dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 senko said: tey tey şundan 10 yıl önce muhabbet ediyorduk pati 10 yıl sonra nasıl olcak, herkes çocuğunun fotosunu koycak heralde diye :) sen hala otur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 çocuk sevmiom ben sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 fenn said: Kızım maşallah. ya olm,şöyle fotoğraflar paylaşırken nazar boncuklu falan paylaşın. ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 internet nazarı değiyor burada bir sürü kod yazan arkadaşımız var. lütfen siber nazar boncuğu kodlayın, fotolara embed edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 degdi bana 1 aydir alerjimi, nezlemi geberiyorum :( elimi sokup girtlagimi yirtarak kasiyasim var ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Lol, nazar boncuğu demiş ciddi ciddi. Laurelin virüs, bakteri falan hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Laurelin said: degdi bana 1 aydir alerjimi, nezlemi geberiyorum :( elimi sokup girtlagimi yirtarak kasiyasim var ahahah Annemin yıllarca Kulaklarının içi delice kaşındı. Alerji testi yaptı. 3 yıla yakın alerji aşı tedavisi oldu. Rahatladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 KuddusiMavra said: fenn said: Kızım maşallah. ya olm,şöyle fotoğraflar paylaşırken nazar boncuklu falan paylaşın. ciddiyim. Teşekkürler Kuddusi abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Şunu bir hortlatmak istedim 15.05.2012 00.50 Diablo 3 ilk satış - taksim meydan http://i.imgur.com/zY5VzNP.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Jaegerın tele el koydum Incdarkness ben Yolumuz idman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 sinan türkiyeye mi geldin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Hi johny evet :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 GwindonSurion said: Şunu bir hortlatmak istedim 15.05.2012 00.50 Diablo 3 ilk satış - taksim meydan http://i.imgur.com/zY5VzNP.jpg bıyıklar da diablo almaya gelmiş sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 bıyıga ayrı bi huviyet lazım hele hele hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 bıyık dediginiz cuce zaten, vücut uzatmış adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Taylan napıo lan ? Çok tipsiz bi adam ya o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Jaegerjaquez said: Jaegerın tele el koydum Incdarkness ben Yolumuz idman abi taglar hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 fenn said: Kızım Abi spoya al, nazar degecek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Akhlaur said: Taylan napıo lan ? Çok tipsiz bi adam ya o. çok tatlı bi adam lan o. 1.5 sene önce falan gördüm en son. hala çok tatlıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 neutrino said: fenn said: Kızım Abi spoya al, nazar degecek :( Gun gun buyuyor sipa :) gezerken ayni endiseyi tasiyorum cunku surekli bidi bidi konusup dikkat cekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Akhlaur said: Taylan napıo lan ? Çok tipsiz bi adam ya o. Okul dövüyor, tipsiz de değil çiçek gibi adam. Godspeed konserine gittik geçen hafta, o zaman da tatlıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 GwindonSurion said: Şunu bir hortlatmak istedim 15.05.2012 00.50 Diablo 3 ilk satış - taksim meydan http://i.imgur.com/zY5VzNP.jpg yalnız harbi bıyık varmıs o sırada ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 fenn said: Kızım abi ne güzel ya, adamın yavrusu var böle büyüyo falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Cuce said: GwindonSurion said: Şunu bir hortlatmak istedim 15.05.2012 00.50 Diablo 3 ilk satış - taksim meydan http://i.imgur.com/zY5VzNP.jpg yalnız harbi bıyık varmıs o sırada ha http://www.agentsofguard.com/wp-content/uploads/2014/08/Sturmsm.jpg direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Olm hayırdır taylanın başına bişey mi geldi niye böyle hassassınız ? Yani şeker gibi çocuk tabi bende öyle demek istedim. Boşver taylan şeyapma o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar