Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Istanbul trafigi

Seele

Öne çıkan mesajlar

dreagloth said:

@liebe

bir sorsaydın neden diye keşke, ben gerçekten çok merak ediyorum o tiplerin nedenlerini, iki kere indim arabadan üşenmeden gittim yanlarına, cevap alamadım.

O 0.00001 saniyede kornaya çalan taksi zaten çok var da, ben bir de 8. sıradayken çalana denk geldim. Ulan zaten saçma 1salise geçince korna çalman. bir de 8. sıradasın. iki dakka dur lan.
Sosyal ağlarda paylaş

Aiko said:

her gün ikitelliden göztepeye gidip geliyorum toplu taşımayla. adam olun.

https://www.google.com/maps/dir/%C3%96zg%C3%BCrl%C3%BCk+Park%C4%B1,+G%C3%B6ztepe+Mh.,+Kad%C4%B1k%C3%B6y,+T%C3%BCrkiye/Depo+Ardiyeciler+Sanayi+Sitesi,+Ziyag%C3%B6kalp+Mh.,+%C4%B0stanbul,+T%C3%BCrkiye/@41.0399428,28.8064705,11z/data=!3m1!4b1!4m14!4m13!1m5!1m1!1s0x14cac784c3370643:0x4a8db22a78e033b!2m2!1d29.05641!2d40.979274!1m5!1m1!1s0x14caa5ea66386801:0x265de650aed72bfc!2m2!1d28.7862003!2d41.0663726!3e0

Bu adama plaketini verin
Sosyal ağlarda paylaş

Arabayla sıkıntı oluyor evet =( Toplu taşımayla da can sıkıyor açıkçası. Kartal köprüsüne bir araç, metro, marmaray veya vapur, üzerine tramvaya biniyorsun. Gidiş dönüş 8 araca binme işi acayip sinir bozucu. Aradaki metro falan nispeten rahat ama kartal köprüsü akşam üstü mahşer yeri gibi oluyor. Bir milyon kişiyle beraber gelecek bir tane minibüs beklemek falan =/ Eziyet gibi.

Bir de dediğim gibi 4 küsür saat yolda geçiyor. Ben kendi evimden Bursa'ya 2.5 saate gidebiliyorum zaten =/
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Adana büyük şehirlerden, güzel yerleri de bayağı güzel. Tek sıkıntısı sıcağı ve insanlarının bir kısmı.

Benim kuzenimin eşi adanalı, orada yaşıyorlar. Gayet mutlular, çocukları iyi okullarda okuyor, yaşadıkları yer bayağı güzel, pırıl pırıl falan.

İstanbul'da yaşarken diğer şehirlere ben de meh diyordum da, Türkiye'de gayet yaşanası şehirler var. Adana bunlardan birisi mi ben bir şey diyemem de; İstanbul'a tercih edeceğim ya da gitsem İstanbul'u aramayacağım bir çok şehir var. Zaten İstanbul ftw, Adana lol falan diyenlerin çoğu İstanbul'u yaşayamıyor bile trafikte sürünmekten, leş gibi evlere binlerce lira vermekten.
Sosyal ağlarda paylaş

Valvyn said:

asyadakiler avrupaya avrupadakiler asyaya gitmeye çalıştığı sürece böyle olacak herkez kıtasında dursun pls

benim gözlemlerime göre, zamanında boğaz köprüleri yapılmasa istanbul yine yaşanılabilir bir yer olurmuş.
şu an işyeri=avrupa, ev=anadolu çoğu insan için saçma bir şekilde.
herkes birbirine abi oturduğun yer ile çalıştığın yer aynı kıtada olcak diyor ama bunları diyenlerin hepsi de levent'te çalışıp ümraniye'de oturuyor.

zamanında köprüleri yapmasan bu şehre işyeri avrupa da, ev anadolu da olayı kırılırmış.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...