Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #7

inyormaynd

Öne çıkan mesajlar

kontrol ağırlıklı deckle bile face hunter yenilebiliyor ise, sıkıntı yok. ha gidip aç gözlü deck oynayıp face'e yeniliyorsanız biraz deckinizi değiştirin.

sinir bozucu mu, oynaması aşırı basit mi, evet. ama dengesiz bi durum yok. 2 heal, 2 erken taunt ile face hunter ağlıyor.

mid-kontrol hunter ayrı bişi. daha güçlü zaten. ama en azından 10 yaşında çocuk oynayamıyor, düşünce, karar gerektiriyor.

bir de kontrol ile face'i karıştırıp, hunter'ın komple hepsine birden "kanser" diyenler var. onlar da ayrı bir olay.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

kontrol ağırlıklı deckle bile face hunter yenilebiliyor ise, sıkıntı yok. ha gidip aç gözlü deck oynayıp face'e yeniliyorsanız biraz deckinizi değiştirin.

sinir bozucu mu, oynaması aşırı basit mi, evet. ama dengesiz bi durum yok. 2 heal, 2 erken taunt ile face hunter ağlıyor.

mid-kontrol hunter ayrı bişi. daha güçlü zaten. ama en azından 10 yaşında çocuk oynayamıyor, düşünce, karar gerektiriyor.

bir de kontrol ile face'i karıştırıp, hunter'ın komple hepsine birden "kanser" diyenler var. onlar da ayrı bir olay.

ne güzel söylemissin :) kaç tane heal taunt kartın var ki deck'in de. (Druid oynamayıp konustugunu varsayiyorum) Gelmezse o kartlar yeniyor işte seni ... Millet sırf bunun için kezan mystic,zombie chow koymaya basladı. Yapıcak birşey yok bunlara rağmen rahat yenebiliyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

sabonis said:

ne güzel söylemissin :) kaç tane heal taunt kartın var ki deck'in de. (Druid oynamayıp konustugunu varsayiyorum) Gelmezse o kartlar yeniyor işte seni ... Millet sırf bunun için kezan mystic,zombie chow koymaya basladı. Yapıcak birşey yok bunlara rağmen rahat yenebiliyorlar.

valla o zaman kontrol deckine koyacaksın chow'ları. ha sonra gidip aynı deck'e karşı oynarken rakipte chow yoksa, kazanma oranı %10 falan artar. Ama chow olmadığı için de o adamın deck'i hunter'a karşı dümdüz olur. sonuçta her şeyin çaresi var kontrol decki ile oynuyorsan. face hunter ise rakibin deck'ine bağımlı resmen. yani sonuç olarak da nerf'lenecek bir durum yok.
chow zaten sırf hunter değil, bütün aggro deck'ler için bir çözüm.
Sosyal ağlarda paylaş

Control bir warrior'la face hunter yenilebiliyor ise mi...
ASDFHUASDFUASDHFÖASFÇADMNSÖFÇASDNF

850 oyunda 1 tane falan belki yenersin.. O control warrior'la hunter'ı .. iyi bi mulligan gelicekte.. Shield blockların güzel güzel atıcaksın da 6-7 pool'a kadar dayanıcaksın da ordan geri döndürücen oyunu..
8683 de 1 falan işte..
Sosyal ağlarda paylaş

ya allah aşkına şöyle şeyler yazmadan önce bi durun düşünün. öncelikle ben control warrior demedim ama demiş olmam lazımdı. zira control warrior, face hunter'ın en bela matchup'larından biri

kalkıp şöyle bir şeyi sadece kendi tecrübenize dayalı olarak söylemeyin, çünkü bu sizin muhtemelen kontrol warrior'ı iyi oynayamadığınızı gösterir.

sonra ben sert yazmış oluyorum... olacak iş değil yahu.
Sosyal ağlarda paylaş

CW Facehunter için en zor matchuplardan birisi. Zaten ladderda CW görme ihtimaliniz Hunter görme ihtimalinizle aynı çünkü hunter arttıkça CW görme ihtimaliniz artıyor. asdfasdf

CW hem early'de yeterince removala sahip olması hem de büssürü büssürü armor alması sayesinde facehunterın üzerinden geçiyor.

Lütfen Sabonis'in haklı olmasına neden olmayın... Böyle zevkli olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ben arena dışında unrankeda sardım bu aralar, saçma sapan bir shadow priest oynuyorum, tauren chieftain hogger mogger görüyorum, hero powerın aynı turnde tekrar açıldığını gören bir afallıyor falan

hakkaten bir iki pack ver de bari sezonsonlarında milletin kastığına değsin

9 classın 9u da rakibinden önce dr.boomu dayamaya uğraşadursun, blackrock mountaine kadar da ranked oynamam heralde öyle baydı
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben early'de salıyorum coldlight oracle'ı. Elinde cevap vereceğin kartlarının olması lazım. Wild Pyromancer&explosive sheep kombolarıyla board clear ediyorum, sürekli bi heal da oluyor elimde.

Ya bişi sorcam, herkeste nasıl sylvanas var? Quest item'ı mı abi bu? Naxx'tan falan düşmüyor yani? Nasıl herkeste oluyor loatheb gibi?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...