Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 gm discovery kullanyorum şu an. fena değil ama anneme paslayacam telefonu. çok astronomik beklentilerim yok telefondan sağlam olsun, tıkanmasın, kamerası harikalar yaratmasada tost makinesi gibi de olmasın. daha çok mail watsap internet vs için kullanıyorum. müzik film falan da izliyorum. şarjı da zırt diye bitmesin, ucuz olsun yani max 1k falan. gm discovery 2 alayım diyorum ama onda da hafıza genişletme yok beyinsizler sağolsun. ne aliyim lan acil bu hafta falan almam lazım. google networkten memnun olduğum için androidden de memnunum açıkçası. pek nokia phone istemiyorum o yüzden. PLS RSPOND Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 android için çok bir seçenek yok ya. htc alıyosun işte ucuz olsun dersen lumia ama android dediğin için eledim g3 var sanırım android olarak alternatif (daha ekonomik) ona iyi diyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 http://www.gsmarena.com/sony_xperia_m2-6146.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 asus zenfone 6 al. biraz büyük ama alısıyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Sony Xperia Z1 Compact. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Asus'tan memnun muyuz ? Kötü yorumlar okuyorum bu aralar. Alıcam kararsız kaldım. 2 seneyi hayatta görmez diyolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 iki sene sonra evet dandik kalacak fiyatına göre de gayet normal bi durum bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 paralel lg g2 yada huwei g7 1000+- bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 uzak dur gm den alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 uzsak dur gm den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 trapt said: Asus'tan memnun muyuz ? Kötü yorumlar okuyorum bu aralar. Alıcam kararsız kaldım. 2 seneyi hayatta görmez diyolla iki üç ay oldu hatuna alalı gayet memnun. beklentilerinle alakalı. mesela o oyun oynamıyor, whatsapp instagram face falan kullanıyor onun için gayet yeterli, 2 sene sonra da yeterli olacak. kamerası iyi, gif falan çekiyor eğleniyor. ben ilk çıktığı zamandan beri iphone 4s kullanıyorum mesela bu da eski teknoloji kaldı diğerlerinin yanında ama yetiyor bana. beklentilerin yüksek değilse zenfone 6 hem fiyat hem donanım açısından çok iyi bence. teknolojiden maksimum yararlanıyorum tüm özellikleri sonuna kadar kullanıyorum vs. diyorsan en üst modellerden m8 alabilirsin bence. ama bu bakış açısı masraflıdır, aynı sekilde maksimum teknolojiyi takip etmek için yine 2 senede bir telefon değişirsin, değişen bir şey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 babama discovery 2+ aldım. Çok güzel alet benim hiç hevesim yok mesela ama kamerası kasası, şarjı falan gayet hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 zenfone 6 büyük gelirse 5" modeli de var fakat pili düüşük mah. biraz erken bitiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VazgectimSenden Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Flassh said: zenfone 6 büyük gelirse 5" modeli de var fakat pili düüşük mah. biraz erken bitiyo Uygun fiyat yüksek performans telefonlarda zenfone tek alternatif oluyor diyebilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 baba lg aldım 1.1k verdim şimdi 300 tl etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar