DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 dana22 said: oglani yanina gondereyim mi? ciddiyim.. 1 kesinlikle guzel bir isin var..hep dedikleri gibi dunya yikilsa sen en azinsan kendi karnini doyurursun. az kendine bakiyorsan yerel kanallarla git gorus sana antin kuntin tarifler de bulalim.. dogmeat ustanin kosesi filan gibi yayin hayatina atil.once para filan vermezler ama deli reklam olur lokalde parlarsan kanatlanip ucarsin..gider devami. su anda piyasada martha acligi var..yani yemek show life style sunan birileri lazim ..bir suru cikti ama tutmadi hicbiri..dene sansini bana sorarsan aşçı olmasını istemem çocuğumun,gitsin plaza ortamlarında,mis gibi ablalarla,temiz temiz,9-6 çalışsın,hafta sonları tatili kendisine kalsın,anneler gününü,sevgililer gününü,yıl başını kutlayabilsin,fln ama tabi illa aşçı olmak istiyorsa erken yaşta başlaması büyük avantaj,çok büyük 4 yıl gastronomi okumaktansa 1 yıl bulaşık yıkaması,daha yararlı bence bir aşçının .eğer ciddiysen yardımcı olurum tabi,güzel bi mutfağa sokarız,ortamı görsün. tv kişiliği olmak heralde biraz çevre istiyor,o Arda fln mesela tv ye cıkmadan önce baya çevresi olan,ünlülerle takılan fln bi abiydi,çok takdir ediyorum kendisini,pek başarılı her halükarda tv şovu yapabilcek rüştte bir aşçı değilim henüz,belki bi 5 yıl sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Grego said: https://eksisozluk.com/eatwith--4000918 http://www.eatwith.com/ sen buna bir bak. evde başlarsın ufak ufak. küçük açacağın yer için, tecrübe olur. oha bu neymiş ya ahahah baktıkça şaşırdım,evde yemek yapıyolar,öyle ahım şahım birşeyde yok,kişi başı 40-50 dolar para alıyorlar,lan öyle bi kar marjıyla çalışan restoran çok az türkiyede hatta dünyada asdfasdf ulan bu acaipmiş,bunu inceleyecem,çok saol ya asdfsfasfd ulan neler var ya baktıkça şaşıyorum hahahah *edit , ya bahçeşehirde oturuyorum,şehir içine taşınıp taşınmama konusunu düşünüyordum,bu eat with me olayını yapabileceğimi bilsem kesin taşınırım,acaipmiş,ağzım açık kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 cocuk daha ufak bakalim meyli olursa dusunuruz.. tv showu vs yapmak tabi ki daha sonraki is yerel gazetede yemek tarifinden basla iste..hatta gazeteye de gerek yok 2.3 gunde bir internetten yemek tarifi yaz susle ole basla..yemek blogu tadinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 kisi basi 50 dolar az ya..yurtdisinda hele bir de michelin filan varsa 200 300 dolara cikarsiniz..yurtdisinda iyi yemek pahalidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 düşününce çok mantıklı ya. airbnb ev konusunu, yemekliye çevirdiler işte. insanlar hem geziyor, hem tanışıyor bir de yöresel yemekleri tadıyorlar. O para çok koymuyordur kimseye. ~ yırtdışına yakın zamanda çıksam bende deneyeceğim. zaten yorumlar herşeyi belli ediyor. sicilya ya gitsem, orada yaşayan adamın yaptığı yemekten hangi restoran daha iyi yada uygun olacak. f/p konusunda bence gayet mantıklı seçim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 abi restoran öyle tabi,ben evde yapan adamın kazandığı paraya hayret etmkele mesgulum su an 4 kişi gelse,40'ar dolardan 160 dolar ben o dört kişi için masaya 80-100 tl arası bi maliyetle donatırım harbi lüks olur masa,çok daha düşük bir maliyete bile çekebilirim. ordövr,salata,meze ana yemek tatlı fln ne istersen alkolu ayrı tutuyorum ama 1 bardak rakı yahut 1 bardak şarap sunmuşlar baktıklarım,atla deve değil güzel iş valla,bu marjinde kar eden gerçekten en lüks restoranlar,istanbulda sayılı,kişi başı 40-50 dolar para verecek olsam,miklaya gidebilirim mesela,asdfasdf,ilginç bi seçim evde olması,insanlar ev ortamının rahatlıgını fln istiyor heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 abi yaratici ol..konsept koy.. aklima geldi..cilingirci diye basla.. ortaya 20 turlu meze serp bi buyuk ac..es kaza yanina da tanbul calan birini bulursan ev ortaminda sahane kazanirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 turistlere de güzel pazarlanabilir bu. türk mutfağını merak eden, hoş sohbet arayan turistler gelebilir. her gelen milletten bir şey kaparsın belki :) turiste yönelik olunca restoran olarak kaydettirirsin kendini kayak ta falan oradan da gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 3. yemekten sonra polis de basar, o ev soyulur da her şey olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 home office gösterir niye polis bassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Sitede Türk host lar için yorum yapanlar arasında baya turist var zaten, bi bakayım ben bu işe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 @DoGMeaT, lütfen restoran açmadan önce nickini değiştirt =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 genelde tursitlere yönelik bir olay zaten ya inanamıyorum asdf denyonun koyduğu profile bak ingilizcesiz köylüler için : 20 yaşımda milyonlarla oynadım,truzim ajentası yönettim,gece klubü işlettim,yatırım yaptım,event management yaptım,gerçek hayatta farmville oynadım,ama meğer beni mutlu eden yemek yapmakmış,ayrıca kazandıgım paranın %5ini cocuklara bağışlıyom flnflnfln ya allahansen haadfasdfasf Dworgian said: @DoGMeaT, lütfen restoran açmadan önce nickini değiştirt =) aga 2002 de almısım hesabı,o yüzden leet,adminlere dürüm bile önerdim,düzeltmiyor vicdansızlar. napak artık leet kalacaz yapacak birşey yok *edit: ya o değilde yazınca farkettim,14 yaşından beri patiye girmek ne lan,nası banlamadınız o salak bebe halimi haahhaa patiden tanıştıgım adamlar büyüdü iş güç sahibi oldu evlendi fln ben hala boş kalfa başarı maşarı yok aga bende,try again next time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 DoGMeaT said: ya inanamıyorum asdf denyonun koyduğu profile bak iyiymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 dana22 said: wastyrx harbi kafes dogusu filan isindeysen senin en iyi yapacagin sey yurt disi supplement olayinin birinin tr dist almaktir.. Sebep? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 çünkü "bakın ben de bunla beslendim hayvan gibi vuruyorum" diyebilirsin -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 wastyrx said: dana22 said: wastyrx harbi kafes dogusu filan isindeysen senin en iyi yapacagin sey yurt disi supplement olayinin birinin tr dist almaktir.. Sebep? O_o Ben de anlamadım ama sonra sormaya da çok üşendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 gecen q2dm1'de iyi yardirdim bence iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 csgo da silver 2 den sillver 3 e çıktım kendimle gurur duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 nefret ettiğim sektörden eticarete geçiş hikayem http://i.imgur.com/VyjQPFk.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 e deli para abi..o kafes dogusculerinin gelirleri ya gym reklamlari ya supplement satislarindan geliyor. birazcik adin duyulsa cevrene ben sunlari kullaniyorum desen el altindan da supplement satsan deli para.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 BEN BİLDİM BEN BİLDİM!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 İlginç bir yaklaşımmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Adam işin maddiyatında olmayabilir o konuda. Herşeyiniz para olmuş arkadaş... Zevkine yaptığınız birşey yok mu sizin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar