Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

acil cep telefonu tavsiyesi


Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

gm discovery kullanyorum şu an. fena değil ama anneme paslayacam telefonu. çok astronomik beklentilerim yok telefondan sağlam olsun, tıkanmasın, kamerası harikalar yaratmasada tost makinesi gibi de olmasın. daha çok mail watsap internet vs için kullanıyorum. müzik film falan da izliyorum. şarjı da zırt diye bitmesin, ucuz olsun yani max 1k falan. gm discovery 2 alayım diyorum ama onda da hafıza genişletme yok beyinsizler sağolsun. ne aliyim lan acil bu hafta falan almam lazım.
google networkten memnun olduğum için androidden de memnunum açıkçası. pek nokia phone istemiyorum o yüzden.

PLS RSPOND
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

trapt said:

Asus'tan memnun muyuz ? Kötü yorumlar okuyorum bu aralar. Alıcam kararsız kaldım. 2 seneyi hayatta görmez diyolla


iki üç ay oldu hatuna alalı gayet memnun. beklentilerinle alakalı.
mesela o oyun oynamıyor, whatsapp instagram face falan kullanıyor onun için gayet yeterli, 2 sene sonra da yeterli olacak. kamerası iyi, gif falan çekiyor eğleniyor.

ben ilk çıktığı zamandan beri iphone 4s kullanıyorum mesela bu da eski teknoloji kaldı diğerlerinin yanında ama yetiyor bana.

beklentilerin yüksek değilse zenfone 6 hem fiyat hem donanım açısından çok iyi bence. teknolojiden maksimum yararlanıyorum tüm özellikleri sonuna kadar kullanıyorum vs. diyorsan en üst modellerden m8 alabilirsin bence. ama bu bakış açısı masraflıdır, aynı sekilde maksimum teknolojiyi takip etmek için yine 2 senede bir telefon değişirsin, değişen bir şey olmaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...