Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Onun aynını ben geçen gün yaptım. Hero'nun 2 hp'si var. Yerde 1 grim patron var. Sadece 1 kez vurdu avenging heroya :D Kaybettim oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 oha hala tinypic kullanan insanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 olm ne biliyim upload pic yazdım google'a bu cıktı yükledim.. Hala diyo. Hee günde 200 tane resim upload ediyorum ben işim gücüm yok. ne biliyim sduhsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 benim geçen 9 yaşında yeğen derste sunum yapacakmış fotoğraf bulup bulup imgura yükleyip albüm yaptı eve gidince de kendi bilgisayarımdan bakarım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 blackrock ikinci wing acılmıs, millet yardırıyo yanlız 2.boss heroic 50hp/50 armor, lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 ben de oyun niye gitti diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 lana acilmadi diye arena yaptim bugun 660 gold'da kaldik :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaramelGalaxy Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Çıkanlar bişey çıkmaz çıkmaz çıkınca 2 2 çıkar. Goldla aldığım 5 packten 2 legendary 3 epic çıktı. Gerçi işe yarar bişey çıkmadı sanki. Şu warriorun leg in battlecry ı ne yapıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 battle.net bile acilmiyor ya. bi olay mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 yeni wing gelecekti bugun herhalde ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 çok değil 3 mesaj üst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 battlenet'i sormustum, fark etmemis olabilirsin. neyse girdim questi aldim ciktim sadece hs de lag yokmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 şimdi trump'ı izliyodum, majordomo heroic, son vuruşu "bane of doom" kartıyla yaptı, ragnaros spawn olmadan victory verdi oyun. blizz fixlemeden kesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 k1nJo said: oha hala tinypic kullanan insanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 JrStorMesT said: şimdi trump'ı izliyodum, majordomo heroic, son vuruşu "bane of doom" kartıyla yaptı, ragnaros spawn olmadan victory verdi oyun. blizz fixlemeden kesin :D bane of doom yok :< neyse zaten öylesi zevkli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 baron geddon için yaptığım deckle ragnarosu da indirdim heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 arkadaşını izle kazanırsa free pack'i kap questi geldi bana bugun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 engrage warri ve freeze mage ile ilk iki boss kolay oldu. major un canını indirmeden bişeler dşünmek lazım, bin tane giant var herifte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 evet hiç giant indirtmeden almak kolay oldu, ilkinde düştü, pri lightspawn sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 20 hp üstünde tutuyorsun adamı, yeri dolduruyorsun. Tek turda öldürünce o giantların hepsi elinde patlıyor. Ragnaros çıkınca zaten giant koyamaz hale geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Masticore said: arkadaşını izle kazanırsa free pack'i kap questi geldi bana bugun :) bu benim arkadaşa gelmiş , izlediği tüm oyunları kaybettim dayanamadı gitti çocuk sadawdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Garr'i facehunter'la digerlerini shaman'la geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Oyunun içine sıçmışlar heryer facehunter vs düşük mana zoovari deck dolmuş zoraki buildi onların etrafında kurmak zorunda kalıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 varya biktim artik mech'ten doomsayer cıkmasından. Yeter ya vallahi yeter 10-12 kere cıkmıstır simdiye kadar. Nefret ediyorum bu oyunun rng tarafindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 dat misplay hasdufhudasfh. izlemeyen çok şey kaçırdı :D https://gfycat.com/AgonizingComplexAlligatorgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar