aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Shadow wariour remake %90 indirimdeymiş http://store.steampowered.com/app/233130/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 bu zamanın en fiyasko oyunu değil miydi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Yoo gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 shadow warrior 1 efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 awesomenuts aldım zevkli oyunmuş.dsfsdf Lol'un iki boyutlusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 http://store.steampowered.com/sub/54651/ sanırım alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 ya bunu alayım diyorum ya da skyrim (hiç oynamadım). ne yapsak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 why not both? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 değil mi, hem de 25 TL geri alma fırsatı varkene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 skyrim güzel dese ya biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Buy Vampire®: The Masquerade - Bloodlines - 25% indirim. bunlar dalga mı geçiyor lan. daily offer olmasa bile 33% olurdu eskiden. şimdi flash sales 25%. steam eski steam değil hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 sipeyskeyk said: skyrim güzel dese ya biri al al. güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 alma abi o paketi ya. age of empires mı kaldı. alcaksan sadece rise of nations al. skyrim al ya da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 aldım ya. age of HD almak istiyordum zaten. mythology ve rise of nations da güzel gider. nostaljiye helali hoş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 skyrim vanilla alsam ne olur? hiç oynamadım zaten. dlc ler şart mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 şart değil de add-on'lar bayağı değiştiriyor oynanabilirliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 barbu said: Buy Vampire®: The Masquerade - Bloodlines - 25% indirim. bunlar dalga mı geçiyor lan. daily offer olmasa bile 33% olurdu eskiden. şimdi flash sales 25%. steam eski steam değil hiç. indirimler ilk çıktığında kayık oluyor sonra düzeliyor, %75 oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 kzpmaza said: alma abi o paketi ya. age of empires mı kaldı. carpılırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 bi de vaktin varsa al skyrim bayağı vakit yiyen bi oyun ben bitiremedim hiç mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Add on larda 50% var vanillada 75%. Vanilla alacağım, seversem sonra alırım nasıl olsa girer indirime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Tamam Microsoft RTS pack ve Skyrim vanilla ile xmas sale benim için bitmiştir. (yalan tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Outlast %75 indirimde. Alayım mı? Steam'de incelemelerde overwhelmingly positive skalasında. Amnesia oynarken epey tırsmıştım. Ne yapayım? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 outlast'i oynamaktansa youtube'taki lets playlerini izlemek daha zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Çok mu kötü gidiyor steam indirimleri bana mı öyle geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 senko said: bi de vaktin varsa al skyrim bayağı vakit yiyen bi oyun ben bitiremedim hiç mesela fsx'i aldin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar