var absolut: stratholme farmlar ofbearandcow: almayın aranıza güneş: holy light gangren: insan gibi ayı (druid) kaede: deli caitlyn oynar Xunn: pvp'de döver. danimarkalı ev arkadaşı var.(dı) vulrath: saelrin ile iyi adam duo saelrin: vulrath ile iyi adam duo Laurelin: arch enemy of halls of reflection niye yazdım bunca şeyi sorusuna çok bilgece bi cevabım yok. ama bunlar benim viktor'u ve diğer VAY AK üyelerini içeren anılarım. yani isimlerini bile bilmiyorum çoğu insanın. ve bana çok ilginç geliyo abi. mesela pop'un kendi hayatı var, kendi maceraları var, dertleri sıkıntıları var, güzel anları, zaferleri var hayatında. ama birisi bunların hepsinden habersiz kendisini JOCGHAUR diye biliyo. Absolut mesela aynı şekilde. birisi onu SÜREKLİ STRATHOLME'DE DEATHCHARGER FARMLAYAN BABA olarak biliyo. viktor bana prot palayı öğretmeseydi ben onu sadece "HOR'DAN NEFRET EDEN PROT PALA" olarak hatırlıcaktım. hal böyle olunca merak sarıyo işte beni. şu an hayatımda olan bi çok insanı böyle bi cümle ile hatırlayabilirdim. yazının başında bahsettiğim seyit mesela. bigün forumun birinde koxperlara atar yapıyodum knight'ta. ABİ LANET OLSUN BEN DE AÇICAM KOXP diye bişey yazdım. sonra öm geldi, KANKA BENDE VAR İSTERSEN VERİYİM diye. seyit böyle bi adam. tanıyın. adama VERSENE KANKA diye cevap yazmamış olsam çok farklı olabilirdi yani. kelebek etkisi abi. onu demeye çalışıyom. ve viktor'un yazısını okuyunca ister istemez düşündüm. acaba doğru şartlar, veya doğru demiyim de, (demiyosan sil manyak mısın birader, backspace var.) farklı diyim. farklı koşullar altında viktor ile tanışmak isterdim. wow'daki ezik prot paladin olarak başlayınca ilişkiye çıta çok düşüyo abi. OO ANLAYALIM OO. hehe çünkü adamın yazısında empati kurabildiğim çok nokta var. yani anlıyorum diyemem elbette. kimse diyemez, çünkü pain'in öğretisidir; WITHOUT EXPERIENCING THE SAME PAIN, ONE CANNOT FULLY UNDERSTAND ANOTHER. neyse o zaman patideki herkes çıksın bi, viktora bişiy dicem. çıktınız mı? viktör http://www.youtube.com/watch?v=Z8pTvVECJA0 böyle yazıları seviyorum ya, bir halt anlamasan bile okurken zevk alıyorsun... gameshow kapandıktan beri fazla denk gelmedim zira, bir derginin künyesi dahi okunur mu arkadaş, bu kadar aldıkları parayı hak eden adamlardı ama pahalı diye almadılar adamların işlerini :( ofbearandcow: almayın aranıza beni niye aralarına almıyolar lan göt? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 bütün guildin yetersiz demesi? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 abi tanka DI atan healerımız vardı görev adamıydım lan insafsızlar healer tank dps her şeyi oynadım boss arasında hs atar respec atar gelirdim healer yok diye 2919 gold respec parası ödemişim tabi o zamanlar dual spec de yoktu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Seru said: gameshow açıp okuyor musun hala elinde sayıları varsa? ne aldıkları parayı haketmesi. paso makara ve kolpa yorumlar. bu arada off topic yani apayrı bir konu. onu diyorum zaten, makra ve kolpa yorumlar ama dili ve edebiyatı çok başarılı, yoksa ne yapacan misal rising land diye bir oyun ciddi yazsını, hala o yazıyı ve oyunu hatırlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 ahah yukarıda pop'u okudum da gene güldüm adam herşeyi sonuna kadar yaptı ne oynadıysa cidden lol horacegoesskiing said: aylar sonra bi lurk edeyim ne var ne yok diye patiye girdim bu başlıkla karşılaştım. solidarity adına bu da benden gelsin biz de dün seni andık "forum bozuluyor mu" başlığında, dedim uğrar mı, resmen içime doğmuş. nasıl gidiyor? :) resmi görmüştüm bir yerde önceden ama yine de ahah (tu) xunn said: Onu bi geç, dönüceksen söyle şimdiden. Senin de her char dişi. Hatta hep sarışın bimbo dişi. viktor yine brunette falan acıyodu. ya bıragh, solid snake'in dişisini açıyorum benim kadın charlar senin erkeklerinden daha erkek. viktor hep kızıl açıyordu ayrıca, tanıyamamışsın bunca vakit ayıp. axedice said: Samden plot twist? Aslında femnazi anitacıymış falan... anita'ya baştan "dediğinin %25'i doğru" diye savunmuştum da her videoda daha da uçtu, sonra gg geldi no re. forumun geri kalanına göre sjw adamım zaten daha fazla gender-customizable lead, daha az chainmail bikini talebindeyim yıllardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Ya chain mail bikini hosuna gitmeyebilir. Bu seni SJW yapmaz. Ama insanlara chainmail bikini yapmamalarını ve bunu yapmanın yanlış oldugunu söylersen SJW oluyorsun iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Daesu said: hatta ben ilkkez birini ekledim galiba, hep eklenendim http://s3-ec.buzzfed.com/static/2014-05/enhanced/webdr06/18/7/anigif_enhanced-26612-1400411854-1.gif Böyle bir duruş mu var lan internette? Sen eklersen needy mi diyolar? Oha ne kötüymüş. Oha ne kötüsün. Sildim lütfen beni rahatsız etme bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 bak yine kendi dilimizde konuşmaya başladık. o çok güzel oluyor ya. adam wot yazmış bitmesin istedim resmen. lel wut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 xunn said: Böyle bir duruş mu var lan internette? Sen eklersen needy mi diyolar? Oha ne kötüymüş. Oha ne kötüsün. Sildim lütfen beni rahatsız etme bir daha. yok lan bilmiyom, benim kendi kuruntularım bunlar : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Sam said: ... daha az chainmail bikini talebindeyim yıllardır. şunun konusu denk gelse de konuşsak, yeni argümanlar buldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 açarız konusunu np. :p ya divinity'e yaptıkları gibi "sabote ederiz yapmazsanız oyununuzu sattırmayız" olayına ben de deli oldum ki ortaya çıkan sonucu beğendiğim halde. bu işin yöntemi bu değil. context'e uyunca fantezide açık saçık giyinmiş o da sorun değil, warhammer online en iyi becermişti bu olayı. isteyene witch elf, isteyene kotbs vardı. neyse derail etmeyeyim gidip konusunu açarım sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 xunn said: Ya chain mail bikini hosuna gitmeyebilir. Bu seni SJW yapmaz. Ama insanlara chainmail bikini yapmamalarını ve bunu yapmanın yanlış oldugunu söylersen SJW oluyorsun iste. chainmail giyme pas olur leather giyme tahriş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 taş çatlasa vay ak ile 5-6 raide girmişimdir. tamamında aptalca ötesi wipe sebebi olmuşumdur. viktor sinir sahibi olmuşsa katkım vardır muhakkak. bu da böyle anı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Seele said: 10 küsür senedir burdayim viktoru tanimam. (sanirim gitmeyecek) kalirsa güzel olur. kendi secimidir saygi duymak lazim. Bir de önerim konuyu sadace pati üyelerin okuyacagi bir bölüme iteleyebilirsek iyi olur. sagda solda link verilmese. trollük yapanlar icinde tabiki ban teklif ediyorum. burda kalsin :D benim icin cidden sakincasi yok hani, su saatten sonra stealth icin kasicak degilim ki zaten realistik bir hedef diil benim icin :D o kalitede malzeme yok bende bide baskasi googledan gorur, okur, yardimim olur vs vs belki benim durumumda olan ve ayni sorunlari yasiyan biri bulur bunu internette bellimi olur. Adini dahi duymadigim uyeler mesaj atti bana "senin sayende su konuyu ogrenmistim", "senin sayende su animeyi izlemistim" vs vs direk. Sandigimdan 50 kat fazla kisiokuyormus megerse yazdiklarimi, ben baya baya wot yaziyorum diye 3-4 kisi okuyor saniyordum ve yazmis olmak icin yaziyordum herhangi bir utancim yok bu konu ile ilgili artik, cinsel kimligimden utanmami gerektiricek birsey yok cunki. namussuz degilim, serefsiz degilim, kimseye fiziksel veya manevi bir hasar vermedim ve en onemlisi hirsiz degilim. asil utanmasi gerekenler her gun yuzsuz yuzsuz siritarak televizyona cikabiliyorken bu aptal ulkede benim bu saatten sonra utanip saklanmam asiri sacma geliyor :D Daesu said: Asteroth said: Herkesin sormak isteyip soramadığı soruya gelirsek, yazabiliyor muyuz şimdi Viki'ye? Beklemek mi gerekiyor, öyleyse ne kadar? saldırıp faceden bile ekledik hatta ben ilkkez birini ekledim galiba, hep eklenendim AHAHAHAHA gormemistim sunu <3 saka maka buyuk ihtimal profilime resim koydugum icin lgbt arkadaslarimdan birinin listesinden buldular, sabahtan beri iki erkek yaziyor bana >_< alisik olmadigim icin tuhaf geliyor baya. bitanesi daha bastan sapitti engelledim direk -_- TheRiverBelow said: abi ben sadece viktoru okudum. kalan 49 sayfayı okumadım. niye okuyum lan manyak mıyım. 49 sayfa okunur mu? atlanacak bi önsöz falan olup 20 sayfaya düşseydi topik belki okurdum. neyse. wow temalı uzun yazı yazcam. stay awhile and listen. bundan uzun süre önce, seneler evvel, malazgirt zaferinden bi 5 yıl sonra- abi wow dedim. hiç de demiyosun ne malazgirti diye. hehe. neyse benim espri anlayışım bu. only god can caşmi. 2009'da falan forumdan fromthehell, reelden seyit, wowdan glummy, lol'den frondie, wod wowundan, fronpie (hep kafiyeli nik almış yavşorç) kişisi sayesinde knight online oynarken wowa transit geçtim. knight online diyorum bak. nayt değil, kınayt. neyse işte bu adamın gazıynan wowa başladım. gaza getirmesi de ne biliyon mu? OLM WOW O KADAR İYİ Kİ, BURDA MESELA Bİ CANAVARA DALIYON, YANINDAKİLER DE SENİ KOVALIYO FALAN YANİ. YAPAY ZEKA YAPMIŞ ADAMLAR. adam nasıl sihirli annem kafasıyla anlattıysa ben bayaa büyülendiydim. halbuki kınaytta da oluyodu aynısı. aposlara bi dal bakayım, napıyolar. oyuna başladım ben. sinematikleri falan izliyorum, oha müthiş dedim. etkilendim. genlerimdeki ataerkil türk kromozomu ABİ ADAMLAR YAPMIŞ dedirtti. çünkü biz bunu deriz türkler olarak. tbc sinematiğindeki murlocları aleve veren warlock'u bildin mi? bildin. işte o dayıya özenip warlock açtım. sonra alchemy iyidir dediler... mfw i had to pick flowers as a warlock http://i.imgur.com/xKHn7sU.gif dedim ki böyle warlock olmaz olsun. paladin aççam. awyis. paladinin en mükemmel dönemiymiş o ara zaten. FCFS rotasyon. ne holy power ne bişey. açılanı vur. nasıl eğlenmeler. bide opshit zaten. lay on hands canıms. u gank me? not if i gank my inn keeper first. cya fagets. 80 oldum. sonra seyit şahsiyeti VAY AK'de olduğundan, bana da whisper atsana, patiye üye olduunu falan söyle alırlar dedi. hayır insan bizim bi arkadaş var diye girer konuya. ama yok. sonra girdim ben VAY AK'e. kimle konuşmuştum hatırlamıyorum. ama VAY AK'de VAY AK o zamanlar. böyle tam ulduar sonrası, icc öncesi falan. insanları armory'den stalklıyodum hep, espeşıli paladins. Laurelin'e bayaa özenmiştim hehe. herşeyi geçtim guild ortamı çok iyiydi abi. dışardan gelen içeriyi bilmeyen adam olarak bile sevilesi bi ortam yaratılmıştı. bide yaratmak sadece allaha mahsusken. olmasa VAY AK neler yapıcakmış sen düşün. işsizlik de varmış ama ucundan. dancına girip ventten koko jambo çalıp işi gücü bırakıp /dance yapmıştık bi ara. no kiddin http://i.imgur.com/iMYxoeF.jpg pop diye adam vardı mesela. oyunun 50 karakter limitini kırıp 82 karakter kasmış bi adamdı. her dancın arası kahve alıp geliyodu. birisi sorarsa eğer guild chatten BLACKSMITH VAR MI YA diye, kesin pop'da oluyodu. ama nerde? O BENİM 'DA VAR. genel olarak oynadığı karakter Jocghaur diye saurfang suratlı bi dk'ydı. (şu an bu infoyu vererek insanlara gerçek kesit kafasında ÇAT ÇAÇATÇAT ÇAÇAT diye info koyuyorum. POP, DK. JOCGHAUR...) yis http://i.imgur.com/Sqev6SA.jpg o ortamda bende prot paladin oynamaya çalışıyodum. niye? ÇÜNKÜ TANKLAR KOLAY GRUP BULUYO. yemin ediyorum tanklığımın başlangıcı bu kadar düz mantık ya. ÇÜNKÜ KONTROLÜN BENDE OLMASINI SEVİYORUM...hayır abi. grup buluyosun. ÇÜNKÜ NAKAMALARIMA ZARAR GELMESİNİ- abi grup... öyle ite kaka oynamaya çalışırken bigün Laurelin inspect attı bana. sonra baktım program ekle kaldırdan wowu arıyorum. neyse ki D'ye atmışım da format sonrası orda listeye girmemiş. abi bi insan herşeyi mi yanlış yapar. yapmışım. yani gemlediğim stamina yanlış, ve gemleyişim bile yanlış. doğru stamina bile değil. +24 ne? +30 bas da madem ki ABİ HP İYİ YA demeye yüzün olsun. nope. i got rekt by viktor. yani evet, adamın üslubu biraz harsh idi, but it was helpful. 9/10 would get rekt again. hehe. bi kere de sparkcaster rektlemişti. toc25 kurup 2. boss'ta yenen wipe ile raid dağılmış ve ben de toplayamamıştım. sonra birisi guildden sparkı toc25'e çağırınca: ABİ SAVELİYİM. RAID LEADERIN YETERSİZ OLDUĞUNU BİLMİYODUM, SAVELENDİK. falan demişti. keşke anneme falan da sövseydin o gün spark. hue. "sparkcaster rektlemişti." sonra Güneş diye adam vardı holy palaydı. hiç ret veya prot görmedim adamı. illa ki oynamıştır da, ben görmedim. yani oyunu prot pala olarak değil de, holy pala olarak oynasam Güneş'i örnek alırmışım. VAY AK'de örnek alıncak insanlar vardı abi hep. ofbearandcow hariç. argent lance takıp, çıkarmayı unutup festergut heallemeye çalışmıştı sanırım bi kez. bide bütün guild bir ay boyunca Xunn'un pvp'den adam lazım diye pve'e gelip, BURDAN MI GİDİYORUZ diyip valkyrie'e ölmesiyle dalga geçmişti lol. abi Vulrath... vulrath çok iyi adamdı ya. bigün ulduar 25'e invite attı böyle ignis önüne. sevindim falan. ama hala yetersizim oyuna. sonra Laurelin gene inspect attı bana. baktım ki artık grupta değilim. lel. 360 scoped by viktor. 8/10. got rekt again. çünkü gemleri enchantları falan fixlememiştim hiç. E GOLD GİDİYO!? meslekleri kasayım dedim. jewelcraft'ı kasışım diskavri çenılda falan çıktı galiba. öyle çile olmaz olsun. ama kastım. o ana kadar da Laurelin'i hep Mr.Who Knows Everything diye belledim. i cri evertim. ama hiç de ayar olamadım adama. ııh. yani adam sonuçta yardım etmeye çalışıyodu, "git üstünü başını düzelt, alalım" diyodu. bigün vaktini ayırıp anlatmıştı bana avoidance falan ne kadar önemli. stamina ne kadar pales in comparison, bunları anlattı hep. prot palayı Laurelin oturtmuştu yani bana. adama hep saygı duydum onçün. "Laurelin oturtmuştu yani bana." Screwy vardı mesela. bi kere gecenin bi yarısı guilde ABİ YA ICC TAKTİKLERİNİ ANLATCAK YOK MU? diye yazdığımda, adam 15 dakika taktik anlattı. o anlattı ben ss aldım. ve o şekilde icc ilk 4'lüyü öğrenmiştim. ama adam taktiği öyle anlatmıştı ki, marrowgar'ın eninden boyundan, lady'nin cast ettiği frostbolttan, herşeye değinmişti adam. o gün öyle anlatmasa bi icc master olamazdım heralde. ingilizcesi çok iyi olan adama uzaktan yapılan AMA OLM ADAMIN TEMELİ İYİ yorumu gibiydi yani o anlatış bana. icc'yi godlike tankladım ÇÜNKÜ TEMELİM İYİYDİ. "screwy bana temel attı." screwy the mvp http://i.imgur.com/1typ2Sn.jpg xXxVAY AKxXx pop: çok çarı var absolut: stratholme farmlar ofbearandcow: almayın aranıza güneş: holy light gangren: insan gibi ayı (druid) kaede: deli caitlyn oynar Xunn: pvp'de döver. danimarkalı ev arkadaşı var.(dı) vulrath: saelrin ile iyi adam duo saelrin: vulrath ile iyi adam duo Laurelin: arch enemy of halls of reflection niye yazdım bunca şeyi sorusuna çok bilgece bi cevabım yok. ama bunlar benim viktor'u ve diğer VAY AK üyelerini içeren anılarım. yani isimlerini bile bilmiyorum çoğu insanın. ve bana çok ilginç geliyo abi. mesela pop'un kendi hayatı var, kendi maceraları var, dertleri sıkıntıları var, güzel anları, zaferleri var hayatında. ama birisi bunların hepsinden habersiz kendisini JOCGHAUR diye biliyo. Absolut mesela aynı şekilde. birisi onu SÜREKLİ STRATHOLME'DE DEATHCHARGER FARMLAYAN BABA olarak biliyo. viktor bana prot palayı öğretmeseydi ben onu sadece "HOR'DAN NEFRET EDEN PROT PALA" olarak hatırlıcaktım. hal böyle olunca merak sarıyo işte beni. şu an hayatımda olan bi çok insanı böyle bi cümle ile hatırlayabilirdim. yazının başında bahsettiğim seyit mesela. bigün forumun birinde koxperlara atar yapıyodum knight'ta. ABİ LANET OLSUN BEN DE AÇICAM KOXP diye bişey yazdım. sonra öm geldi, KANKA BENDE VAR İSTERSEN VERİYİM diye. seyit böyle bi adam. tanıyın. adama VERSENE KANKA diye cevap yazmamış olsam çok farklı olabilirdi yani. kelebek etkisi abi. onu demeye çalışıyom. ve viktor'un yazısını okuyunca ister istemez düşündüm. acaba doğru şartlar, veya doğru demiyim de, (demiyosan sil manyak mısın birader, backspace var.) farklı diyim. farklı koşullar altında viktor ile tanışmak isterdim. wow'daki ezik prot paladin olarak başlayınca ilişkiye çıta çok düşüyo abi. OO ANLAYALIM OO. hehe çünkü adamın yazısında empati kurabildiğim çok nokta var. yani anlıyorum diyemem elbette. kimse diyemez, çünkü pain'in öğretisidir; WITHOUT EXPERIENCING THE SAME PAIN, ONE CANNOT FULLY UNDERSTAND ANOTHER. neyse o zaman patideki herkes çıksın bi, viktora bişiy dicem. çıktınız mı? viktör http://www.youtube.com/watch?v=Z8pTvVECJA0 baya nostalji oldu ya post, supersin <3 <3 <3 said: pop diye adam vardı mesela... o adam otizm liginde yarisiyor hotline miami de, 84 char acmis cokmu! said: sparkcaster rektlemişti. offf nasil sevinmistir garip, ICC de TRAPLERI DISABLE ETMIYORUM BAKALIM KAC YETO OLUCEK dedikten sonra gidip trape olen adam yani said: VAY AK'de örnek alıncak insanlar vardı abi hep. ofbearandcow hariç. argent lance takıp, çıkarmayı unutup festergut heallemeye çalışmıştı sanırım bi kez. raidlerde berkle (a.k.a. offailandcow a.k.a. aptal cocuk) ile neler yasadigimizi yazsam kitap cikar sanirim -_- "abi ben bugun agac olucam!" "ya agactan baydim healer bulun 2. bossta respec atip kedi oliyim ben!, justice ilede item almsitim onlari geri verip kedi itemi aliyim bekleyin beni!" FEFESE said: bide bütün guild bir ay boyunca Xunn'un pvp'den adam lazım diye pve'e gelip, BURDAN MI GİDİYORUZ diyip valkyrie'e ölmesiyle dalga geçmişti lol. oyle olsa iyi, koprunun tepesine cikip "gercekten taktik biliyormusun" sorusuna "MERAK ETMEYIN BEN NE YAPTIGIMI BILIYORUM!" dedikten sonra a valkurur u cekip olmustu -_- senden sonra cata da pop un dikkatini dagitip pop yuzunden yenilen ilk wipe i yasatmisti bize, pop vente girip kufur etmisti direk. said: abi Vulrath... vulrath çok iyi adamdı ya. bigün ulduar 25'e invite attı böyle ignis önüne. sevindim falan. ama hala yetersizim oyuna. sonra Laurelin gene inspect attı bana. baktım ki artık grupta değilim. lel. 360 scoped by viktor. 8/10. got rekt again. ya adam raide kimi aldigini zerre umursamiyorduki... kadro dolsun raid yapilsin yeterki, kimlerle raid yapmak zorunda kaldik ya o senelerde -_- ama yani ozellikle sen cok kotuydun o zaman ahahah, onyxia da bana yasattigin kabusu hatirlamak bile istemiyorum, korkunc rage yapmsitim o aksam xD said: ve viktor'un yazısını okuyunca ister istemez düşündüm. acaba doğru şartlar, veya doğru demiyim de, (demiyosan sil manyak mısın birader, backspace var.) farklı diyim. farklı koşullar altında viktor ile tanışmak isterdim. wow'daki ezik prot paladin olarak başlayınca ilişkiye çıta çok düşüyo abi. OO ANLAYALIM OO. hehe ya ne alakasi var cita dusuk filan, cok kotu bir prot paladindin ama iyi bir insansin :D onemli olan o zaten. hani bizle sinirli miktarda oynayan oyunculardan gulumsuyerek hatirladigim birisin :) uslubunu filan cok begeniyorum forumda, baya eglendim su postuda okurkern ahahaha. cidden beraber daha fazla oynamak, yavas yavas ipleri eline alip oyunu ogrendigini gormek isterdim ama sen sessiz sedasiz kactin guildden bide ally oldun utanmadan! hani senden COOOOK daha kotuleriylede ugrastik ama hepsini seviyoruz genede ahahaha Korax said: Konu harbi yildizlar gecidi olmus, dönmem artik, bakmiyorum, biraktim diyen nekadar tanidik varsa buralarda :D aile gibi olmusuz o degilde, yillardir surda. Dusunuyorum bazen lan acaba 40 yasima geldigimde de patiye bakarmiyim diye de, bakarim yav :) Viktor said: bide evet cogu kisi KESIN TROLLIYORSUN LAAAN diye yaklasti, balatazara yazin ilk soyledigimde oda ayni tepkiyi vermisti, bi saat inanmadi "kesin trolleniyorum" diye -_- insanlar yakistiramiyor sanirim ahahaha Yok yau yakistiramamak degil. Dedigin gibi tibbi bi durum, herkesin basina gelebilirdi. Mevzu hep duyuyo insan sagda solda, okuyosun falan. Nasil bisey oldugunu bilmiyomusuz ama aslen, net bi sekilde yillardir yuzyuze tanismasanda ayni ortamda bulundugun birisinden nasil bisey oldugunu okuyunca insan sasiriyo illaki. Cok zorluklar gecirmissin icinde kendi kendine ve bunu paylasamamak, cözum bulamamak cok zor bisey. Cidden uzuldum, artik zor dönem bitmek uzere ama. Yeni baslangic olarak bakmak lazim, radikal kararin, azmin, cesaretin icin tebrik ederim tekrar. Isim degisikligi de halledilir, aslanlar gibi adminimiz var artik, yuk oluversin sdgf ya bu biraz kliselerle alakali iste, yazdim daha oncede. insanalr medyadan veya sokakta hep tek fabrikadan cikmis gibi duran "o ucubeleri" gordugu icin daha onceden "duzgun" olarak bildigi birinde bunun cikmasini bastan kaniksiyamiyor cidden EN COK aldigim tepki bu "cok sasirdim!" ve hemen pesinden "ya senin kiritman yoktu, giyiminde bir falson yoktu, oyle efemine biri degilsin (cok erkeksi bir gorunusun var manyakmisin diyen bile olmustu), erkeklerle dusup kalmiyorsun nasi yani?, haftada bir tras olan ve sakalla gezen killi bi adamdin nasiii yaaa?" cunki kliseler var iste oturmus, benim gibi biraz farkli profilde olanlar zamanla yikicak bunlari sanirim :) batida yikilmaya basladi bile. gerci bizde hemen sokaktaki seks iscileri ile kiyaslaniyorsun, abd de misal ortayas bunalimi sonunda ailesini birakip bu ise kalkisan, korkunc yapmacik bir feminenlikle gezip insanalri tiksindiren bir tipin steryotipi var, bol bol zorlama "sugar" "sweathear" "sweety" "honey" "hon" kullandiklari icin chanlardaki translar bunlara "hon" "hun" diye isim takti, "Atilla the HON" memelerine kadar gitti is heh. Tiksiniyorlar bu tiplerden resmen. Gecen amazonun yaptirdi, arrested devolopment ta babayi oynayan adamin bosrolde oldugu bir dizi cikti transparent diye, baya begeni aldi ve pozitif bir isikta inceledi olayi ama rage yaptilar "gene bizi ayni steryotipe soktular" diye ama en carpicisi "sirf bu dizi yuzunden bir suru saklanan t-kiz kendinden tiksinicek ve kendini kabullenip gecis surecine basliyamiycak" idi chanlardaki 20-30 yas arasinda olan ve son 5-6 senede bu ise kalkisan bir guruh bailey jay yani en bilinen adi ile line trap (NSFW, foruma resim koyamam Google layin) olmasa bunu hayatta basaramazdi, cogu ondan ilham alip bu ise giristi neredeyse Feamer said: böyle yazıları seviyorum ya, bir halt anlamasan bile okurken zevk alıyorsun... gameshow kapandıktan beri fazla denk gelmedim zira, bir derginin künyesi dahi okunur mu arkadaş, bu kadar aldıkları parayı hak eden adamlardı ama pahalı diye almadılar adamların işlerini :( tasindigimiz icin depo oalrak kullandigim balkonumu bosaltiyorum, 98 den beri aldigim BUTUN oyun dergileri cikti. level ve oyungezer neredeyse eksiksiz iken gameshow 8-9 tane var. gene CD oyun, pc gamer, gamepro ve 1-2 sayi cikarmis ismi bilinmeyen birsuru dergi. ilerde kiymetli olma ihtimali olmasina ragmen aticam hepsini, gameshowlari ve ozellikle frp&magic leri ise goturucem sanirim :) neyse deraillamiyim kendi topigimi cunki birazdan baslar "ahhhh gameshow ahhhh, ozeldik seni :'() klisesi, anti klise timini cagiririm direk! Sam said: açarız konusunu np. :p ya divinity'e yaptıkları gibi "sabote ederiz yapmazsanız oyununuzu sattırmayız" olayına ben de deli oldum ki ortaya çıkan sonucu beğendiğim halde. bu işin yöntemi bu değil. context'e uyunca fantezide açık saçık giyinmiş o da sorun değil, warhammer online en iyi becermişti bu olayı. isteyene witch elf, isteyene kotbs vardı. neyse derail etmeyeyim gidip konusunu açarım sonra. surda samimi olucam buraz citin bu tarafi icin, chainmail bikiniye karsi cikan kizlarin yuzde 90i oyle onu tasiyan bir vucuda sahip olamiyicagi icin kiskandigindan karsi cikiyor >_< medyanin boyle kadinlari zorladigi imkansiz standartlar var sifir beden gibi, eh butun dunyada kadinlari altyapilari degil dis gorunusleri uzerinden degerlendirip ona gore deger bictigi icin sorun oluyor bu. benimle ayni durumda olan ama 36 beden olan bir arkadasim vardi iste, alakali alakasiz her konusmada insanin yuzune carpardi "ben 36 bedenimya..." diye, ne kadar kilo verirsem veriyim o standart a erismem imkansiz oldugu icin buda bana kendimi kotu hissettiriyordu baslarda. Bu zorlanan "standart" guzellik olcutleri nedeniyle kimbilir kac kadin her gun aynaya baktimi aci cekiyor dusunmek bile istemiyorum ve bu sirf erkeklerin gozu senlensin, reyting/satis/para gelsin diye yapiliyor. supply/demand ama yapicak bisi yok yani. hani benim oyle birsey giyme veya oyle bir vucuda sahip olma sansim olmiycak ama en azindan oyunlarda buna sahip olmamin onune gecmeyin be! birakin chain bikini ile oynamak istiyorsam onla oyniyabiliyim. koyun istemeyenler icin kapali olan zirhlar bitsin gitsin yani. scorch said: taş çatlasa vay ak ile 5-6 raide girmişimdir. tamamında aptalca ötesi wipe sebebi olmuşumdur. viktor sinir sahibi olmuşsa katkım vardır muhakkak. bu da böyle anı işte. isin komigi senin yuzunden olan hicbir wipe a sinirlenmisligim yok ahaha, eglenceli bir sekilde failliyordun sen, "roketi gormedim diil, bi divine storm daha atip kacicaktim valla!" modunda wipelar tatsiz oluyor -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Mutluluklar dilerim insan hissettiği gibi yaşamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 sadece yazilarini okuyordum, daha mainstream depresyon kaynakli da olsa yasadigin seylerle paraleller gordugumden mi neden bilemiyorum, senin adina cok sevindim diledigin gibi gider umarim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 ben de hiç tanımıyorum ama acayip sevindim lan mutlu olmasına, fb steam ne varsa ekledim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Pati'ye inancim yenilendi be, neredeyse tum aktif uyeler destekleyici sozler yazdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 acil pop lazim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 gokhan sigiri taktik anlatip bitirdikten sonra berkayin "abi geldim napiyoruz" demesi ahahahah. gokhanin klasik tepkisi "abiiii" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=ZWJbT-Y3YQY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Ben de bayadır yazmıyodum foruma yazayım bari; güzel olmuş istediğin gibi yaşa Viktor ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 ameliyattan sonra baklava gondermek icin para toplayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 hayırlı olsun güle güle yaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar