Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #7

inyormaynd

Öne çıkan mesajlar

FreEmoon said:

Legendary rank yapmak için günde 7-8 saaten fazla oynamak lazım, sadece iyi deck kurmak yetmiyor. Günde 30 win alıp ordan 100 gold bile toplamayan, hatta günde 30 maç bile yapmayan insanların rank 5lerde takılması çok normal.

hiç legendary'm yokken, sırf zoo ile rank 2 ve 3'te dolandım durdum 3 sezon. yaklaşık 10 ay önceydi bu.
şu anda hem oyunu daha iyi biliyorum, hem düzgün kontrol decklerim var. ama şu anda da eskiye göre rank atlamak net olarak daha zor. rank 10 civarından itibaren, adam gibi deckler gelmeye başlıyor.

dün 3'e tırmandım, sonrasında artık günün yorgunluğuyla mıdır nedir sylvannas'ı silence'ladım. iki minion ile vurdum, sonra face ile öldürmeyip gidip hero'ya vurdum. brawl attı benim 4 minion ile onun sylvannas vardı. sylvannas ayakta kaldı, oradan da kaybettim.

TLDR: rank 3'e tırmandım şimdi 4'üm. eğer zaman ayırabilirsem yeterince, olabileceğini düşünüyorum. ama zor. 8 gün kaldı galiba çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

Kontrol deckleri ile maçlar daha uzun sürdüğü için insanlar oynamak istemiyorlar. Face hunter ile 3 maç yaparken fatik druid ile 1 maç yapıyorum. Tabi level rank'ine göre face deck ile oynamak yavaştan sıkıntı olabiliyor. Oyunun zevkli yanı kontrol deck ile oynamak bence. Her hamleye karşı counter bir hamle ile cevap verebilmek keyifli oluyor. Sanki über stratejik oynamışım gibi haz alıyorum bazen. Bulmaca çözmüş gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

TLDR: rank 3'e tırmandım şimdi 4'üm. eğer zaman ayırabilirsem yeterince, olabileceğini düşünüyorum. ama zor. 8 gün kaldı galiba çünkü.

hmmm ufak bi hesaplama yapsam. 10 dakikadan 12 maç yapsam günde ortalama. 96 maç eder. şu anda 16 yıldıza ihtiyacım var.

56-40 yapmam lazım. %58 win rate. olmayacak iş değil... ama kötü bir seri ile bi anda 6. rankte de bulabilirim kendimi :D
Sosyal ağlarda paylaş

%55-60 winrate'li deckle kasılmaz legendary? neyle kasılır %75 win rate'li deck ile mi? :D :D
hayır çünkü dünyada %75 winrate'li deck yok. oyuncu da yok. ladder'da rank 5'ten sonrasında 40 maçta 30 falan kazanabilirsin ama bu kısa süreli şans işi. 400-500 maça vurduğunda, rank5-legendary rank'leri arasında winrate'in %60 ise öpüp başına koyman lazım. kart oyunlarında %75 diye bir yüzde yok. ha var nerde var, spesifik matchuplarda var. warrior-rogue, warrior-freeze mage falan gibin.

kısacası günde 7-8 maç ile yukarda anlattığım gibi çok iyi bir seri yakalamak lazım. warrior'san mesela bolbol face hunter ve rogue ile karşılaşıcan. öyle olur
Sosyal ağlarda paylaş

abi yanında regalya yazan postu mu okuyorsunuz sene 2015de

geçen kim diyordu adam noyanın nerd versiyonu diye sdfssdgf

grift 96 yaptım diabloda onbeş kişiye saldırdım, armory veremiyorum şunları şunları yapıcan ama

biz geçen mythic heroic über çükütay kestik guildle, aslında çok kolay, armory vermicem 5 tane druid lazım

http://i.ytimg.com/vi/BOJ-q-oxQrA/hqdefault.jpg

hearthstoneda armory yok gerçi tuzu da kuru :p
Sosyal ağlarda paylaş

Link veremeyeceğim ama aratman için işe yarar deckleri sayabilirim. Yeni başlayan biri olduğuna göre ucuzdan pahalıya gitmem daha mantıklı sanırım

Face Hunter
Double Combo Druid
Mech Mage
Oil Rogue
Midrange Paladin
Sinerji Warlock

Devamı iyicene pahalaşıyor işte. Bu decklerden oynaması açık ara en kolayı tahmin edebileceğin üzere face hunter. En zevklisi ise Oil rogue.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi face hunter diye arat.

2 kart harici hemen her şey aynıdır. O da freezing trap mi yoksa explosive trap mi kullancağı. Hepisi bu.

Double combo druid ve oil roguelarda olmazsa olmaz 2 tane epik var. Lecınderi eklenirse daha da güçlenir tabii... Mechmage'de 1 legend var gerisi rare :D
Sosyal ağlarda paylaş

abbbbbbbooooooooooo. iyi ki legendary olmaktan falan bahsettik ha.

3 oyun üst üste %50 ihtimal yüzünden kaybettim. Üstüne süper komik bi oyun oynadım.
Paladin gibi weapon, hero power ve aldor vs ile iş yapan class'e karşı lorewalker cho çıktı shredderdan. (benim de elimde 6 spell vardı) mal gibi baktım :D yetmedi boom'un botlarından 8 damage yiyerek öldüm asdhufdhasuh.

ben duş yapınca cenabetlik geliyo anasını satiim. ters adamım sdhufhaush.
Sosyal ağlarda paylaş

echo demisken..

9 saattir devam eden round'a buyrun:

http://www.twitch.tv/mamytwink

nasil yapti bilmiyorum ama adam mage class ile board'a 7 tane velen inmis ve hepsini bufflamis.. sonrasinda da 9 tane arcane missiles oynamis ve hesaba gore her biri tam 26752 vuruyor :D.. yaklasik 35 saat daha surecekmis..

http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--xNljOpqR--/ffx9un0soh7v8gze3ovg.gif
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...