Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 DarKRideR said: kfc ekmeğini kim seviyor lan? hani çok kfc yemem ama 10 yılda totalde bi 50-60 kere gitmişimdir. O ekmek bir kere bile pişmiş gelmedi. İstanbul-İzmit-Ankara hepsinde gittim farklı farklı şubelere asfasd Gerçi KFC zaten komple boktan bir fast foodcu, Popeye's varken oradan yiyen fakirdir. Ruh fakiri iyi ki çok gyemiyormuşsun, 2 ayda 1 kfc yerim demiyor da 10 yılda 50-60 kere gittim diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Laurelin said: offf yemek muhabbeti aciktirdi, oglen olmus hazir dunden kalan yemegimi yiyim, baya guzel olmus :3 http://2.bp.blogspot.com/_LVPunSxnckE/TN084ybw4AI/AAAAAAAAAaI/D6cXtL-iSmI/s1600/finished+dish%252C+kiymali+fasulye.JPG son sayfalardada pic olsun bolece :p şunu zeytinyağlı değil de kıymalı yapmak çok yanlış bi seçim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Glatheros said: DarKRideR said: kfc ekmeğini kim seviyor lan? hani çok kfc yemem ama 10 yılda totalde bi 50-60 kere gitmişimdir. O ekmek bir kere bile pişmiş gelmedi. İstanbul-İzmit-Ankara hepsinde gittim farklı farklı şubelere asfasd Gerçi KFC zaten komple boktan bir fast foodcu, Popeye's varken oradan yiyen fakirdir. Ruh fakiri iyi ki çok gyemiyormuşsun, 2 ayda 1 kfc yerim demiyor da 10 yılda 50-60 kere gittim diyor. ahahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 ^ ahahahahahahahah yarıldım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 abi yukarıda öyle örnekler verildi ki adam dedi ben az yiyorum demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Yok lan KFC'den tiksiniyorum harbi, o yoğunca gittiğim dönemde öğrenci olduğum dönem falandı. Son 2 yılda totalde 1 kere gittim mesela. o da capacity'dekine arkadaş grubu çok gitmek istedi diye. Bir kez daha tiksindim. Ya sanki sadece KFC'nin kullandığı leş bir yağ varmış gibi, ne bileyim Dubai'de her boka palmiye yağı koymaları gibi bunlarda böyle sikimsonik bir yağ mı kullanıyorlar ne fast food olayında TR de tiksindiğim tek yer KFC. Popeye's e düşüyorum ama ne yalan, 1 ay oldu falan oraya da gitmedim gerçi de ondan önce sanırım haftada bir Wicked Menü çekerdim asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Popeye's a da laf söyletmem. TR de fast food diyince Carls JR ile birlikte = http://i.imgur.com/i3D8lfe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Ne fark var kfc ile popeyes arasında, anlatsana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 biri tavuktan yapıyor diğeri ornitorenkten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 şu o kadar doğru bir tespit ki DarKRideR said: kfc ekmeğini kim seviyor lan? hani çok kfc yemem ama 10 yılda totalde bi 50-60 kere gitmişimdir. O ekmek bir kere bile pişmiş gelmedi. İstanbul-İzmit-Ankara hepsinde gittim farklı farklı şubelere asfasd Gerçi KFC zaten komple boktan bir fast foodcu, Popeye's varken oradan yiyen fakirdir. Ruh fakiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 kfc nin tavukları daha büyük ama ikiside o paraya değmez.ulan tavuk lan 2 kilo fiyatına 2 tavuk 1 kola veriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 gerçek bir esnaf yorumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Wishmaster said: Ne fark var kfc ile popeyes arasında, anlatsana.. hacı diyorum ya kfc'nin yağından mıdır pişirme tekniğinden midir kullandıkları tavuklardan mıdır nedir bana çok kötü geliyor. Yiyemiyorum. Popeye's öyle değil ama, daha hafif oluyorlar. Yine yağlı tabii ki dibine kadar da böyle bokunu çıkarmadıysan eğer yedikten sonra mideni vs. hiçbir şekilde rahatsız etmiyor. KFC yedikten sonra resmen ağzımda leş gibi bir tad vs. oluyor. Esnaf said: kfc nin tavukları daha büyük ama ikiside o paraya değmez.ulan tavuk lan 2 kilo fiyatına 2 tavuk 1 kola veriyorlar Dışarıda yemek zorundaysan iyi seçenek Popeye's, misal o Wicked Menü 15'li 11.50 mi neydi yanılmıyorsam. Tam tavuğu biz bazen canımız çektiğinde pişmiş olarak 7.5'a alıyoruz. Hani bu yüzden Wicked kola ve patatesiyle kemiksiz olarak gayet güzel oluyor. İnsan olana yetiyor da 15 tanesi asdfsda Bu arada Popeye's 'in kemikli menülerini de yemiyorum. Onlarda leş gibi oluyor. Kemiksiz için övüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 popays cidden çok daha güzel bu arada kfc'ye göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 fesfud tartışması yapılıyor iyi kötü diye ALLAHIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 hepsi aynı. popays şimdilik daha az popiler diye övülüyor işte. ilerde popularitesi artınca itin götüne sokarız tekrar başkasını överiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Laurelin said: offf yemek muhabbeti aciktirdi, oglen olmus hazir dunden kalan yemegimi yiyim, baya guzel olmus :3 http://2.bp.blogspot.com/_LVPunSxnckE/TN084ybw4AI/AAAAAAAAAaI/D6cXtL-iSmI/s1600/finished+dish%252C+kiymali+fasulye.JPG son sayfalardada pic olsun bolece :p şunu zeytinyağlı yapacaksın arkadaşım yanına da cacık ohh mis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 mevsimi değil şimdi konservesi de meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 fasulye kıymalı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 kıymalı fasulye mi olur ya allahsen. ağzınızın tadı yok sizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 yumurtalıda olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 bol pul biber birde yanındada turşu olacak ekmeği banacan böyle hmpfs hmfps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 fasulye barbunyalı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Fasulye sadece zeytinyağlı olur, aksini iddia edenler Ankaralı falandır. EDIT: Lan sinirlendim yine. Çalıştığım devlet kurumunun yemekhanesinde yemek kalitesi böyle yerlerin oldukça üzerinde ama yemek listesine bakıyorsun misal "Idı bıdı taze fasulye vıdı" yazıyor, bir İzmirli olarak zeytinyağlı taze fasulye hayaliyle gidiyorsun aşağı, saat 8 den öğle yemeği saatine kadar kaynatılmış kıymalı fasulyeyle karşılaşıyorsun. Büyük üzüntü. Adamlar zeytinyağlı sebzeyi sadece garnitür olarak arada veriyorlar, ana yemek olarak zeytinyağlı sebze yemeği kesinlikle yok. Ne zaman sebze çıksa, Armada/Cepa/Kentpark tabi ondan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Fistan said: mevsimi değil şimdi konservesi de meh annem konserveliyor, bi ara gel yapsin hic mehlik durumu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar