FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 ilk wingi bitirdim. Gene naxx gibi olmuş normali, gayet kolay bir şekilde tek ata ata gidiyorsun, HC için özel deste yapmak lazım.
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 az önce trump'un son 2 bossu hc yapmasını izledim. özel deck kurtarmıyor, draw konusunda acayip şanslı olman gerek
Wisp Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 aha gelmiş, hiç acı çektirmedi bu sefer.
Wisp Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 adamın sevgilisine dokanmayın söyleyim :P
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Enpara ile pcden alsak da yarı fiyatı oluyo dimi direk? Yani ekstra atraksiyon yapmamıza gerek yok dimi? Ne biliyim geri ödeme için 3131'e mesaj atmamız ya da internet bankacılığından bi yerlere tıklamamız gerekiyo mu?
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 pc den alamıyorsun en para ile yani alırsın da geri ödemez. ödeme steam facebook appstore da falan var
Wisp Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 emperor için, taunt lu kart kullanmayın aoe yapmayın geçin hemen tauntsuz aoe sesiz kart yapın yada.
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 normali kolay ya easy rush deck. face hunter falan tek atıyor. heroic sağlam zorluyor ama, priest dışında yapabilecek class yok gibi mage class challenge cok iyi ahahahahah
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 applev0dka said: pc den alamıyorsun en para ile yani alırsın da geri ödemez. ödeme steam facebook appstore da falan var ty.. Hadi bakalım şimdi bide applestor bulmakla uğraş.. Pfff. Zaten kabul etmiyomuş. 3d secure altyapısı yokmuşmuş..
Saykoleo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 abi mage challengeda millhouse atması
Wisp Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Emperor düşündüğümden daha iyi kartmış, efekleride güzel yapılmış
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 bende bi kere kendi öldürdü salak death's bite ile sonra faturayı bana çıkarıyo. anlatamıyosun da derdini sdf
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Blackrock board'u cok güzelmiş beğendim... abi class challange'lar cok komik lan. 2-3 turn'de oyun bitiyo. http://i.imgur.com/BE9il2Z.jpg edıt: Mage'te aynı şekilde kasıtlı yapmışlar. Ben bu en para olayını nasıl çözücem ya. itunes kabul etmiyor bilgilerimi neden ? kartım geldi,online enpara sitesine girebiliyorum. Sorun ne olabilir ?
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 alex'li emperorlu freeze mage geldi karşıma. 0 mana icelance falan üzdü.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 enparayı ara abi onlar görüyorlar sorunun ne olduğunu. söylemişlerdi bana şunu yapmanız gerek diye.
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Aradım itunes para cekip geri yatırıyor fln. dedi. Karta para yüklemem lazımmış.
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 kredi kartı değil abi o, atm kartı gibi düşün, o yüzden hesaba para yatırıcan önce.
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Masticore said: Aradım itunes para cekip geri yatırıyor fln. dedi. Karta para yüklemem lazımmış. newb :D
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 2. bossu hc gecmek sıkıntı olacak gibi ya
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 ben ona biraz balla tek attım. edit: tek attım derken ona özel bi deck uydurup tek attım yani ama bal baya ağır bi baldı sdfs
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 şu kontrol palayı oynim dedim. bi tyrion eksik. çok başarısız geldi ya. gelen geçen tokatlıyor. çok fazla drawa bağlı bi deck.
Öne çıkan mesajlar