applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 benim mill rogue de bu http://www.hearthhead.com/deckbuilder#cMcc7Mcu7Moq7MkQ7MkU7Mqh7Md67Mfu7Mid7MhM7MuB7MxG7Mgp7Mvt7MDc8m eldekiler ile bunu yaptım. king mukla olsa efsane olur cidden cok cok eğlenceli, oyunda frezee mage ile birlikte en zevkle oynadığım deck oldu.
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 2 yıl oluyor neredeyse oyun bırakın da olsun Legendary'ler ya. Ben de Rank 17'yim mesela sadece quest için girip full Arena kasan binlerce insan var.
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 yıkama yaglama rog yaptım bende cok eglenceliymiş, ozellikle thaurissan ile cılgın combolar donuyor su dragon consort gelsin dragon paladine donecem chromagguslu falan
Fin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 applev0dka said: benim mill rogue de bu http://www.hearthhead.com/deckbuilder#cMcc7Mcu7Moq7MkQ7MkU7Mqh7Md67Mfu7Mid7MhM7MuB7MxG7Mgp7Mvt7MDc8m eldekiler ile bunu yaptım. king mukla olsa efsane olur cidden cok cok eğlenceli, oyunda frezee mage ile birlikte en zevkle oynadığım deck oldu. minion yok deckte max rank kaç gördün ?
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Gecen kripp oynuyordu, Grim patron warrior deck'i acayip eğlenceli duruyor^^ fun deck olmus Şu yumurta gelirse bende bi warrior deck'i craft etmek istiyorum.
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Masticore said: Ikinci dalga bugun mu aciliyor ? Haftaya cuma olması lazım?
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 herkes başka gün yazıyor asdfasdfasdf salı sabah/gece 1'de geliyor olmalı.
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Fin said: applev0dka said: benim mill rogue de bu http://www.hearthhead.com/deckbuilder#cMcc7Mcu7Moq7MkQ7MkU7Mqh7Md67Mfu7Mid7MhM7MuB7MxG7Mgp7Mvt7MDc8m eldekiler ile bunu yaptım. king mukla olsa efsane olur cidden cok cok eğlenceli, oyunda frezee mage ile birlikte en zevkle oynadığım deck oldu. minion yok deckte max rank kaç gördün ? olması gerekenden fazla bile var minion ya :D açıkçası öyle hardcore oynamıyorum günde 30-40 oyun atmıyorum. ama şu deck ile mech mage'den trionlu control paladine herkesi ağlattım. ihtiyacın olan tek şey 5 manaya kadar gang up ve oracle eline almak, sonra zaten çatur çutur cekip-çektiriyorsun, adamın elinde 10 kart yapıp vanish ile yerdeki kartlarnı yakıyorsun. cektiklerini yakıyorsun falan adamın bütün oyun planı dağılıyor. mukla da olsa fazladan 2 kart daha yakacam ki baya faydalı olcak
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Birisi beni arkadaş olarak eklesin :) Arkadaş maçını izle questi geldi. :) daron2848 Bu arada şu yeni combo hayırlı olsun.
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 o kombo 4 kart gerektirdiği için meh biraz ya. yani toplamda 8 tane kart ayırıyorsun o kombo için, geriye oyunu kontrol etmek için 22 kartın kalıyor gibi bişi.
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 sen de bu komboların hiç birini beğenmediğin için face hunter oynuyorsun dimi
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Face hunter ve mechmage görmekten ladder oynayasım kalmadı cidden.
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 applev0dka said: sen de bu komboların hiç birini beğenmediğin için face hunter oynuyorsun dimi face hunter oynadığımı nerden çıkardın? olm laf sokmaya çalışıyorsunuz da az aynaya bakın lan :D oyundan anladığım için genel olarak beğeniyorum/beğenmiyorum bazı şeyleri. öle cahil cühela yorum yapmıyoruz yani. 4 kartlı bir kombo kullanmak zordur genel olarak. izlemem lazım bi 20-25 maç ki daha sağlıklı yorum yapayım ama kağıt üstünde üst düzey gibi durmuyor diyebilirim. hep dediğim gibi bir yorum/öngörüm net yanlış çıkarsa kabul ederim. zamanında sırf magic bilgimle oynarken, metayı falan takip etmezken en başlarda, tinkmaster overspark'ın dandik olduğunu savunmuştum, yanlıştı mesela.
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 souldarkorn said: Birisi beni arkadaş olarak eklesin :) Arkadaş maçını izle questi geldi. :) daron2848 Bu arada şu yeni combo hayırlı olsun. ºل͜º༼ ºل͜º༼ ºل͜º༼ ºل͜º ༽ºل͜º ༽ºل͜º ༽ EVERYONE,GET IN HERE ༼ ºل͜º༼ ºل͜º༼ ºل͜º༼ ºل͜º ༽ºل͜º ༽༼ ºل͜º༼ ºل͜º༼ ºل͜º༼ ºل͜º ༽ºل͜º ༽ºل͜º ༽
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 shaman 2-3 sezondur ortalıkta yok pek. şu 4 manaya 5.5/6 kart gelince biraz değişebilir belki bu olay.
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 abv krip http://i.imgur.com/eOMkfps.jpg
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 hohahaha "click it"ler havada uçuşmuş asdhufsfg
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Emperordan sonra druidler fazla güçlü olmadı mi ya? Roar ve charge varken inersen hic bir şekilde şansı olmuyor Karsi Tarafın. 2 roar hele tam gg
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 O olmasa bile high cost bir sürü değerli kartı var. Lore'lar, War'lar, 8/8 tauntlar, cenarius ohş..
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 ahmedinejad said: Emperordan sonra druidler fazla güçlü olmadı mi ya? Roar ve charge varken inersen hic bir şekilde şansı olmuyor Karsi Tarafın. 2 roar hele tam gg Wishmaster said: O olmasa bile high cost bir sürü değerli kartı var. Lore'lar, War'lar, 8/8 tauntlar, cenarius ohş.. şu şekilde bir nerf bekliyorum. http://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/31lupy/emperor_thaurissan_nerf_suggestion/ ama hemen olmaz muhtemelen. bütün wing'lerin çıkmasını beklerler. arada bol bol değerlendirmek lazım bu kartı control decklerinde.
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Battlecry olsa yeterli bir kart olur mu ki?
Öne çıkan mesajlar