Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pic Thread #3

quixef

Öne çıkan mesajlar

goldbären said:

şu andan itibaren kötü beslenmeyi bırakıyorum.

dolaptaki son ice tea bir de kinder happy hippo var onu da iyyim VALLA SON

bir koliye yakin yemek dagittim ben rejime baslarken, aman bu son diyince olmiyor son hicbir zaman :D ya git birine ver yada cope at direk cidden kararli isen :D

kizartmanidna sgaliklisi yok, hic kandirmayalim birbirimizi. firinda krem santi ile yapilan patates bile kizarmis patatesten daha saglikli

lays firinda da super birsey bu arada, keske sadesini turkiyedede satsalar ama sirf aromalilar var :(
Sosyal ağlarda paylaş

bizim üniversitenin kantininde godtier sandviç yaparlardı

ekmeği eline aldığında içinden fışkıran malzemenin oluşturduğu o dolgunluk, anlayamazsınız

hergün sandviç yerdim, eve akşam yerim diye paket yaptırıp götürürdüm o derece

bir pelin abla vardı, böyle farklı farklı hediye gibi paketlerdi sandviçleri, zeytinli ekmek parmesanlı ekmek hede getirttirirdi random okul kantinine, öyle severek yapardı lan

şimdi o günlerin reminiscenti kafasına bir subwayden yiyorum fastfood olarak

1 sandviç + içecek + 2 cookie 25 milyon ve fakirim, o biraz sıkıntı oluyor sadece
Sosyal ağlarda paylaş

Ergenlik doneminde mcdonalds filan takiliyorduk, universiteye baslayinca kendiliginden azaldi. Artik taksim e yakinliktan midir nedir, daha yoresel lezzetlere verdik kendimizi. Bir lan party sonrasi mcdonalds i rafa kaldirma karari aldim(sabahleyin sogumus patates kizartmasi mi yenir yahu), yilda 1 e indirdim. Yurtdisina cikinca biraz Hardees i filan denedik, ama TR deki hijyen filan olmayinca, o da yalan oldu. Zaten KFC, Burger King filan da ayni durumda. Neredeyse 2 senedir hicbiriyle isim olmadi.

Subway le, organik pizza yapan bir yer var onlara devam. Birde dusuk kalori fast food satan bir yer var, adamlar peynir ekmek gibi satis yapiyor. Birde aylik paket cikarmislar gunluk 3 ogun yemegini getirip teslim ediyorlar kalori planina gore. Yasam koclari halt etmis.

Turkiye fast food un biraz daha cesitlenmesi lazim, healthy living ayagina.
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

fastfood kotulemek degil, eski evime 5dk idi burger king. hayatimda bir donem aksam 5-6 gibi uyaniyor, 7 gibi BK e gidip 3 hamburger - 3 tavukburger aliyordum (bazen en buyuk boy patateste ilave ediyordum buna), migrostanda 2.5lt kola ve abur cubur alip wow un basina geciyordum, bilgisayar masamin yaninda tuzluk ve ketcap mayonez bulunurdu hep ki mini buzdolabi aliyimda kapali balkonuma koyiyim, kola stoklarim kafasi vardi. sabaha kadar abur cuburlari tuketip acilir acilmazda dominostan 2 buyuk boy pizza soyleyip onu yiyip yatip uyuyordum. yurtdisina gittigimde kaldigim yere yakin burger king ve mcdonalds aradigim ilk seyler oldu direk, yemek yapmakla ne ugrasicam her aksam gene yerim living the dream olur kafasi vardi.

Efsaneymiş, pragrafdan resmen doymuş yağ akıyor :).
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...