Cuce Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 ahahah off ne kadar iyi bir karikatürmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 offfffff aahah o kadar yanlis ama o kadar komikki :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 ahah çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 niye yanlış olsun ki kürtler eşşekle ilişkiye girmiyor mu? böle bi ayrımmı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 bu arada eşşekçilik aslen orta anadoluda yaygın ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 yanlis cunki politically incorrect ama bu onu sadece dahada komik yapiyor ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 eşşekle ilişkiye girmenin suç falan yada ayıp olması çok salakça lan. neden? yani hayvana biniolar çıt yok hayvanı kesip yiyolar çıt yok e tecavüz edilolar ABOOOO. niye? cinselliğe neden bu ayrım sorarım size pati halkı! ayrıca yanlış falan degıl, kürtler eşekle ilişkiye girmiyorlarmı yaw? bunun bi millet ayrımı falan mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Suark said: eşşekle ilişkiye girmenin suç falan yada ayıp olması çok salakça lan. neden? yani hayvana biniolar çıt yok hayvanı kesip yiyolar çıt yok e tecavüz edilolar ABOOOO. niye? cinselliğe neden bu ayrım sorarım size pati halkı! ayrıca yanlış falan degıl, kürtler eşekle ilişkiye girmiyorlarmı yaw? bunun bi millet ayrımı falan mı var? yani benim bildiğim kadarıyla bir kürt geleneği değil eşşek sikmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 geleneksel eşşek karnavalları falan olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 dayanamıcam ya koyuyorum http://www.sefainan.com/wp-content/uploads/2013/07/703.jpg neyse komik değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 tabi değil de herkes yapar kürtler yapmaz diye bişi var mı? Köy yerlerinde dönüyodur bu muhabbet eşşek ne kadar çoksa ihtimal o kadar fazla =). Ha dersenki hiçbir kürt hayatı boyunca böle bişi yapmamıştır glorious kürt tarihinde böyle bir şeye rastlanmamıştır o zaman evet karikatür yannış derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 olm ayıboluyo sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 ayrıca diğer soruyada cevap istiyorum hayvanı kesip yiyince ok tecavüz edince ok değil nedne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 LAN AHAHA utanarak güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 komik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Suark said: ayrıca diğer soruyada cevap istiyorum hayvanı kesip yiyince ok tecavüz edince ok değil nedne? 2 dir soruyorsun da ciddi ciddi sormuyorsun di mi? bi an tereddüte düştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 doğada bir aslan bir ceylana tecavüz ediyor mu ? Suark said: ayrıca diğer soruyada cevap istiyorum hayvanı kesip yiyince ok tecavüz edince ok değil nedne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 yoo gayet ciddiyim. Bence çok taraflı, tutarsız bi yaklaşım. Aynı kafa şeyde var, sırf hayvanlar kendine benzio diye bitkilerden kayırıp vejeteryan olmakta var. ikiyüzlülük diz boyu hehe. daha ileri levelı kuzuyu hapur hupur götürüp kedi köpeğe laf edende var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 yunuslar insana tecavüz ediyor. Ayrıca etmese ne olur ki ne alaka? Zikko said: doğada bir aslan bir ceylana tecavüz ediyor mu ? Suark said: ayrıca diğer soruyada cevap istiyorum hayvanı kesip yiyince ok tecavüz edince ok değil nedne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 neyse suark çok içerledi, belli ki bişeyler olmuş, deşmeyelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 bide bıyık böle hayvana tecavüzden birşey olmaz diyordu bıyık seviyesindemisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Hepiniz banlanacaksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 ben olsam zipzipi mahkemeye veririm cok net. sakanin da bir siniri var public ortamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Şaka olduğunu nereden çıkarıyorsun, theridoneın izmirde çok eşeğin kalbini çalmışlığı var... (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar