Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 rakiplerin yüzde 60 i falan hunter-mage oldugundan secret çalan kartı aldım baya rahat ettim. adam secret attıgında aynı turn çaldıgında genelde işi bitiyor. normalde çok conditional bir kart ama şu anki ligimde (10 falan) rakipler dedigim gibi oldugundan baya iş yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 mech priest fena değil cidden. voljin yoktu bende yerine loatheb aldım. lightbomblar yerine de 2 tane shadow madness koydum daha faydalı early game'de diye. iyi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Aceace said: desteyi linklesene bi babs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 http://www.hearthpwn.com/deckbuilder/priest#33:1;62:1;73:1;147:1;503:1;600:2;671:2;7746:1;12174:2;12179:2;12181:2;12182:1;12184:2;12185:2;12188:2;12191:2;12202:2;12256:2;14448:1; Decki rafine etmedim. Dediğim gibi patara kütere yapılmış bir deck :D -Voljin'im yok. Voljin olsa Ragnaros'un yerine alırdım. -Zoo'nun fazlalığı yüzünden 2xholynova koydum. Belki 1 tane daha iyi olabilirdi. Bilemedim. -Nefarian ve Thoughtsteal olası warrior ve kontrol matchuplarında çok işe yarıyor. -PW: S kötü kart. Geç. Yani aslında kötü kart değil de... Oyunun başında miniona ihtiyacın var. Elinde spellerin birikmesi olabilecek en kötü durum. Zaten Velen's Chosen var. PW: S eklemek mantıklı gelmedi. Ne biliyim aklıma ilk gelen şeyler bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 her şey tamam dr.boom yok bende fakirim durumumuz yok ağabey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 benim oynadığım da şunun versiyonu http://www.hearthpwn.com/decks/251819-85-winrate-mech-priest-from-rank-5-to-legend shadowboxer yok bende bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 velen's chosen işe yarıyor mu doğru dürüst? çok işe yaramıyorsa 1 mc tech, 1 blackknight falan atılabilir bence onların yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 yalnız 5 maç yaptım 2 frost mage 3 face hunter geldi. resmen çile şu oyun ya. lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 MC Tech olmaz. Çünkü rakibin boarda 4 minion koyması = lose. hadi diyelim birini çaldın.... Eee?? Zaten boarda 4 minion koyacak olan deckler hunter ve zoo. Zoo'ya karşı geri düşmek = gg. Hunter'a karşı ise deckin winrate'i iyi. İhtiyaç yok. TBK farklı bir tech kart. Daha fazla decke karşı kullanabilirsin. Ama elinde çoooook uzun bir süre işe yaramadan kalma ihtimali var. 6 manaya yeti inmek.. Bilemedim. Verilen linkteki deck güzelmiş ha. PW: S'yi yine de deckime koymazdım gerçi. Dikkat ettiysen kendi deckimde SW: D'de yok. Eğer 5+ attacklı bir minyon gelirse ignore edip surata saldırmaya başlıyorum :D Yalnız Loatheb'in olmadığı bir mech decki bana mantıklı gelmiyor. Loatheb sayesinde rakibin spellerini kitleyerek surata vurarak kazandığım çok maç oldu. Velen'i 3 manalık "Poor Man's Voljin" gibi düşün. Voljin rakibin orta boy minionunu senin küçük minionunla tradelemeni sağlıyor. Velen de küçük minionu bufflayarak bu işi başarıyor. Elbette Voljin olsa ben de koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 loatheb ekledim ben de zati. pw'ler big game hunter olmadığından işe yarıyor. druid veya hand lock gelirse baya iş görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 @ace iyi de çok kısıtlı düşünüyosun. dr. boom gibi direk 3 minion olarak inen bi kart var. yerde 1 tane kart varken dr.boom inenden boom'u çaldığım çok oldu benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 equality+cons'tan sonra durum sdgsdg. mecburen vurdu adam kazandım sdgsdh http://i.imgur.com/QdiK5V3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 @kinjo Abi doom her deckte kullanılan bir deck ancak "Yerde minion varken boom inerse birini çalarım" şeklinde düşünme şansın bu deckte yok. Çünkü bu deckin geride kalma lüksü yok. Acilen snowball yapması gerekiyor. Kendi adıma SW: D bile koymadım sırf bu yüzden. Ha SW: D MCT'ye göre çok daha az situational bir kart. Decke girebilir. Ama MCT situationallik sınırını bayaa aşıyor. Holy nova heal vermese holynova bile kullanmazdım heralde :) 3 manayı harcayıp 1/1i çalma ihtimalin %50 :D Ne demek istediğimi açıklayabilmişimdir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Aceace said: Mechwarpera nerf lazım denmişti dimi. First mech e -2 ya da her round first mech e -1 falan gibi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 şunun artık kendi bölümü olsa? rahat rahat deck paylaşıp yorumlasak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 yayilin MtG bolumune, tutan ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Sam kızıp "BURASI MTG BOLUMU BURADA KONUŞAMAZSINIZ" Der... Bi de ben ayrı bölüme ihtiyaç duyduğumuza inanmıyorum. Bize 2 başlık yeterli. Arena 1, Constructed 2. Deck paylaşımı işini burda hallediyoz ki zaten. Eğer farklı farklı başlıklar açarsak HS'yi öldürürüz gibi geliyo. Mech Warper'ın 2/2 olması lazım. Net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Aceace said: @kinjo Abi doom her deckte kullanılan bir deck ancak "Yerde minion varken boom inerse birini çalarım" şeklinde düşünme şansın bu deckte yok. Çünkü bu deckin geride kalma lüksü yok. Acilen snowball yapması gerekiyor. Kendi adıma SW: D bile koymadım sırf bu yüzden. Ha SW: D MCT'ye göre çok daha az situational bir kart. Decke girebilir. Ama MCT situationallik sınırını bayaa aşıyor. Holy nova heal vermese holynova bile kullanmazdım heralde :) 3 manayı harcayıp 1/1i çalma ihtimalin %50 :D Ne demek istediğimi açıklayabilmişimdir umarım. haklı olabilirsin bilmiyorum ya ben böyle agresif decklerle oynamıyorum hiç. early zaten güçlü olduğu için çok bi kayıp olacağını sanmıyorum hani en kötü 3/3'lük drop olur gibi geliyor bana. neyse. belki bi ara denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 arenada az önce İNANILMAZ bi warlock'ı yendim. gerçekten bugüne kadar gördüğüm en iyi deck olabilir. adamı ekledim, deck listini yolladı. aha işte bu.... baktıkça salya akıyor ağzımın kenarından bu ne lan! equality, aldor, cons olmayan paladin deckimle şu decki yendiğime hala inanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 hs'nin bal oyunu olduğunun kanıtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 haaaaaaaaah şu decki yendim dedim ya. hemen üstüne mage geldi, 3 fireball, 1 flamestrike, üstü onyxia, üstü portal'dan jaraxxus ile lethal.... oh may gad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 aquila said: yayilin MtG bolumune, tutan ne? Mtg altında shitstone mu konuşucaksınız saygısız herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Floating watcher arena için ne kadar süper bir kart ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 sabonis said: arenada az önce İNANILMAZ bi warlock'ı yendim. gerçekten bugüne kadar gördüğüm en iyi deck olabilir. adamı ekledim, deck listini yolladı. aha işte bu.... baktıkça salya akıyor ağzımın kenarından bu ne lan! equality, aldor, cons olmayan paladin deckimle şu decki yendiğime hala inanamıyorum benim suan oynadıgım deck bundan daha iyi ^^ http://i.imgur.com/mSU2qsW.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 gün geçmiyor ki sabonis yine bir arena run'ında bugüne kadar gördüğü en iyi decki görmesin. sabonis said: gerçekten bugüne kadar gördüğüm en iyi deck olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar