Promenader Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 çantada üstüne oturulunca sağa sola fırlatınca ezilmeyecek bükülmeyecek 1-1.5 litrelik bi şey lazım bana. bi de öğrenci bütçesini üzmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 of ne çok şey istedin abi ya içine alkol koyup alem yapıcan işte derslerde. gittigidiyora bak direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 ben sony aldım ama andoroid tat verimiyor 6si bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Decathlon'da var bir suru ucuz urun, git bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 balıkesir abi burası starbucks bile yok öyle düşün. bursa yolunda var bi tane o derece köylüyüz. @shean alkol değilde dışarda bi de suya para vermek koyuyo çantadada katur kutur 1.5 litre şişeyle gezmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 İnternetten alışveriş yapabiliyorsun decathlondan da şehir dışı yolluyorlar mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Lan internetten alisverisin esprisi o zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 av marketlere git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 artık üniversitelrde alkol yasak dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Hep yasakti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Promenader said: çantada üstüne oturulunca sağa sola fırlatınca ezilmeyecek bükülmeyecek 1-1.5 litrelik bi şey lazım bana. bi de öğrenci bütçesini üzmesin. tupperware Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 deadwoll said: Hep yasaktiben ünideyken kampuste bar vardı bakkalında da alkol 2000-2001 de falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 tupper filan uzer bunyeyi.. al bu daha ucuzdur kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 mataramasuko dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 dana22 said: tupper filan uzer bunyeyi.. ne üzcek yahu 20-40 tl bişi bi kere veriyorsun tertemiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Promenader said: öğrenci bütçesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 tupperler ne kadar bilmiyorum ama plastiğe direk karşıyım. yoksa 1.5 litre suyu koyup gezerim ama o şişenin 1-2 gün sonra gevşemesi direk midemi bulandırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Şu konuya bak bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 decathlon baya yetoymuş önce onay maili yollamışlar sonra siparişi iptal etmişler sebepte 3d securityden geçememiş ödeme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Tekrar up, havalar isiniyo f/p 750ml veya 1 lt termos tavsiyeniz var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Promenader said: tupperler ne kadar bilmiyorum ama plastiğe direk karşıyım. yoksa 1.5 litre suyu koyup gezerim ama o şişenin 1-2 gün sonra gevşemesi direk midemi bulandırıyor. tupperware çok başarılı hiçbir sorunu yok. 750ml. sini 20tl ye gördüm bostancıda satılıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Adam balikesir demis abi. Ankaradan bile kotu. Pinarin pipili su sisesi bile luks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Metal olanlar var disi boyali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Erikli 1lt su şişesi al, bükülünce yenisini alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Lyv said: Promenader said: tupperler ne kadar bilmiyorum ama plastiğe direk karşıyım. yoksa 1.5 litre suyu koyup gezerim ama o şişenin 1-2 gün sonra gevşemesi direk midemi bulandırıyor. tupperware çok başarılı hiçbir sorunu yok. 750ml. sini 20tl ye gördüm bostancıda satılıyordu. tupperın altında pvc numarası var. evin yanındaki bayide ev hanımlarına kaktırıyolar CAM HAMMADDESİNDEN AMA PLASTİK GİBİ :D:D:D diye. ev hanımı olmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar