Tori Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Homebrew shadow priestle, 30 armor gören wallet warrioru fatiguede yendim. http://www.tikihumor.com/wp-content/uploads/sites/37/2013/09/feels-good-man.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 esl'de amaz oynuyor şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 lifecoach getti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 hunter'ın abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 daha önce de söyledim; hunterda, o heropower olduğu sürece kanser etmeye devam eder. aptal aptal kart nerfliyceklerine o heropowerı nerflemeleri lazım. shamanınki gibi biraz rng koyabilirler; normal/crit olarak 1/2 vurabilir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 oglusum deckini hearthpwna koymus + layinda sevinsin sabi :) http://www.hearthpwn.com/decks/209211-priest-aggro-killer-rank-16to5-in-2-day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 kontrol ağırlıklı deckle bile face hunter yenilebiliyor ise, sıkıntı yok. ha gidip aç gözlü deck oynayıp face'e yeniliyorsanız biraz deckinizi değiştirin. sinir bozucu mu, oynaması aşırı basit mi, evet. ama dengesiz bi durum yok. 2 heal, 2 erken taunt ile face hunter ağlıyor. mid-kontrol hunter ayrı bişi. daha güçlü zaten. ama en azından 10 yaşında çocuk oynayamıyor, düşünce, karar gerektiriyor. bir de kontrol ile face'i karıştırıp, hunter'ın komple hepsine birden "kanser" diyenler var. onlar da ayrı bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 amaz vs orange oldu final, amaz ın övdüğüne denk geldiğim tek oyuncu da orange dı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 amaz felaket bal aktı warrior oyunlarında ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 sabonis said: kontrol ağırlıklı deckle bile face hunter yenilebiliyor ise, sıkıntı yok. ha gidip aç gözlü deck oynayıp face'e yeniliyorsanız biraz deckinizi değiştirin. sinir bozucu mu, oynaması aşırı basit mi, evet. ama dengesiz bi durum yok. 2 heal, 2 erken taunt ile face hunter ağlıyor. mid-kontrol hunter ayrı bişi. daha güçlü zaten. ama en azından 10 yaşında çocuk oynayamıyor, düşünce, karar gerektiriyor. bir de kontrol ile face'i karıştırıp, hunter'ın komple hepsine birden "kanser" diyenler var. onlar da ayrı bir olay. ne güzel söylemissin :) kaç tane heal taunt kartın var ki deck'in de. (Druid oynamayıp konustugunu varsayiyorum) Gelmezse o kartlar yeniyor işte seni ... Millet sırf bunun için kezan mystic,zombie chow koymaya basladı. Yapıcak birşey yok bunlara rağmen rahat yenebiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Masticore said: sabonis said: kontrol ağırlıklı deckle bile face hunter yenilebiliyor ise, sıkıntı yok. ha gidip aç gözlü deck oynayıp face'e yeniliyorsanız biraz deckinizi değiştirin. sinir bozucu mu, oynaması aşırı basit mi, evet. ama dengesiz bi durum yok. 2 heal, 2 erken taunt ile face hunter ağlıyor. mid-kontrol hunter ayrı bişi. daha güçlü zaten. ama en azından 10 yaşında çocuk oynayamıyor, düşünce, karar gerektiriyor. bir de kontrol ile face'i karıştırıp, hunter'ın komple hepsine birden "kanser" diyenler var. onlar da ayrı bir olay. ne güzel söylemissin :) kaç tane heal taunt kartın var ki deck'in de. (Druid oynamayıp konustugunu varsayiyorum) Gelmezse o kartlar yeniyor işte seni ... Millet sırf bunun için kezan mystic,zombie chow koymaya basladı. Yapıcak birşey yok bunlara rağmen rahat yenebiliyorlar. valla o zaman kontrol deckine koyacaksın chow'ları. ha sonra gidip aynı deck'e karşı oynarken rakipte chow yoksa, kazanma oranı %10 falan artar. Ama chow olmadığı için de o adamın deck'i hunter'a karşı dümdüz olur. sonuçta her şeyin çaresi var kontrol decki ile oynuyorsan. face hunter ise rakibin deck'ine bağımlı resmen. yani sonuç olarak da nerf'lenecek bir durum yok. chow zaten sırf hunter değil, bütün aggro deck'ler için bir çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 gazlowe+mogor de edeyim mi boom için. bi şekilde kullanılır mı onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Yeni expansion çıkmadan önce bişileri de/craft etmeyin. Pişman olma şansınız yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 çer çöp de edip craftladım boom. nerf gelse bile geri alıyorum nasılsa dust. diğerleri de değişmez muhtemelen ama dursun bakam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Control bir warrior'la face hunter yenilebiliyor ise mi... ASDFHUASDFUASDHFÖASFÇADMNSÖFÇASDNF 850 oyunda 1 tane falan belki yenersin.. O control warrior'la hunter'ı .. iyi bi mulligan gelicekte.. Shield blockların güzel güzel atıcaksın da 6-7 pool'a kadar dayanıcaksın da ordan geri döndürücen oyunu.. 8683 de 1 falan işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 ya allah aşkına şöyle şeyler yazmadan önce bi durun düşünün. öncelikle ben control warrior demedim ama demiş olmam lazımdı. zira control warrior, face hunter'ın en bela matchup'larından biri kalkıp şöyle bir şeyi sadece kendi tecrübenize dayalı olarak söylemeyin, çünkü bu sizin muhtemelen kontrol warrior'ı iyi oynayamadığınızı gösterir. sonra ben sert yazmış oluyorum... olacak iş değil yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 CW Facehunter için en zor matchuplardan birisi. Zaten ladderda CW görme ihtimaliniz Hunter görme ihtimalinizle aynı çünkü hunter arttıkça CW görme ihtimaliniz artıyor. asdfasdf CW hem early'de yeterince removala sahip olması hem de büssürü büssürü armor alması sayesinde facehunterın üzerinden geçiyor. Lütfen Sabonis'in haklı olmasına neden olmayın... Böyle zevkli olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Şu oyunun en ihtiyacı olan şey, 1 win arena decki ile 10-12 win arena decki arasında fark olması. oyunun ödül sistemi leş gibi zaten. ranked da kasıyorsun kasıyorsun sadece card back, bari seviyeye göre deck hediye et,gold hediye et. illa satacaklar herşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 ben arena dışında unrankeda sardım bu aralar, saçma sapan bir shadow priest oynuyorum, tauren chieftain hogger mogger görüyorum, hero powerın aynı turnde tekrar açıldığını gören bir afallıyor falan hakkaten bir iki pack ver de bari sezonsonlarında milletin kastığına değsin 9 classın 9u da rakibinden önce dr.boomu dayamaya uğraşadursun, blackrock mountaine kadar da ranked oynamam heralde öyle baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 bi pri görevi yapıyım diye ranked girdim 5 oyun üstüste mech mage sonraki 3 oyun face hunter falan geldi sanırım tam sayamadım ama. tiksinerek çıktım sonra. oyun gün geçtikçe daha da zevksizleşiyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Çare fatigue druid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 fatigue druid'i tanımayıp, kendin kart çekmeye falan başlarsan çok kötü oluyor. dün geldi başıma :D ama mech mage'i falan nasıl durdurabilir bilmiyorum. kağıt üstünde baya zor gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Valla ben early'de salıyorum coldlight oracle'ı. Elinde cevap vereceğin kartlarının olması lazım. Wild Pyromancer&explosive sheep kombolarıyla board clear ediyorum, sürekli bi heal da oluyor elimde. Ya bişi sorcam, herkeste nasıl sylvanas var? Quest item'ı mı abi bu? Naxx'tan falan düşmüyor yani? Nasıl herkeste oluyor loatheb gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Cünkü Sylvanas'i olmayana kiz vermiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 asdf :) peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar