mokoko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 12 değil 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 lol, belki gece kusu kullaniyodur benim gibi 12'de baslayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Kus falan yok sdfdd Gece 2 ymis aynen , yalniz cakallar gece dl hizini hafif dusurmusler sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 fiber baglantisi giden var mi baska? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 benimki duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 bu superonline gece 2'den sonrasini akk'den saymaya mi basladi yine el altidan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 ben kullanıyom 150gb akk var ama hep bitiyor bi 100 tl daha çakıyoz 20 tl ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 el altindan nasil cakiyo yahu, detayli kullanimdan bakin. gercekten supheniz varsa not alin bir hafta yaptiklarinizi oyle bakin derim. sanmiyorum fake dl ile ugrasacaklarini ama kafaniz rahat eder :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 ekliyodur gece yuklemelerini kotaya, inanirim. zamaninda turbo hiz diye bir olay vardi, 24 saat interneti 100mbs yapiyor ve kotaya yazmiyor diye pazarladiklari. 1-2 kez oyun indirmek icin almistim, ve her seferinde kotama yazildi indirdiklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Ben gecen ay aldım turbo 100mbit. Mesaj geldi , modeme reset attım kullandım. Kotadan falan düşmedi. Belki modeme reset atmadıysan ondan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 SOL da çalışan bir arkadaş vardı burada, duruyor mu hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 ingiltereye gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 25 mbit akk'siz fibere geçtim 100 tl'ye yanında bir de apple tv hediye ettiler 3 kere anca kullanmışımdır sdf eskiden 50 mbit 250 gb akk kota dayanmıyordu şimdi sınırsız olunca download yapasım gelmiyor. oyunlarda ping güzel ama bir sıkıntı yaşamadım uydunet'le de superonline'la da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 50 mbit 250 gb bağlantıda akk bittiği zaman 24mbit e iniyor zaten lol? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 50 sonrası 16 oluyormuş. Ben interneti değiştirdiğimde daha bu uygulamanın gelmesi konuşuluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 50mbit'lik olan dolunca 16'ya iniyor diye aklımda kalmış ama kullanmadım, emin değilim. derken cevap gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 35 sonrası 16 oluyor AKK. Sırf o yüzden şu an modemim VDSL desteklememesine rağmen 35e yükselttim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Abi kaç kez konuşuldu bu olay hiç mi dikkat etmediniz paketleri alırken sdf. [25-50) arası 16'ya düşüyor. Hatta bu yüzden 25 mbpslik paketleri 24'e çektiler ya.. Forumda türknet fanboyluğu yapıyorum olacak ama taahhütü biten şansını denemeden taahhüt vermesin. 75 mbit akksiz 59tl'ye kullanıyorum 10 aydır hiçbir sorun olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 o 24mbit olay tam çakallık ya. Birde bu yılın sonunda AKK kalkacakdı BTK kararı ile, şuan AKK ile taahhüt yapanlar ne olacak yani. adam 24mbit 200akk ye 89 veriyor ben 24mbit 50akk ye 59 veriyorum. AKK kalkınca hepsini tek fiyata mı çekecekler ne olacak yani taahhhütü olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 bir yolunu bulup kaldırmayacaklar gibi geliyor. adamlar en büyük ekmeği akk üstünden yiyor. salak saçma yönetiliyor bu sürec sağlam denetim gerek ya. dışardaki hatta 50 var, eve 16 getiriyor, onu da 8e sabitliyor diyor ki hız artarsa kopmalar olabilir bunu stabili kullanın diye, sonra onu da 3e indiriyor falan dsafasfa marsa araba yolladığımız çağda bizim şu net ile sürünmemiz açıklanamaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 O araba marsa gitti mi yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 gidemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 O zaman netle sürünmeye devam edebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 icecek temiz su, yiyecek yemek bulamiyo lan insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 ISP'lerin omurgaları AKK'siz interneti altyapı yatırımı yapılmazsa kaldırmaz kesinlikle. En azından TT özelinde bunu bilen biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar