Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 subway'i de mi beğenmiyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 chain herhangi bisey begenmek anlamsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Keçiye Abdulrahman Çelebi diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 en iyisi fastfood kendinizi kandırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Ne, midye mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Yengeç eti güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 said: http://i.imgur.com/tgH7JlH.jpg ohahah abi inanılmaz tatlı çıkmış lan bebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Black-ice said: dünyanın en güzel yemeği 3,5 dakika kaynamış suda haşlanıp, sonradan kabuğu soyulup, beyaz tepesi koparılıp tuzla yenmiş, sonra sarısı kaşıkla delinip içine tuz ve tereyağı eritilmiş rafadan yumurtadır. daha güzel bir yemek bulamadım ben daha. Rekorun kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Black-ice said: dünyanın en güzel yemeği 3,5 dakika kaynamış suda haşlanıp, sonradan kabuğu soyulup, beyaz tepesi koparılıp tuzla yenmiş, sonra sarısı kaşıkla delinip içine tuz ve tereyağı eritilmiş rafadan yumurtadır. daha güzel bir yemek bulamadım ben daha. alternatif olarak içine az trüf esansı eklenmiş bol tereyağlı bir hollandaise soslu poached egg de tavsiye edebiliriz. nöm. bi de 3.5 dakika çok az, beyazları falan hep cıvık cıvık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 quixef said: Fasulye sadece zeytinyağlı olur, aksini iddia edenler Ankaralı falandır. EDIT: Lan sinirlendim yine. Çalıştığım devlet kurumunun yemekhanesinde yemek kalitesi böyle yerlerin oldukça üzerinde ama yemek listesine bakıyorsun misal "Idı bıdı taze fasulye vıdı" yazıyor, bir İzmirli olarak zeytinyağlı taze fasulye hayaliyle gidiyorsun aşağı, saat 8 den öğle yemeği saatine kadar kaynatılmış kıymalı fasulyeyle karşılaşıyorsun. Büyük üzüntü. Adamlar zeytinyağlı sebzeyi sadece garnitür olarak arada veriyorlar, ana yemek olarak zeytinyağlı sebze yemeği kesinlikle yok. Ne zaman sebze çıksa, Armada/Cepa/Kentpark tabi ondan sonra. Zeytinyagi pahali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 dafuq? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 bu ne lan ahahahsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 lcd kafasının böylesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 horacegoesskiing said: Black-ice said: dünyanın en güzel yemeği 3,5 dakika kaynamış suda haşlanıp, sonradan kabuğu soyulup, beyaz tepesi koparılıp tuzla yenmiş, sonra sarısı kaşıkla delinip içine tuz ve tereyağı eritilmiş rafadan yumurtadır. daha güzel bir yemek bulamadım ben daha. alternatif olarak içine az trüf esansı eklenmiş bol tereyağlı bir hollandaise soslu poached egg de tavsiye edebiliriz. nöm. bi de 3.5 dakika çok az, beyazları falan hep cıvık cıvık :P biz burda patatesli pideye talim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 somon da mı var bunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 https://pbs.twimg.com/media/B8ZLRDnCEAE8Qdt.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 HAHAAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Offf ahahahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 SDFLHSDFLH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Şu ırkçı karikatürleri bu kadar komik yapmayın emenike göze sevimli gözükmeye başlıyor adgasdff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 asdfsdf süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 abi çok özürlü bi karikatür şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 simdi di gelecek ve hepinizi silecek hic varolmamis gibi olacaksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 lan quzi keri de acaip kufurmus. ahsdhhasdh sevimli kiz falan gibi birseydir heralde diye baktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 quzi keriye su kaçırmak abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar