Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pic Thread #3

quixef

Öne çıkan mesajlar

Tamam işte o seni iki yüzlü yapıyor.
Beni de ikiyüzlü yapar, ama benim iki yüzlü olup olmamam seni etkilemez ki?

Ahlaki değerlerimin çok zayıf olduğunu söylüyorum zaten. Umrum değil eşeğimi tecavüz etmiş kesip yemiş mi. Haber değeri bile yok benim için.

Sizin için neden var? Tecavüz neden bu kadar önemli? hı?
Sosyal ağlarda paylaş

benim ikiyüzlü olmam da seni ilgilendirmez
benim de umrumda değil eşeklere tecavuz edilmesi, benim icinde haber niteligi tasımıyor
ama toplumlarla empati yaparsan şunu gayet çözebilirsin
bi kere insan ile eşek üreyemiyor, bu iç güdüsel olarak üremeye programlanmış beyinde gereksiz ve zaman kaybı olarak algılanabilir, bu algı davranış olarak ayıplamaya dönüyor aynı birini öldürdüğünde insan soyuna zarar vermeyle alakalı iç güdüsel bir tepki
Sosyal ağlarda paylaş

Hayvanı kesip yemek (=beslenme) bireysel doğal yaşam döngüsünün sürdürülebilmesi için bir ihtiyaçtır. Vegan beslenme doğal yaşam döngüsünde yeri olmayan suni bir beslenme çeşidi. Bu yüzden hayvanı yemeye ses çıkarılmaz.

Tecavüz etmemek doğal yaşam döngüsünün devamı için bir ihtiyaç değildir, o yüzden çıkarılır.

Öldürmek yerine göre değişir. Kendi hayatını kurtarmak için sana saldıran kuduz hayvanı can havliyle öldürürsen bireysel yaşamını sürdürebilmen için ihtiyaçtır, yoldan geçen hayvanın kafasına taş atar öldürürsen ihtiyaç değildir ses çıkarılır.

Çok basit sorgulamayla çıkıyor aslında ortaya, öyle millete sormaya gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

doğru ama bu tepki eşeği kesip kenara atınca oluşmuyor.

Neden?

Çünkü toplumda tecavüz etmek öldürmekten kötü. Haberi yapan ve ilgilenen herkesin temelde düşüncesi bu.

@rewendor
Tecavüz ordaki adamın ihtiyacı, Cinsellik bir ihtiyaç. Yemek yemek gibi bir şey. Üreme amacı taşımasına gerek yok, eğer mesele üremek olsa çocuğu olmayan çiftlerin seks yapması da haber olmalıydı değil mi?
Sosyal ağlarda paylaş

eziyet etmek neden öldürmekten kötü? buda çok saçma yani. Ölüyor la hayvan, varlığı yok oluyor.
imamizer said:

hayvana eziyet edilmesi doğru değildir, hayvanın etinden sütünden gücünden faydalanmak dışında yaradılış amacına aykırı keyfi şeylerde kullanmak insanlıkla bağdaşmaz. olay bundan ibaret.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

@rewendor
Tecavüz ordaki adamın ihtiyacı, Cinsellik bir ihtiyaç.

ABİ NE ALAKASI VAR NEREYE GETİRDİN KONUYU AHAHAH

cinsellik dediğin siki bi yere sokup çıkarmaktan mı ibaret? hayvanla ilişkiye girmek masturbasyondan öteye geçemez. cinsellik ihtiyacı büyük oranda duygusal, psikolojik doyuma dayanıyor aslında. neyse bu kısım ağır gelir de...

şu dediğin cümleye göre tüm tecavüzcüler açlıktan ölmek üzere olan birinin fırından ekmek çalması kadar masum oluyor. öyle mi gerçekten? sen böyle mi karşılarsın birisi sana tecavüz etse?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...