barbu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Edirne'nin nesi Paris'e benziyor lan ahaha. Üzülme diye demiş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 bir keresinde istanbullu bir arkadaşım yozgatlıyı miasfir etmiş. buralar götüm gibi bizim oralar daha iyi demiş, bi şey diyememiş. haklısın demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 bir yozgatli olarak çok alınıyorum yozgat sakalarina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 dreagloth said: @liebe bir sorsaydın neden diye keşke, ben gerçekten çok merak ediyorum o tiplerin nedenlerini, iki kere indim arabadan üşenmeden gittim yanlarına, cevap alamadım. O 0.00001 saniyede kornaya çalan taksi zaten çok var da, ben bir de 8. sıradayken çalana denk geldim. Ulan zaten saçma 1salise geçince korna çalman. bir de 8. sıradasın. iki dakka dur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 bişi sorucam yozgatta hala mağaralarda mı yaşıyolar yoksa yerleşik hayata geçildi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 ben trafikte okuzluk yapanın gözünün içine baka baka alkışlıyorum helal olsun diyerek aptal aptal bakıyorlar onlar da böyle egleniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 500T kullanmayanlar sussun pls. gerçi artık metro kullanıyorum kartal > kadıköy fix 1s10d şeklinde evden işe işten eve gidişim. yine iyi sabit en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 barbu said: Edirne'nin nesi Paris'e benziyor lan ahaha. Üzülme diye demiş işte. Coğrafyası benziyor. İkisinin de içinden nehir geçiyor 8) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 jacabo said: ben trafikte okuzluk yapanın gözünün içine baka baka alkışlıyorum helal olsun diyerek aptal aptal bakıyorlar onlar da böyle egleniyorum Ahahaha abi bunu ben de yapıyorum, önüme kırana falan da direksiyonun üstünden alkış tutuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Aiko said: her gün ikitelliden göztepeye gidip geliyorum toplu taşımayla. adam olun. https://www.google.com/maps/dir/%C3%96zg%C3%BCrl%C3%BCk+Park%C4%B1,+G%C3%B6ztepe+Mh.,+Kad%C4%B1k%C3%B6y,+T%C3%BCrkiye/Depo+Ardiyeciler+Sanayi+Sitesi,+Ziyag%C3%B6kalp+Mh.,+%C4%B0stanbul,+T%C3%BCrkiye/@41.0399428,28.8064705,11z/data=!3m1!4b1!4m14!4m13!1m5!1m1!1s0x14cac784c3370643:0x4a8db22a78e033b!2m2!1d29.05641!2d40.979274!1m5!1m1!1s0x14caa5ea66386801:0x265de650aed72bfc!2m2!1d28.7862003!2d41.0663726!3e0 Bu adama plaketini verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Redeagle said: Her gün kartal fatih arasında 5 saat yol gidip gelen biri olarak tek halimle 500 patiyi yok edebilirim. metroyla çok rahat bu. araba varsa altında sıkıntı evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Arabayla sıkıntı oluyor evet =( Toplu taşımayla da can sıkıyor açıkçası. Kartal köprüsüne bir araç, metro, marmaray veya vapur, üzerine tramvaya biniyorsun. Gidiş dönüş 8 araca binme işi acayip sinir bozucu. Aradaki metro falan nispeten rahat ama kartal köprüsü akşam üstü mahşer yeri gibi oluyor. Bir milyon kişiyle beraber gelecek bir tane minibüs beklemek falan =/ Eziyet gibi. Bir de dediğim gibi 4 küsür saat yolda geçiyor. Ben kendi evimden Bursa'ya 2.5 saate gidebiliyorum zaten =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 imamizer said: bir keresinde istanbullu bir arkadaşım yozgatlıyı miasfir etmiş. buralar götüm gibi bizim oralar daha iyi demiş, bi şey diyememiş. haklısın demiş.istanbulda eşekleri kesiyorlar ondandır.hiç göremeyince üzülmüştür garibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Xaenin said: Kanyon pahalı, ay sonunda koyuyodur sdkjfh. lan levent carsi, etiler diyorum. ucuz restoran varmi oralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Levent çarşının orta yeri baya esnaf bir yer abi, Köfteci Ramiz falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Biraz daha caddeye doğru çıksan zaten tavuk dönerciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 yemesin yemek o zaman orospu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 asyadakiler avrupaya avrupadakiler asyaya gitmeye çalıştığı sürece böyle olacak herkez kıtasında dursun pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 kermit said: Kanyonun arka tarafındaki plazalarda çalışıp öğle yemeğinde arabayla levent çarşıya etilere giden insanlar var ak. Neyi tartışıyosunuz. Bi yaya geçidi geçince levent çarşı lan mindfuck bu olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 adana mis gibi yer lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 bu arada; çalıştığım firmada transfer taleplerinde (istanbuldan gidiş olarak) ilk 3: izmir ankara adana hani "adana il mi lan" diyenler var ya. bayağı popüler hatta adana. giilemiyor fln. niyesini bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Abi Adana büyük şehirlerden, güzel yerleri de bayağı güzel. Tek sıkıntısı sıcağı ve insanlarının bir kısmı. Benim kuzenimin eşi adanalı, orada yaşıyorlar. Gayet mutlular, çocukları iyi okullarda okuyor, yaşadıkları yer bayağı güzel, pırıl pırıl falan. İstanbul'da yaşarken diğer şehirlere ben de meh diyordum da, Türkiye'de gayet yaşanası şehirler var. Adana bunlardan birisi mi ben bir şey diyemem de; İstanbul'a tercih edeceğim ya da gitsem İstanbul'u aramayacağım bir çok şehir var. Zaten İstanbul ftw, Adana lol falan diyenlerin çoğu İstanbul'u yaşayamıyor bile trafikte sürünmekten, leş gibi evlere binlerce lira vermekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 benim de adana lı böyle trance addict fln arkadaşım vardı. kız gitti hollandalı gaming sektöründen bir abiyi aldı attırdı imzayı, şimdi ikisi hollanda da yaşamak varken adana da yaşamaktalar. demek ki var bir şey diyesi geliyor insanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Valvyn said: asyadakiler avrupaya avrupadakiler asyaya gitmeye çalıştığı sürece böyle olacak herkez kıtasında dursun pls benim gözlemlerime göre, zamanında boğaz köprüleri yapılmasa istanbul yine yaşanılabilir bir yer olurmuş. şu an işyeri=avrupa, ev=anadolu çoğu insan için saçma bir şekilde. herkes birbirine abi oturduğun yer ile çalıştığın yer aynı kıtada olcak diyor ama bunları diyenlerin hepsi de levent'te çalışıp ümraniye'de oturuyor. zamanında köprüleri yapmasan bu şehre işyeri avrupa da, ev anadolu da olayı kırılırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 İzmir vs istanbula geçince haber verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar