Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başarı Hikayeleriniz

pontipati

Öne çıkan mesajlar

dana22 said:

oglani yanina gondereyim mi? ciddiyim..

1 kesinlikle guzel bir isin var..hep dedikleri gibi dunya yikilsa sen en azinsan kendi karnini doyurursun.

az kendine bakiyorsan yerel kanallarla git gorus sana antin kuntin tarifler de bulalim.. dogmeat ustanin kosesi filan gibi yayin hayatina atil.once para filan vermezler ama deli reklam olur lokalde parlarsan kanatlanip ucarsin..gider devami.

su anda piyasada martha acligi var..yani yemek show life style sunan birileri lazim ..bir suru cikti ama tutmadi hicbiri..dene sansini

bana sorarsan aşçı olmasını istemem çocuğumun,gitsin plaza ortamlarında,mis gibi ablalarla,temiz temiz,9-6 çalışsın,hafta sonları tatili kendisine kalsın,anneler gününü,sevgililer gününü,yıl başını kutlayabilsin,fln

ama tabi illa aşçı olmak istiyorsa erken yaşta başlaması büyük avantaj,çok büyük
4 yıl gastronomi okumaktansa 1 yıl bulaşık yıkaması,daha yararlı bence bir aşçının .eğer ciddiysen yardımcı olurum tabi,güzel bi mutfağa sokarız,ortamı görsün.

tv kişiliği olmak heralde biraz çevre istiyor,o Arda fln mesela tv ye cıkmadan önce baya çevresi olan,ünlülerle takılan fln bi abiydi,çok takdir ediyorum kendisini,pek başarılı

her halükarda tv şovu yapabilcek rüştte bir aşçı değilim henüz,belki bi 5 yıl sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

Grego said:

https://eksisozluk.com/eatwith--4000918
http://www.eatwith.com/

sen buna bir bak. evde başlarsın ufak ufak. küçük açacağın yer için, tecrübe olur.

oha bu neymiş ya

ahahah

baktıkça şaşırdım,evde yemek yapıyolar,öyle ahım şahım birşeyde yok,kişi başı 40-50 dolar para alıyorlar,lan öyle bi kar marjıyla çalışan restoran çok az türkiyede hatta dünyada asdfasdf

ulan bu acaipmiş,bunu inceleyecem,çok saol

ya asdfsfasfd

ulan neler var ya baktıkça şaşıyorum

hahahah

*edit , ya bahçeşehirde oturuyorum,şehir içine taşınıp taşınmama konusunu düşünüyordum,bu eat with me olayını yapabileceğimi bilsem kesin taşınırım,acaipmiş,ağzım açık kaldı
Sosyal ağlarda paylaş

düşününce çok mantıklı ya. airbnb ev konusunu, yemekliye çevirdiler işte. insanlar hem geziyor, hem tanışıyor bir de yöresel yemekleri tadıyorlar. O para çok koymuyordur kimseye.

~ yırtdışına yakın zamanda çıksam bende deneyeceğim. zaten yorumlar herşeyi belli ediyor. sicilya ya gitsem, orada yaşayan adamın yaptığı yemekten hangi restoran daha iyi yada uygun olacak. f/p konusunda bence gayet mantıklı seçim.
Sosyal ağlarda paylaş

abi restoran öyle tabi,ben evde yapan adamın kazandığı paraya hayret etmkele mesgulum su an

4 kişi gelse,40'ar dolardan 160 dolar

ben o dört kişi için masaya 80-100 tl arası bi maliyetle donatırım
harbi lüks olur masa,çok daha düşük bir maliyete bile çekebilirim.
ordövr,salata,meze ana yemek tatlı fln ne istersen

alkolu ayrı tutuyorum ama 1 bardak rakı yahut 1 bardak şarap sunmuşlar baktıklarım,atla deve değil

güzel iş valla,bu marjinde kar eden gerçekten en lüks restoranlar,istanbulda sayılı,kişi başı 40-50 dolar para verecek olsam,miklaya gidebilirim mesela,asdfasdf,ilginç bi seçim evde olması,insanlar ev ortamının rahatlıgını fln istiyor heralde
Sosyal ağlarda paylaş

genelde tursitlere yönelik bir olay zaten
ya inanamıyorum asdf denyonun koyduğu profile bak

ingilizcesiz köylüler için : 20 yaşımda milyonlarla oynadım,truzim ajentası yönettim,gece klubü işlettim,yatırım yaptım,event management yaptım,gerçek hayatta farmville oynadım,ama meğer beni mutlu eden yemek yapmakmış,ayrıca kazandıgım paranın %5ini cocuklara bağışlıyom flnflnfln

ya allahansen haadfasdfasf

Dworgian said:

@DoGMeaT, lütfen restoran açmadan önce nickini değiştirt =)

aga 2002 de almısım hesabı,o yüzden leet,adminlere dürüm bile önerdim,düzeltmiyor vicdansızlar. napak artık leet kalacaz yapacak birşey yok

*edit: ya o değilde yazınca farkettim,14 yaşından beri patiye girmek ne lan,nası banlamadınız o salak bebe halimi haahhaa

patiden tanıştıgım adamlar büyüdü iş güç sahibi oldu evlendi fln

ben hala boş kalfa

başarı maşarı yok aga bende,try again next time
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...