Feamer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 yürüyen merdivenin yapılış amacı daha doğrusu icat edilme nedeni nedir arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 benjani said: izmirliler de öyle.burda otobüs için sıraya bile girmiyorlar, hurra oluyor bir anda.ankara'da böyle değil ama, herkes sırasını biliyor. ankara memur kendi, bürokrasi var orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 simdi sehirler nasil biliniyor mevzusunda..bursa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Feamer said: yürüyen merdivenin yapılış amacı daha doğrusu icat edilme nedeni nedir arkadaşlar? Yurumeyi hizlandirmak, kazik gibi durmak degil. Duran adam sagda dururki acelesi olan adam soldam hizlica cikar gider. 20 tane ulke gezdim bi bizde böyle heralde sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Lancelion said: kendi sehrim diye demiyorum, gercek bir koylu sehri bursa, barzolukta batinin yildizi. istanbul'da her yere yaza yaza ogretiyorlar bunlari gerci, bursa'da oyle bir caba da yok hic. mayhem'in calistigi belediye anca bukadar calisir dsgdsg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 O tip durumlarda hafiften omuz atıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Korax said: Feamer said: yürüyen merdivenin yapılış amacı daha doğrusu icat edilme nedeni nedir arkadaşlar? Yurumeyi hizlandirmak, kazik gibi durmak degil. Duran adam sagda dururki acelesi olan adam soldam hizlica cikar gider. 20 tane ulke gezdim bi bizde böyle heralde sdg şu olay istanbulda var ama bursada yok ne yazık ki birde izmirde otobüs geldiğinde sırayla biniyor insanlar öyle araya kaynak yapayım falan hiç görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 SeaGle said: Daha vatman park frenini çekmeden kapı açma düğmelerini spamlıyolar dışardan sdfgf. asdhadha hakkaten inceden bir tırsma gelmiyor değil http://www.youtube.com/watch?v=rdlL65LD6I4&feature=youtu.be&t=1m20s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 bırsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 blackhavvk said: ya daha forum kurallarına uyulmuyor, siz neden bahsediyorsunuz efendiler? efendiler kelimesini kullanıp kirletme o kelimeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 varan 1 bursadaki metro değil hafif raylı ulaşım aracı o yüzden adı bursaray metro değil varan 2 bende bir çok ülke gördüm ilk bir ülkede durum aynı ... varan 3 bursaray trenleri neredeyse 10. yılını dolduruyor vagonların temizliği düzgünlüğünü bursa halkının özenine borçludur ... neyse bir iki kişi omuz attı diye ağlayanlar var aramızda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 metrodan farkı ne peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Baslik sahibi sen hic metroda disarida kalip sonraki metroyu brkliyorum diye isine gec kalmamissin galiba. Inene binene yer vermem. Karsima cikma cesareti olan varsa beklerim. Koskoca bursayi bir demiryoluyls birlestirmeye calisan bursaray suclu degil biz sucluyuz . Oldu. Bir yere gec kalinca gorurum ben 20 ulke gezmeyi , cift universite bitirmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 inenleri beklemediğinde daha hızlı binmiyorsun trene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Bosluklara gidip yer acmayan zihniyete mustehaktir bu. inen inmesin benim gidecegim yere gidip gelsin. Cok pis hirs yaptim. Karsima cikacak cesaretliyide gormedim. Kapi kirar gibi dalarim metroya yeri gelince. Allahin buyuk sehirde yasayan koyluleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 benjani said: izmirliler de öyle.burda otobüs için sıraya bile girmiyorlar, hurra oluyor bir anda.ankara'da böyle değil ama, herkes sırasını biliyor. izmir'de 6 küsür sene yaşadım bursa'nın eline su molekülü değdiremez hatta kapının yanında bekleyen birini görürseniz o mutlak benim, o kadar turnusol yani. olasılık ihtimale bile inmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 bol bol kapının önüne hemen gelip tam karşısında bekleyen eni üç metre teyze ihraç edebilir bursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 oha bursada metromu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 anadolu baseninin doğuş noktası resmen otobüslerin ilk koltuklarını üç göt büyüklüğünde özel ürettirmeleri lazım o götün ön kapıdan binip zorlanarak ilk koltuğa yerleşinceye kazandığı potansiyel enerji ile nükleer reaktör çalışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 bir de gözleri felfecir okuyan teyze modeli var ki ooof.. kapıdan girerken hulk olan teyzemiz ayaktaysa safinaza bağlıyıp gözüyle bütün oturanları süzmüyolarmı. deliriyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 fenn said: ...Kapi kirar gibi dalarim metroya yeri gelince. Allahin buyuk sehirde yasayan koyluleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 fenn yoska sen miydin lan bi kaç gün önce şirinyer metrodan inerken böyle kapının ortasında bekleyen bi denyo vardı koydum omuzu sekti gitti herif 2 metre ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Ben inenlere öncelik verilmişçesine hiç duraklamadan, kibarlık yapmadan, yara yara yürüyorum metrodan inerken. Şişman da olunca baya rahatsız oluyor ipneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Baggio said: Ben inenlere öncelik verilmişçesine hiç duraklamadan, kibarlık yapmadan, yara yara yürüyorum metrodan inerken. Şişman da olunca baya rahatsız oluyor ipneler. iri kıyım ve şişmanlar,halkımızı eğtmek için size çok iş düşüyor türk halkının metro kültürü geliştirmesi adına,dayanın dürümlere,pidelere,kebaplara sonra eze eze yürün fakirleri,zayıfları ve metro kültürsüzlerini! gazanız mübarek olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Türk insanı bir şeyden ders almaz. Zaten o hareketi neden yaptığımı anlayacak kadar kültürü olsa ayı gibi kapıya yığılmaz mesela, arkamdan küfür edip bana suç buluyordur muhtemelen. Benimkisi kendimi tatmin etmek, ona minik intikamlar yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar