Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başarı Hikayeleriniz

pontipati

Öne çıkan mesajlar

Atlattığınız bazı zorluklardan sonra düzlüğe çıktığınız, gerçekten bir şeyleri başardım, iyi yerlere geldim dediğiniz öyküleriniz nelerdir? Yani cebimde 3 kuruş para yoktu şimdi şirketim var gibi 1-2 cümlelik değil de biraz uzun tutarak anlatırsanız çok makbule geçer, keyifle okuruz :)-D
Sosyal ağlarda paylaş

Torpil olmadığı için staj yapamamışken fakülte dönem içi staj imkanı çıkardı. Meslek lisesi gibi 1 yıl boyunca haftada 2 gün gittik.

Stajdaki performansla işe girdim.

Sonra bi üst pozisyona geçtim.

Ordaki müdürümle anlaşamadığımız için işi bıraktım.

Şimdi başladığım yerdeyim sfdgg.

Bi de üniversitede 3. yılımda panik atak yaşamıştım. Neyse psikoloj fln, ilaç yazdı. Xanax vermişti, ben onu içtiğim ilk gün 2 zorunlu 1 seçmeli dersin sınavına girmiştim.

Hesap makinesindeki rakamları bile tek tek arıyordum sdgsf.

Makine elemanlarından 80 küsür almıştım. Diğer zorunlu dersi hatırlamıyorum o da iyiydi. Seçmeli ders de gerektiği kadar alabilmiştim.

Bu da başarı sayılır bence, o rakamları nasıl düzgün geçirdim kağıda hala şaşırırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Lisede kimya hocam anneme "bu çocuk pek akıllı değil, üniversiteyi kazanabileceğini sanmıyorum." demiş, üniversiteyi kazandıktan sonra söylemişti annem bunu bana.

Makina Mühendisliği diplomamla işe girdim, Gemi İnşaatı Müh. diplomasını da münasip bir yerine sokmak için çift anadalla bitirdim (ikisi de onur derecesiyle).

Keşke sınavdan önce söyleseydi de MIT'e falan girerdim.
Sosyal ağlarda paylaş

Bana da lisedeki analitik geometrici sen kazanamazsın hiç boşuna kasma gibi bişey demişti.

Sınacdan sonra arkadaşlara sormuş o naaptı diye. Demişler makine mühendisliğini kazandı. Adam inanmamış bi süre dalga geçiyosunuz falan diye.

Analitik geometriyi sevmiyordum lan, ne yapayım.
Sosyal ağlarda paylaş

geçen yıl yarım kilo domates ve yarım kilo salatalık almam gerekti. koydum poşete tartıya gittim. verdim adama yarımşar kilo olacak dedim. domatesi tarttı 536 gr. salatalığı tarttı tam 500 gr. ne eksik ne fazla

http://j1311.hizliresim.com/1h/2/u58gl.jpg

salatalıkları poşete koyuşum, şöyle durup domates poşetiyle kıyaslamam, emin adımlarla tartıya gitmem, kendimden emin "yarım kilo olacak" diyişim ve adamın şaşkınlıkla karışık saygı duyması ağır çekimde gözümün önünde hala.
Sosyal ağlarda paylaş

Paticikte hiç tanıdığım yoktu, gerçekte tanıdıklarım dışında. Onlar sayesinde senkoyla tanıştım. Evde çok hayvan var diye hiç kimse kalmaya gelmezdi bize, senkonun da izmire geleceği tutmuş. Daha ilk görüşmemizde geldi bizde kaldı. Hem patiden biriyle arkadaş oldum, hem de eve kalmaya geldi birileri.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim şu sıralar en çok övündüğüm şey babam. Akciğerlerinin 3/4'ünü kaybetmesine rağmen akciğer kanserini yendi. Şu anda normal yaşantısına geri döndü. Kemoterapiden önceki kemik yoğunluğu, alyuvar, akyuvar sayıları kemoterapi sonrası düşük kaldı. Kemoterapi ve radyoterapi sebebiyle vücudu çöküşe girse de asla yatağa düşmedi. Çevrenizde kemoterapi gören kişiler varsa babamın uyguladığı diyeti uygulamasını tavsiye ederim kesinlikle.

Diyet: her gün ayak paça çorbası. Bir öğün mutlaka. (Doktor tavsiyesidir)
Sosyal ağlarda paylaş

Mal said:

geçen yıl yarım kilo domates ve yarım kilo salatalık almam gerekti. koydum poşete tartıya gittim. verdim adama yarımşar kilo olacak dedim. domatesi tarttı 536 gr. salatalığı tarttı tam 500 gr. ne eksik ne fazla

http://j1311.hizliresim.com/1h/2/u58gl.jpg

salatalıkları poşete koyuşum, şöyle durup domates poşetiyle kıyaslamam, emin adımlarla tartıya gitmem, kendimden emin "yarım kilo olacak" diyişim ve adamın şaşkınlıkla karışık saygı duyması ağır çekimde gözümün önünde hala.

abi şimdi sana inanılmaz saygı duydum
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Benim şu sıralar en çok övündüğüm şey babam. Akciğerlerinin 3/4'ünü kaybetmesine rağmen akciğer kanserini yendi. Şu anda normal yaşantısına geri döndü. Kemoterapiden önceki kemik yoğunluğu, alyuvar, akyuvar sayıları kemoterapi sonrası düşük kaldı. Kemoterapi ve radyoterapi sebebiyle vücudu çöküşe girse de asla yatağa düşmedi. Çevrenizde kemoterapi gören kişiler varsa babamın uyguladığı diyeti uygulamasını tavsiye ederim kesinlikle.

Diyet: her gün ayak paça çorbası. Bir öğün mutlaka. (Doktor tavsiyesidir)

geçmiş olsun.bu paça çorbası cidden her derde deva.benimde bir tanıdığım motor kazası geçirmişti daha yürüyemez demişlerdi günde 2 öğün paça içti şimdi halı saha maçlarına bile çıkıyor.hatta sürekli ayakta durması gereken işlerde bile çalıştı :)
Sosyal ağlarda paylaş

Shean said:

Dworgian said:

hayatımın yönünü 180 derece değiştiriyorum. iş anlamında değil. ilişki vs. kangren bişeyden kurtuldum hayatıma renk geldi be

ilişki dışında neler var anlatsana abi dinliyoruz

vs yok ya aslında. işte kangren bir evlilikten kurtuldum. kurtulunca aslında ne kadar ot ve boş yaşamaya başlamış ve mutsuz olduğumu gördüm. şimdi hayatımı yaşamaya başladığımı hissediyorum. gibi işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...