Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Warlock ve Hunter, Wow'da da OP'di. Ne severmiş Blizzard şu classları ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 lan wow'un ilk 5 ayında oynadım ben sadece ve hunter'dım. ne op'si en dandik class idi açık ara o zamanlar. çok büyük acılar çektim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 shaman'da al'akir'le neptulon'u aynı anda kullanabileceğin çok durum yok. al'akir yerine doomhammer alınıyor zaten genelde daha çok kullanışlı olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Herhangi bir classta 500 win'e ulaşan var mı aramızda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 rank 6 olduktan sonra bi hevesim kaçtı 5 yıldız 0 yıldız arası gidip geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Oluyor öyle dönemler. Ben de rank 7de mehteran oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Meta yüzünden herkeste BGH var artık. Bolvar yalan yani kullanan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 DeBuffAndHeal said: rank 6 olduktan sonra bi hevesim kaçtı 5 yıldız 0 yıldız arası gidip geliyorum. Çoğunlukla hangi decklerle karşılaşıyorsun, nelere kaybediyorsun ona göre tech kartlar eklemen lazım. Gene de olmuyorsa başka decklerle oynamayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Bİ ŞAMAN GÖREVİ GELDİ, ARKADAŞ NE ŞAMANMIŞ YA 4 OYUNDUR ŞAMAR OĞLANI ETTİLER OF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Ey fakirler size sesleniyorum lifecoach'un şu deck'i oynamayı öğrenirseniz cok cok iyi... http://www.hearthstonetopdecks.com/decks/lifecoachs-kpl-finals-patron-warrior/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 hunter nereye optu lan hakkaten wowda 0 utility, kimse dungeona almaz, kimse raide almaz sikko elemental shaman bile outdpsler niye peki bütün yetolar hunter oynuyordu? çünkü lootunu paylaştığı adam yoktu, mail düşer kimse almaz lance düşer kimse almaz, 2 resette altları gearlaya gearlaya mount runlara 2. kadro çıktıydı 10 kişinin 6sı hunter falan sdf ve group questleri sololayabildiği, rare pet arama hede hödö muhabbetlerinden casualların favorisiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 abbovvvv hunterda utility yok he mi? yıllarca peti off tank yaptı yıllarca kite yaptı yıllarca cc yaptı tek tranq yapabilen classtı tek pull yapan classtı LA HUNTER SİZE DAHA NE YAPSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Slint said: DeBuffAndHeal said: rank 6 olduktan sonra bi hevesim kaçtı 5 yıldız 0 yıldız arası gidip geliyorum. Çoğunlukla hangi decklerle karşılaşıyorsun, nelere kaybediyorsun ona göre tech kartlar eklemen lazım. Gene de olmuyorsa başka decklerle oynamayı dene. http://i.imgur.com/EavOmvO.png hunter hariç diğerleriyle rotasyon yapıyorum. Genelde CW ve Handlock oynuyorum. Hunter ve magelere kaybediyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Eğer yoksa Kezan Mystic deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Tori said: hunter nereye optu lan hakkaten wowda 0 utility, kimse dungeona almaz, kimse raide almaz sikko elemental shaman bile outdpsler niye peki bütün yetolar hunter oynuyordu? çünkü lootunu paylaştığı adam yoktu, mail düşer kimse almaz lance düşer kimse almaz, 2 resette altları gearlaya gearlaya mount runlara 2. kadro çıktıydı 10 kişinin 6sı hunter falan sdf ve group questleri sololayabildiği, rare pet arama hede hödö muhabbetlerinden casualların favorisiydi hepsi doğru da en çok şu son kısım eğlenceliydi ya :D zaten doğru düzgün raid bile yapmadan bıraktım oyunu. lore'u, dünyayı dolaştım, 60 oldum yetti bana. sonra bir de alliance açtım onla da 57 mi ne oldum. tertemiz her şeyi görmüş olduğum istediğim :D gerisi tırışka :D vakit emen ego tatmini yani raid maid. benim oynadığım 5-6 ayda rezaletti hunter işte. ama ben bıraktıktan 3-4 ay sonra buff'lamışlar sanırım hayvan gibi olmuşmuş. o zamanları göremedik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Wishmaster said: Herhangi bir classta 500 win'e ulaşan var mı aramızda? ace işsizi var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 paladin 400 win civarı suan benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Masticore said: Wishmaster said: Herhangi bir classta 500 win'e ulaşan var mı aramızda? ace işsizi var :D Evet işsizim. Literally... 500 win hem de hunterda falan da değil direk palada var. Yakında Druid de 500 olcak ama druid oynayasım gelmediği için 500'leyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Benim de 460 druid, 370 pala var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Nerden bakıyoruz ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 ranked de class seçince portrenin altında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 şaman günün birinde metaya girerse(!!1!) altın totemler için 500 win kasabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Aceace said: Masticore said: Wishmaster said: Herhangi bir classta 500 win'e ulaşan var mı aramızda? ace işsizi var :D Evet işsizim. Literally... 500 win hem de hunterda falan da değil direk palada var. Yakında Druid de 500 olcak ama druid oynayasım gelmediği için 500'leyemiyorum. Saka yapiyoz alinma arena olmasa benimde ayni olurdu. 1000 kusur win var sadece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 rogue 460/500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Wishmaster said: Herhangi bir classta 500 win'e ulaşan var mı aramızda? Benim bi mage var 1-2 aya warlockda olur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar