Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Superonline Fiber kullanan var mı?

sabonis

Öne çıkan mesajlar

dün bir geldim eve internet yok. uğraştım falan cacık olmadı, aradım SOL'u arıza bildirimi açtırdım. SOnra içim rahat etmedi(internet olmayınca sıkıntıdan) kabloları kontrol edeyim dedim. Birtane kopuk kablo buldum ama benimmi değilmi emin olamadım. Kopuk dediğim bildiğin kesmişler.
Şayet böyle olmuşsa ne yapacağız? Kavgamı çıkarayım apartmandakilerle?
Sosyal ağlarda paylaş

sharky said:

Farklı. Bir ton peering var Google, Facebook, zart zurt.

TT nin nasıldır bilememekle beraber, ben evden Heroes of the Storm 'un sunucularına 55-65ms civarı latency ile ulaşıyorum oyunda.

Siz yetkili birisine benziyorsunuz sanırım. Özelden dürtsem olur mu umutsuz bi vaka için?
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Artariel said:

taşınmaya karar verirsem superonlineın sitesinde "nerede" bölümüne bakarak ev arayacağımdan eminim.

Ben evlenirken resmen böyle yaptım, bir yanda Fiber Nerede, bir yanda Sahibinden haritalı arama :p

Biz de eve çıkarken öyle yaptık. Gel gelelim hatun evinden işine yürüyerek gitsin diye çıktığımız evde ne fiber var ne uydunet... Yıl 2015 oldu hala...

Bir de anlamadığım Sarıyer'de nasıl olur da fiberi bile geçtim uydunet bile olmaz. Tamam çok daireli, sütun sütun apartmanlar yok ama olsun. Yazık bize de. Amme hizmeti yapıyormuşsunuz gibi düşünün.

Çok hayır duası alırsınız bak. Çoluk çocuk hep beraber kesin cennete gidersiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
babamlarin evde superonline almıştım zamanında. sonra arada ben de gidiyorum geliyorum diye 50mbit limitsize cıkardım.

babamın vefatından sonra mayıstan beri ev kapalı. dolayısı ile modem de. her ay 99 tl olan fatura bu ay 300 kusur tl. ustelik speedtest 16mbit cıkıyor.

sokarım boyle hizmete. 99 tl lik paket 300 tl mi oldu? simdi bir telefon acıp isin aslını ogrenip carlamayı dusunuyorum. kapalı modem nasıl 300 kusur tl geliyor yahu? (kota kullanımı 50 mb in altında, o da iki kere eve gelip ben kullandım ondan)

bir de niye 16mbit bu meret su anda?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...