Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #7

inyormaynd

Öne çıkan mesajlar

Wishmaster said:

Ya bişi sorcam, herkeste nasıl sylvanas var? Quest item'ı mı abi bu? Naxx'tan falan düşmüyor yani? Nasıl herkeste oluyor loatheb gibi?

sylvanas oyunda ilk craft'lanan 5 legendary'den biri çünkü. dust'ın varsa ilk yaptığın 5 legendary bunlardı, sırasız olaraktan vereyim:

sylvanas
rag
cairne
black knight
ysera

şimdi dr. boom direk 1 numara, cairne o listeden çıktı, hatta ysera da çıktı.
Sosyal ağlarda paylaş

Handlock'un hiç şansı yok, oynayan oynayamamış. Elinde zaten kartları biriktiriyorsun. Yakarlar bir sürü kartını. Denk gelmemiş demek ki adamın sana kart çektiren kartları. 8/8lik minionlarını da yoketmek çok basit. Poison seeds'i, naturalize'ı, starfall, swipe, bgh'ı vs var. Zaten kendin de paso kart çekiyosun. Fatigue çılgın atar ya :)
Sosyal ağlarda paylaş

2. turn farkettim direk hiç taplemedim 1 kart mı ne yandı sadece.
oynayan amatörce oynamış olabilir ama bilmiyorum ya da eksik kartları vardı belki de.
fatigue'den 7 damage alırken bile board kontrolü bendeydi üzerine tapleyip 8 damage alıp 2 manalık molten giantla temizledim hatta hatırlıyorum. diğer turnde de öldü sdf
ama sonuçta üst taraf full mech mage ve face hunter yani bi işe yaramaz o druid.
Sosyal ağlarda paylaş

k1nJo said:

Wishmaster said:

Çare fatigue druid.

dün jaraxxus olmayan handlockımla yendim sdfds
ki mech mage ve face hunterlara karşı iyice leştir herhalde.

Fatigue deckler aggrolara karşı kötü değil hatta oldukça etkili. İlk baktığınızda kötü gibi gelmesinin tek nedeni ismi. Şöyle ki... (Bu arada ben bu bilgiyi buraya koyarak turnuvada kendimi açık etmiş olcam ama
her şey pati için!
her şey pati için!)

Fatigue deckler oyunda açık ara en fazla removala sahip olan deckler. Oyunu bitirmek için boarda kendi tehditlerini koyma ihtiyacı duymuyorlar. Abzürt sayıdaki removal işi görüyor. Fatigue mage ile turnuvadaki 2 hunter maçımı da (Biraz zor da olsa) kazandım. Ladderda da face hunterları durdurmak için son derece etkili. Fatigue druid biraz daha sıkıntılı aslında. Tree of life'a kadar ayakta kalamayabilirsiniz.

Fatigue deckleri asıl zorlayan deckler, kombo ve tabiri caizse ultra control deckler. Nasıl yani? Şöyle. Kombo deckler bir turnde 14-20 arasında damaj vurabildikleri için ortada giderilmesi gereken bir tehdit olmuyor. Tehdit yokken 15-20 burst yediğin zaman fatigue yalan oluyor haliyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Aceace said:

CW Facehunter için en zor matchuplardan birisi. Zaten ladderda CW görme ihtimaliniz Hunter görme ihtimalinizle aynı çünkü hunter arttıkça CW görme ihtimaliniz artıyor. asdfasdf

CW hem early'de yeterince removala sahip olması hem de büssürü büssürü armor alması sayesinde facehunterın üzerinden geçiyor.

Lütfen Sabonis'in haklı olmasına neden olmayın... Böyle zevkli olmuyor.

HS konusunda maalesef haksız olduğum hiçbir konu yok. bunu biliyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

Aceace said:

CW Facehunter için en zor matchuplardan birisi. Zaten ladderda CW görme ihtimaliniz Hunter görme ihtimalinizle aynı çünkü hunter arttıkça CW görme ihtimaliniz artıyor. asdfasdf

CW hem early'de yeterince removala sahip olması hem de büssürü büssürü armor alması sayesinde facehunterın üzerinden geçiyor.

Lütfen Sabonis'in haklı olmasına neden olmayın... Böyle zevkli olmuyor.

HS konusunda maalesef haksız olduğum hiçbir konu yok. bunu biliyorsun.

Yoo..

Ben sana CW'nin face hunter'ı dövmesi konusunda katılıyorum. Face hunterın abzürt ve saçma bir deck olduğu konusunda mastikora katılıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Aceace said:

Yoo..

Ben sana CW'nin face hunter'ı dövmesi konusunda katılıyorum. Face hunterın abzürt ve saçma bir deck olduğu konusunda mastikora katılıyorum.

Bi kere, zaten haksızsın ayrı konu. Ama hadi gel tartışalım.
Hunter nerf yemeli ve overpowered bir denk yani öyle mi? 2-3 kart değiştirerek ağzına sıçtığın bi deck nası OP oluyor? Nası nerf gerektiriyor?
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam tartışalım.

2-3 kart değiştirerek koyduğun kartlar muhtemelen

1.si zombi çov
2.si kezan mistik

Zombi çov sana early game'de 1 mana kazandırıyor. Hunter'ın snowball'a ihtiyacı olmasına rağmen o 1 manayı geri kazanabileceği pek çok kartı var. Mesela Mad Scientist efektif olarak 2+saldıran minionının manası kadar mana kazandıran bir kart. Benzer şekilde Eaglehorn bow, animal kompanyon falan da çok ciddi anlamda mana kazandıran kartlar.

Tamam tempo kazansın sorun değil. Hemen her classın benzer şekilde tempo sağlayan kartları var. Ama bu tempo kartlarının hemen hiç biri adamın suratına suratına bonus bonus damaj vurmasını sağlayan kartlar değil.

Mesela Palayı ele alalım. Peacekeeper ciddi anlamda tempo sağlayan bir kart. Ama rakibin doğrudan suratına vurmasını sağlayan bir kart değil.
Druid'in innervate ve wild growthu var. Tamam bazen allah belanı versin dedirtiyor ama bunu boardu ele geçirmek suretiyle yapıyor.
Tempoya en uygun class olan rogue'da dahi hemen hemen hiç bir kart doğrudan "TO THE FACE" şeklinde değil.

Hunter'da animal companyonların 2 tanesi bonus face damaj vermesini sağlıyor
Eaglehornun her durabiliti kazanması bonus face damaj vurmasını sağlıyor
Freezing trap boardı boşalttığı için bonus face damaj vurmasını sağlıyor
E bi de yetmezmiş gibi kazara aha kazandım oyunu derken hunter senin boardı doldurmana izin vermediği için oyunu bitirmekte zorlanıyorsun. (Unleash the skill ve freezing trapleri daima göz önünde bulundurmak zorundasın. Kim bilir kaç defa belcherla aptal saptal minionları temizleyemediğim için ölmüşümdür.)

Bak senin üzerinde 5. turnden itibaren her turn 2şer 2şer vurarak seni zamana karşı oynamak zorunda bırakan hero powerına ve (bence) oyunun en iyi midrange minion'una gelmedim.(savannah)

Ayrıca şunu unutuyorsun. Bir kontrol destesi ile bir face destesini elbette yenebilirsin. Ama gerekli kartlara acilen ulaşman lazım. Face decklerinde bu kısıtlama daha az. Turn 1 ve 2'yi boş geçen kaç hunter gördün? Gel gelelim, hunter(ve yerine göre mechmeyc) yenmek için deckine ekleyeceğin abuk kartlar diğer decklere karşı sonnnn derece kötü. Bu da kontrol decklerinin consistencysini düşürüyor.

Belki aklıma gelmeyenler de vardır. İnsanlık hali. Şimdi senin argümanlarını dinlemek isterim.

(Ayrıca sana kötü oynuyosun diyen yok arhadaşım :) sana çok ağlıyosun diyen var :)

Edit: Typo
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...