sharky Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Mail ataydin keske, kaynamazdi arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Ne bilim yarina baglanir umarim artik cok baydim. Isin kotu tarafi sol ile alakasi yok sadece ttnetin is guzatligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Yazdım müşteri deneyimine, muhtemelen sık karşılaştığım bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Sharky fi tarihinde PM atmıştım sana Ankara daki genişleme planıyla alakalı herkesle ilgileniyorsun bana niye cevap vermedin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 4isigi yaniyor modemin ama sanki sifre ve kullanici adi yanlismis gibi hata aliyorum. Nakilden sonra sifre falan degisiyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Saçma sapan TTnet Yüzünden pazartesiye kaldı Bağlantı. Acil olduğunu söylediğim halde hiç birşeyde yardımcı olmadılar. Alttarafı hesabı aktif hale getirecekler. Ayrıca ttnete ulaşmak için illa TTnet hesabınız olmalı ama buna rağmen bişeye ulaşamıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Olmuş senin hat. Bilgilendirme döndüler şimdi bana. Arayacaklar seni de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Ben telefondayken aradılar, bilgi mesajıda geldi. Teşekkür ederim ilgin için. Ama telekomu kınadım!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 dün bir geldim eve internet yok. uğraştım falan cacık olmadı, aradım SOL'u arıza bildirimi açtırdım. SOnra içim rahat etmedi(internet olmayınca sıkıntıdan) kabloları kontrol edeyim dedim. Birtane kopuk kablo buldum ama benimmi değilmi emin olamadım. Kopuk dediğim bildiğin kesmişler. Şayet böyle olmuşsa ne yapacağız? Kavgamı çıkarayım apartmandakilerle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Sen de geri kalan bütün kabloları kes. Hak ettiler bunu. Sen de biliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 emin olayım da ondan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 şimdi benim ordaki kablo fiziksel olarak kesilmişse o kabloyu kim monte edecek elektrikçimi? bir soru daha, akşam arıza kayıdı yaptırdığımsa saat 22.40 falandı 24 saate arıza sonuçlanır dediler. Bu saha ekipleri 24 saatmi çalışıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Selam, Güzelyalı/İzmir 'de oturan arkadaş bana ÖM atabilir mi :) Adam benim oraya ne zaman gelecek diye sormuş vaktinde, ben de sormuşum ona buna emaille, ÖM lerde kim olduğunu bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 sharky superonline'a geçersek yurtdışı pinglerinde sorun olma ihtimali var mı? SO yurtdışı çıkışları birebir aynı mı, farklı mı TTNet'den? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Farklı. Bir ton peering var Google, Facebook, zart zurt. TT nin nasıldır bilememekle beraber, ben evden Heroes of the Storm 'un sunucularına 55-65ms civarı latency ile ulaşıyorum oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 levazım/aktek sitesine de gelmesini sağlama, sorma imkanın var mı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Bayram dolayısı ile bana özel 100mbit net verdiler galiba yıh yıh yıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 sharky said: Farklı. Bir ton peering var Google, Facebook, zart zurt. TT nin nasıldır bilememekle beraber, ben evden Heroes of the Storm 'un sunucularına 55-65ms civarı latency ile ulaşıyorum oyunda. Siz yetkili birisine benziyorsunuz sanırım. Özelden dürtsem olur mu umutsuz bi vaka için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Bayramda tüm fiberlere 100 mbps. Güle güle kullanın :) öm atabilirsiniz. Zaman buldukça bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Ims mythbusters indirecektim tenkyû süperonline (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 sharky said: Bayramda tüm fiberlere 100 mbps. Güle güle kullanın :) öm atabilirsiniz. Zaman buldukça bakıyorum. Bunu kapattılar mı yav :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Başvurdum fiber'e, apartmanda var gözüküyor, adamlar geldi "aaaa kutu yokmuş" dediler, açıklama yapmadan gittiler. Tekrardan iletişime geçtim ve Erenköy'de her apartmanda var, bizim binada yokmuş dedim, "iletişime geçecekler gelip" dediler, 2 hafta oldu ses yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Baggio said: Artariel said: taşınmaya karar verirsem superonlineın sitesinde "nerede" bölümüne bakarak ev arayacağımdan eminim. Ben evlenirken resmen böyle yaptım, bir yanda Fiber Nerede, bir yanda Sahibinden haritalı arama :p Biz de eve çıkarken öyle yaptık. Gel gelelim hatun evinden işine yürüyerek gitsin diye çıktığımız evde ne fiber var ne uydunet... Yıl 2015 oldu hala... Bir de anlamadığım Sarıyer'de nasıl olur da fiberi bile geçtim uydunet bile olmaz. Tamam çok daireli, sütun sütun apartmanlar yok ama olsun. Yazık bize de. Amme hizmeti yapıyormuşsunuz gibi düşünün. Çok hayır duası alırsınız bak. Çoluk çocuk hep beraber kesin cennete gidersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 sharky said: Bayramda tüm fiberlere 100 mbps. Güle güle kullanın :) öm atabilirsiniz. Zaman buldukça bakıyorum. Su sanırım geçerli değil,benimki suan 3-1 mbps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 babamlarin evde superonline almıştım zamanında. sonra arada ben de gidiyorum geliyorum diye 50mbit limitsize cıkardım. babamın vefatından sonra mayıstan beri ev kapalı. dolayısı ile modem de. her ay 99 tl olan fatura bu ay 300 kusur tl. ustelik speedtest 16mbit cıkıyor. sokarım boyle hizmete. 99 tl lik paket 300 tl mi oldu? simdi bir telefon acıp isin aslını ogrenip carlamayı dusunuyorum. kapalı modem nasıl 300 kusur tl geliyor yahu? (kota kullanımı 50 mb in altında, o da iki kere eve gelip ben kullandım ondan) bir de niye 16mbit bu meret su anda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar