Riverwind Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 priest en zevklisi bana gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Geçen Paladin oynuyorum. Karşımda priest var. Sabah da yeni Tirion craftlamışım. Önceki oyunlardan birinde silence, diğerinde hex attılar. Diğerlerinde de tirion'a gerek kalmadan kazandım. Neyse bu priest turn 3te thoughtsteal attı. Dedim Tirion'un hayırlı olsun. Turn 6'da avenging wrath, 8de tirion yedim ^_^ tirion'la vurup swd atıp bir de silahla vurdu. Çok acıttı anlıyo musunuz? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 handlock oynuyordum. gotum cikiyordu rank 14 te kalicam diye. Zoolock yaptim kafam rahat rank 10 gordum nobrain oynuyorsun direk bir huntard kadar olmasada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 ya arkadaş bu oyunun akıllı telefonlara gelmesi hiç iyi olmadı. iş yapmıyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Kaç yapar? http://imageshack.com/a/img633/6290/VId9XR.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 12 yapamazsan kullanıcı adını ve şifreni Darülaceze ye bağışla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 tabi ki 40 yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 12 olmalı, olmazsa gelip izleyelim hatta dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 http://i.imgur.com/JizCsoc.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 bu arada aklıma geldi yine denk gelmediyseniz; mesela aktif buff mı desem ne desem bilemedim yani malganisin +2/+2'si, raid leader'ın +1 attack buffı gibi buff almış bir minionın hp/atk değerlerini swaplarsanız bufflı hali base değerlermiş gibi değişip tekrar buff alıyor. örnek vermek gerekirse 1/3'lük bi voidwalker malganisle beraber 3/5 iken swap sonrası 5/3 değil 7/5 oluyor. bu da enteresan biraz. lethal hesaplarken veya board clearlarken dikkat edilmesi gerekiyor baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Aura diyorum ben o aktif buff dediğine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 evet o daha mantıklı :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 druid ile karşıma paso shaman-mechmage geliyor ıkınarak %50 winrate yakalıyorum. hadi hunter oyniim diyorum, üst üste 3 warrior geliyor, sonuncu da explosive trap'im varken topdeck grom çekerek 8 manada lethal yapıyor. blizzard are you fucking kidding me? demonlock oynamak istiyorum ama 1600 dust'a kıyamıyorum malganisim yok :( edit: üst üste 4. warrior. FFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 anaaaaaa sınanıyorum bu gece resmen. şimdi de 2 oyundur üst üste yerde mad scientist'im varken, onu öldüremeden 2 turn üst üste secretlarımı çektim. ulan yoğun bi gündü biraz kafamı boşaltiim boş boş ok salliim dedim. ama yok. bugün hunter oynamak haram. rank düşmemem inanılmaz. legend'a kasıyo olsam çıldırırdım heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 arenada arka arkaya 5 flamestrike yedim aynı adamdan deal with it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 ben oyunun vanilla zamanında arenada 2/3 lük harvesting goleme 5 kez power overwhelming atan gördüm, 22 çaktı hibine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 hay kidnapper kadar kafana taş düssün emi blizzard! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 O arenadan 12 çıkmadı beyler. :( bırakıyorum oyunu. 9da kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Terhis oldum... ÇOK PİS DÖNÜYORUM ! Akşama evdeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 BEYLER MAGE OP Mİ SANKİ YOKSA NOOB MATERYALİ Mİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Op yok her seye cevap var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 şu anda op deck diye bişey yok aslında. taş kağıt makas olayı var. 10-12 tane falan sağlam deck var hepsi birbirini düdüklüyor. control warrior patron warrior demonlock zoolock face hunter midrange hunter midrange paladin mech mage freeze mage klasik druid rogue resurrect priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 shaman deck yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 ya deckler çok güzel de, dün baktım biraz da çok kart istiyor haliyle, bende tuvalette oynuyorum cepten sadece, para vermeye elim gitmedi. neyse böyle olduğu kadar artık hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar