totemic Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Odayı toparlarken bakın ne buldum.. :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 yazik oldu bu oyuna ya CE mi o normalimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 benimki de duruyo :( http://s11.postimg.org/txnpyo30j/IMG_20141228_162229.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 normal ama o zamanlar CE gibi içerik vardı kutuda. daha Goa.com'dan kartpostal ve oyun cdsi de var dı onları çekmedim. ne oyundu ya.. şimdiki kutulardan bir kağıt parçası çıkıyor o kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 hype a kanip sunu almistim ben http://ackadia.com/wp-content/uploads/2008/09/warhammer-online-collectors-edition.jpg aktive edip yukliyemeden lich king cikmisti haliyle ofsayta dusmustu, sonra beles trial verdiklerinde girdim baktim oyun copmus heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 yukardakinin aynısından bende var media markt dan 40 liraya almıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 bende de var :) ama şu oyundan aldığım zevk hiç birinden almadın, dün dawnofwar oynarken aklıma geldi, efkarlanmıştım, bari single falan olsaydı girip dolaşsaydık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 keşke CE alsaymışım, hakeden çok nadir oyunlardan biriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Anelor said: yukardakinin aynısından bende var media markt dan 40 liraya almıştım ahah ben de öyle bi fiyata aldıydım. mediamarkt'tan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 O CE kitaplarını 10 sene sonra 4x fiyattan çakarız e-bayde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 warhammer wrath of heroes iyiydi bitek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 ce'yi hala bulabilirsiniz, 10 20 lira mağazalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Hangi mağazada? Bulursam sadece kütüphaneye koymalık alırım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Seru said: ce'yi hala bulabilirsiniz, 10 20 lira mağazalarda. nerde var hacı. okadar aradım bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 seçkin mağazalar da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 bakkla hüseyinde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 vaako51 said: Seru said: ce'yi hala bulabilirsiniz, 10 20 lira mağazalarda. nerde var hacı. okadar aradım bulamadım. niğde'de olmadığı kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Herifcotr Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 valla private serveri indiriyorum sırf atmosferini tekrardan yaşamak için, dwarflardan ilk engineer ardından ib. açıp pve nin dibine vuracağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Kapatsak mı yahu artık şu "Warhammer Online" kısmını? Baktıkça bir hüzün basıyor bünyeyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 rip rapper256 F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Yazık oldu bu oyuna. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Laurelin said: hype a kanip sunu almistim ben http://ackadia.com/wp-content/uploads/2008/09/warhammer-online-collectors-edition.jpg aktive edip yukliyemeden lich king cikmisti haliyle ofsayta dusmustu, sonra beles trial verdiklerinde girdim baktim oyun copmus heh bizim evdede var aynısından ajsdghasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Oha nasil cop ya... En iyi pvplerden biriydi. Lan 10 sene oldu pvpde hala collision yapan baska mmo yok. Pve derseniz de group lootta katkiya gore zar atma iyi bir mantikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluerain Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Nostaljim tuttu, bu gece malum serverda char açtım. Var mı başka oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Nasil iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar