Masakari Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Her ne kadar yanlı davranıp Naruto demek istesem de One Piece. Naruto bir animenin nasıl yapılmasının en güzel örneklerinden biridir. Fakat bir animenin nasıl yapılmamasının da en büyük örneğidir. Çok yanlış yerlerde filler girip arayı uzatmalar, insanı hikayeden soğutmalar yapılacak iş değildi bunlar. Naruto'dan Shippudden'e geçişteki fillerlar bir nebze kabul edilebilir fakat şu son arcta yaptıkları resmen cinayet oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 ben one piece i izlemeyi şu köpek yüzünden bırakmıştım. http://www.youtube.com/watch?v=EJPx9zJEItM düşünsenize köpeciğe ölmüş sahibinden kalan son şey napıyo şerefsiz. nasıl üzülüyor köpecik. soruyorum senaristlere. sebebi neydiki? ne gerek vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Wishmaster said: Naruto'yu oylayanlar sanırım One Piece'i izlemeyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 yazuach said: Şu sahne tek başına yeter. Ah ulan tekrar izleyesim geldi... goosebumps.pdf abi bu off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=PxFgK_A1F0Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Gök Adası'nın ortalarındayım, nerede o world building göremedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 oda senin körlüğün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 World building var ama öyle bir anlattınız ki neler neler bekliyordum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Dimi? Fanları dinleyince insan kusursuz narutonun 10 katı bir kurgu bekliyor ama sonra bakıyosun 4. bölümde lastik çocuk iple bağlanmış kafes içinde rehin falan asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 skypiea'dan sonra taşlar ufak ufak yerine oturacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 işte her bölüm bir çakıl taşı yerine oturacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 One Piece kurgusu baştan sonra var ya, Skypie'den sonra hızlanıyor sadece ama temel yine önceki bölümlerde atılıyordu. Skypie'den sonra yanılmıyorsam Enies Lobby geliyordu. Serinin en harika arc'ı bana kalırsa, sonra Thriller Bark bayağı sıkıcı ama ondan sonra tekrar güzelleşiyor. Gerçi dur Marineford Arc'ı var daha, en en en iyisi oydu. marineford'da zaten serinin miladı direkt, oraya kadar izleyen adam için one piece direkt en iyi üç anime arasına girer asdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 33. başlıyor. Hayatımda böyle hızlı Inuyasha okumuştum bir. Yarıladım bakalım. Naruto'nun ilk yarısı daha sağlamdı bence ama ikinci yarısında çökmeye başlamıştı, bu nasıl olacak bakalım. Bir de böyle devam edecek mi ada ada, yoksa time skip filan olacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 ada ada yola devam ama time skip var.daha yeni oldu time skip spo vermeyeyim bir de aynen marineford animenin zirvesi direk :D ondan sonra bağlanmıştım bende.o bölümlere kadar tek tük izliyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Enies Lobby açık ara en iyi arctır bana görede. Ordan itibarende durmuyor bir daha zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 marineford'un üstüne yok ya. hala arada açıp 3-5 bölüm izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 GERGE said: Gök Adası'nın ortalarındayım, nerede o world building göremedim daha. Sık dişini Water 7 a az kalmışsın. Ondan sonrasında zaten nefes alamayacaksın bir süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Gök adası bittide, Alabasta daha iyiydi. Water 7 başlamış şimdi bakalım. Bir de Enel çok OP adamdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 yumy said: Dimi? Fanları dinleyince insan kusursuz narutonun 10 katı bir kurgu bekliyor ama sonra bakıyosun 4. bölümde lastik çocuk iple bağlanmış kafes içinde rehin falan asdfsd demekki yeterince hype yapmamışız. skypie en zayıf arc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 GERGE said: Bir de Enel çok OP adamdı. Halen tartışılıyor daha iyisi yok seride diye sdfsda yani ciddi anlamda en efsanevi güç bütün serideki, daha iyisine rastlamadım. Ya da benim de böyle yıldırımdı ottu boktu hoşuma gidiyor diye öyle hissediyor olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 kizaru'nun yetenek de çok efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Enel, şimdiye kadar yeteneklerini görebildiğimiz en güçlü adam. Geri gelecek diyorlar ama dur bakalım. Bu gelişinde ruffyi pestil edebilir zira geçen sefer çok sallamamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Luffyi nasil pestil edicek, Luff adamın yeteneğe immune :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Yani şey olayı da var, Luffy o zaman haki nedir bilmiyordu ve doğal olarak kullanamıyordu. Sağlam hakili bir adamla haki bilmeyen Enel'in pek şansı yok. Ha kendisi de öğrenmiş olacak falan ancak ki Enel'in geri döneceği zaten bayağıdır söyleniyor. Çok daha sağlam ve haki öğrenmiş dönerse işte böyle aralarda bir arc'ta zaman geçirmelik sağlam boss olabilir. Yani bakıyorsun çünkü bir 14 yıl daha çizeceğim demişti Oda birkaç yıl önce, 14 yılda en az 10 arc olacak desek 10 düşman ya da konu demek oluyor. Olası rakipler; Donanma (Borsalino vs. topyekün savaş olur) Akainu (Donanmadan ayrı baş boss) Teach ( Final boss) Yonkou'lardan ikisi, isimlerini unuttum asdfsd Shanks var, boss olarak gelmez ama kapışma sözü var. Arc'a konu olmaz. Dragon var daha, babası ile karşılaşacağı bir arc kesin olacaktır. Mihawk vs. Zoro'su vs. olacak daha. Yani böyle bile baktığında maksimum 7-8 arclik boss, konumuz var. bu aralarda eskilerden mutlaka dönüş olur. Yeni bosslarda gelir ama bilmiyorum. Enel mutlak geri döndürülecek karakter. Nitekim adamlar daha geçen yıl 2 farklı boyutta Enel figürü bastırdılar. Unutturmakta istemiyorlar belli ki karakteri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Enel ilk karşılaşmalarında luffyi gram sallamadan dövüştü. Ki adamda da çok sağlam haki var. Karşılaşmalarında bir etken değil haki. Luffy amacının önündeki bir engeldi, bu sefer amacı luffy olarak geri dönerse ortalık karışır fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar