sharky Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Olm yok diyorum hala var diyorsunuz :) Tekrar sorayım elemanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 yok sharky 255s modemde bariz şekilde bir çok kişide dns problemi gözükmüş. yukarıdaki quote lere bak istersen. bunun gibi bir sürü yazı var aynı konuda. Bende bu modem yok ama çok fazla benzer şikayeti yazan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 E zenmate falan açmadan dns ayarıyla bile imgur açılmıyor evde SOL'da. Ama iş yerinde dnsle açılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 IPv6 yı disable edip ( PC ya da Modem üzerinden ) bir dener misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 O kadar laf edip, bir test yapmamak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Bende bekliyorum 255s modemi olan arkadaşlar bi check ediverin ya. ona göre bende bu modemi alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Evde degildim, hanima da kurcalattirmak istemedim. Aksam yazan herseyi denedim tekrardan. Sanirim ipv6 disable cozdu. Eve gidince tekrar kontrol edip kesin olarak hangisinin cozum oldugunu soylerim Tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Modemde IPv6 enabled olduğu için, Windows önce gidip IPv6 dan çözüyor DNS 'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Yep ondanmış benimki de çözüldü şimdi. TEŞEKKKÜRLER ŞAKİR (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 sharky said: Modemde IPv6 enabled olduğu için, Windows önce gidip IPv6 dan çözüyor DNS 'i. peki nedne 255s yapıyor bunu? güncelleme gelecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Dedim ama tekrar söyleyeyim. IPv6 enabled bir modem bu. Ondan kaynaklanıyor. Windows IPv4 DNS 'e önce sorsa, böyle bir dert kalmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Evet ipv6 disable kesin cozum. 255s lilere yayalim. Tisikkirler shirkimen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Youtube yine video izlenmez hale geldi http://i.imgur.com/jjGcS5A.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 youtube da başka bir hinlik var ya. ttnet te de dalgalanıp duruyor. level3 diye bir dns buldum, şimdilik onu henüz keşfetmediler galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Level3 çok eskiden beri var abi, ben hep onu kullandım, Google, OpenDNS falan hiç bulaşmadım. En son bi Comodo DNS çıkınca onu kullandım ama arada bi gidiyo Level3'e geçiyorum yine. Şu anda da Level3 açık mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 l3 en iyisi ya net. google haftada bir patlıyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 kullandınız da hayrına yazsanıza dns başlığına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Sharky kutunu boşaltır mısın rica etsem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 l3 dediği 4.4.4.4 - 4.4.2.2 işte ya engelde sınır tanımıyor ama pek güvenli değil falan deniliyordu bi ara edit: kafa gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 8.8.8.8 google değil mi yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 l3 level 3 se ; 209.244.0.3 - 209.244.0.4 değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 dördü de l3 ün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 bende de google en iyisi. l3 direk patlıyor ve ağır yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 sizce süperonline fiber mi ttnetforevr mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 süperonlinefiber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar