Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #7

inyormaynd

Öne çıkan mesajlar

http://www.hearthpwn.com/deckbuilder/priest#33:1;62:1;73:1;147:1;503:1;600:2;671:2;7746:1;12174:2;12179:2;12181:2;12182:1;12184:2;12185:2;12188:2;12191:2;12202:2;12256:2;14448:1;

Decki rafine etmedim. Dediğim gibi patara kütere yapılmış bir deck :D
-Voljin'im yok. Voljin olsa Ragnaros'un yerine alırdım.
-Zoo'nun fazlalığı yüzünden 2xholynova koydum. Belki 1 tane daha iyi olabilirdi. Bilemedim.
-Nefarian ve Thoughtsteal olası warrior ve kontrol matchuplarında çok işe yarıyor.
-PW: S kötü kart. Geç. Yani aslında kötü kart değil de... Oyunun başında miniona ihtiyacın var. Elinde spellerin birikmesi olabilecek en kötü durum. Zaten Velen's Chosen var. PW: S eklemek mantıklı gelmedi.

Ne biliyim aklıma ilk gelen şeyler bu.
Sosyal ağlarda paylaş

MC Tech olmaz. Çünkü rakibin boarda 4 minion koyması = lose. hadi diyelim birini çaldın.... Eee?? Zaten boarda 4 minion koyacak olan deckler hunter ve zoo. Zoo'ya karşı geri düşmek = gg. Hunter'a karşı ise deckin winrate'i iyi. İhtiyaç yok.

TBK farklı bir tech kart. Daha fazla decke karşı kullanabilirsin. Ama elinde çoooook uzun bir süre işe yaramadan kalma ihtimali var. 6 manaya yeti inmek.. Bilemedim.

Verilen linkteki deck güzelmiş ha. PW: S'yi yine de deckime koymazdım gerçi. Dikkat ettiysen kendi deckimde SW: D'de yok. Eğer 5+ attacklı bir minyon gelirse ignore edip surata saldırmaya başlıyorum :D

Yalnız Loatheb'in olmadığı bir mech decki bana mantıklı gelmiyor. Loatheb sayesinde rakibin spellerini kitleyerek surata vurarak kazandığım çok maç oldu.

Velen'i 3 manalık "Poor Man's Voljin" gibi düşün. Voljin rakibin orta boy minionunu senin küçük minionunla tradelemeni sağlıyor. Velen de küçük minionu bufflayarak bu işi başarıyor. Elbette Voljin olsa ben de koyardım.
Sosyal ağlarda paylaş

@kinjo

Abi doom her deckte kullanılan bir deck ancak "Yerde minion varken boom inerse birini çalarım" şeklinde düşünme şansın bu deckte yok. Çünkü bu deckin geride kalma lüksü yok. Acilen snowball yapması gerekiyor. Kendi adıma SW: D bile koymadım sırf bu yüzden. Ha SW: D MCT'ye göre çok daha az situational bir kart. Decke girebilir. Ama MCT situationallik sınırını bayaa aşıyor. Holy nova heal vermese holynova bile kullanmazdım heralde :) 3 manayı harcayıp 1/1i çalma ihtimalin %50 :D

Ne demek istediğimi açıklayabilmişimdir umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam kızıp

"BURASI MTG BOLUMU BURADA KONUŞAMAZSINIZ"

Der... Bi de ben ayrı bölüme ihtiyaç duyduğumuza inanmıyorum. Bize 2 başlık yeterli. Arena 1, Constructed 2.

Deck paylaşımı işini burda hallediyoz ki zaten. Eğer farklı farklı başlıklar açarsak HS'yi öldürürüz gibi geliyo.

Mech Warper'ın 2/2 olması lazım. Net.
Sosyal ağlarda paylaş

Aceace said:

@kinjo

Abi doom her deckte kullanılan bir deck ancak "Yerde minion varken boom inerse birini çalarım" şeklinde düşünme şansın bu deckte yok. Çünkü bu deckin geride kalma lüksü yok. Acilen snowball yapması gerekiyor. Kendi adıma SW: D bile koymadım sırf bu yüzden. Ha SW: D MCT'ye göre çok daha az situational bir kart. Decke girebilir. Ama MCT situationallik sınırını bayaa aşıyor. Holy nova heal vermese holynova bile kullanmazdım heralde :) 3 manayı harcayıp 1/1i çalma ihtimalin %50 :D

Ne demek istediğimi açıklayabilmişimdir umarım.

haklı olabilirsin bilmiyorum ya ben böyle agresif decklerle oynamıyorum hiç. early zaten güçlü olduğu için çok bi kayıp olacağını sanmıyorum hani en kötü 3/3'lük drop olur gibi geliyor bana.
neyse. belki bi ara denerim.
Sosyal ağlarda paylaş

arenada az önce İNANILMAZ bi warlock'ı yendim. gerçekten bugüne kadar gördüğüm en iyi deck olabilir. adamı ekledim, deck listini yolladı. aha işte bu.... baktıkça salya akıyor ağzımın kenarından bu ne lan! equality, aldor, cons olmayan paladin deckimle şu decki yendiğime hala inanamıyorum

Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

arenada az önce İNANILMAZ bi warlock'ı yendim. gerçekten bugüne kadar gördüğüm en iyi deck olabilir. adamı ekledim, deck listini yolladı. aha işte bu.... baktıkça salya akıyor ağzımın kenarından bu ne lan! equality, aldor, cons olmayan paladin deckimle şu decki yendiğime hala inanamıyorum

benim suan oynadıgım deck bundan daha iyi ^^

http://i.imgur.com/mSU2qsW.png
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...