Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 sana net bi şekilde çelişkilerinden yola çıkarak anlatıyorum zaten bunu ama sen bunu çarpıtma olarak algılıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 adam ne geri vites yapti ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Tamam işte o seni iki yüzlü yapıyor. Beni de ikiyüzlü yapar, ama benim iki yüzlü olup olmamam seni etkilemez ki? Ahlaki değerlerimin çok zayıf olduğunu söylüyorum zaten. Umrum değil eşeğimi tecavüz etmiş kesip yemiş mi. Haber değeri bile yok benim için. Sizin için neden var? Tecavüz neden bu kadar önemli? hı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 suark eseklere mi halleniyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Önce halleniyor sonra kesiyormuş, benim anladıgım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 benim ikiyüzlü olmam da seni ilgilendirmez benim de umrumda değil eşeklere tecavuz edilmesi, benim icinde haber niteligi tasımıyor ama toplumlarla empati yaparsan şunu gayet çözebilirsin bi kere insan ile eşek üreyemiyor, bu iç güdüsel olarak üremeye programlanmış beyinde gereksiz ve zaman kaybı olarak algılanabilir, bu algı davranış olarak ayıplamaya dönüyor aynı birini öldürdüğünde insan soyuna zarar vermeyle alakalı iç güdüsel bir tepki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Hayvanı kesip yemek (=beslenme) bireysel doğal yaşam döngüsünün sürdürülebilmesi için bir ihtiyaçtır. Vegan beslenme doğal yaşam döngüsünde yeri olmayan suni bir beslenme çeşidi. Bu yüzden hayvanı yemeye ses çıkarılmaz. Tecavüz etmemek doğal yaşam döngüsünün devamı için bir ihtiyaç değildir, o yüzden çıkarılır. Öldürmek yerine göre değişir. Kendi hayatını kurtarmak için sana saldıran kuduz hayvanı can havliyle öldürürsen bireysel yaşamını sürdürebilmen için ihtiyaçtır, yoldan geçen hayvanın kafasına taş atar öldürürsen ihtiyaç değildir ses çıkarılır. Çok basit sorgulamayla çıkıyor aslında ortaya, öyle millete sormaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 doğru ama bu tepki eşeği kesip kenara atınca oluşmuyor. Neden? Çünkü toplumda tecavüz etmek öldürmekten kötü. Haberi yapan ve ilgilenen herkesin temelde düşüncesi bu. @rewendor Tecavüz ordaki adamın ihtiyacı, Cinsellik bir ihtiyaç. Yemek yemek gibi bir şey. Üreme amacı taşımasına gerek yok, eğer mesele üremek olsa çocuğu olmayan çiftlerin seks yapması da haber olmalıydı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 hayır değil sen öyle diyince de öyle olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Eh açıkla o zaman, tecavüz niye bu kadar önemli? Üreme deme lütfen, yukarda açıkladım neden üreme kaynaklı olmadığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 at, eşek, silah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 hayvana eziyet edilmesi doğru değildir, hayvanın etinden sütünden gücünden faydalanmak dışında yaradılış amacına aykırı keyfi şeylerde kullanmak insanlıkla bağdaşmaz. olay bundan ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Zikko said: doğada bir aslan bir ceylana tecavüz ediyor mu ? Suark said: ayrıca diğer soruyada cevap istiyorum hayvanı kesip yiyince ok tecavüz edince ok değil nedne? yunuslar bulduklarına kerkiniyor abi :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 teknik olarak etinden sütünden ve gücünden faydalanmakta yaratılış amacına uygun şeyler değil ki asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 eziyet etmek neden öldürmekten kötü? buda çok saçma yani. Ölüyor la hayvan, varlığı yok oluyor. imamizer said: hayvana eziyet edilmesi doğru değildir, hayvanın etinden sütünden gücünden faydalanmak dışında yaradılış amacına aykırı keyfi şeylerde kullanmak insanlıkla bağdaşmaz. olay bundan ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 sayfanın en üstündeki postumda açıkladım zaten üremek iç güdüsel olarak programlanmış soyumuzu devam ettirmek için zorunlu cinsellik keyfi bir ihtiyac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Evet işte, adam üremek için değil cinsellik için yapıyor onu. İhtiyaçtan yani , yemek yemek gibi. ama cinsel ihtiyacını giderince suc öldürüp yiyince değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 evet ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 tarafları anlayamadım ben bi taraf eşşeklerin eti yenmiyor ama hiç değilse tecavüz edilebiliyor diyor öbür taraf eşşeğin etini yemiyosun ama tecavüz ediyosun iki yüzlülük bu mu diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 yemek yemezsen ölüyorsun tecavuz etmezsen ölmüyorsun bunun farkındasın di mi o "gibi" yi koyarken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Et yemezsen ölmüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 en az senin kadar iki yüzlü herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 ben gelicem silkecem ikinizi de etik olarak o olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Suark said: @rewendor Tecavüz ordaki adamın ihtiyacı, Cinsellik bir ihtiyaç. ABİ NE ALAKASI VAR NEREYE GETİRDİN KONUYU AHAHAH cinsellik dediğin siki bi yere sokup çıkarmaktan mı ibaret? hayvanla ilişkiye girmek masturbasyondan öteye geçemez. cinsellik ihtiyacı büyük oranda duygusal, psikolojik doyuma dayanıyor aslında. neyse bu kısım ağır gelir de... şu dediğin cümleye göre tüm tecavüzcüler açlıktan ölmek üzere olan birinin fırından ekmek çalması kadar masum oluyor. öyle mi gerçekten? sen böyle mi karşılarsın birisi sana tecavüz etse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 olabilir konunun benimle alakası yok. Fistan said: en az senin kadar iki yüzlü herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar